Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

 

Kurv

Se forholdet – ikke handlingen

Voksne leger også

BDSM er et ofte et misforstået emne. Ja, vi kan godt se hvorfor - for alt andet lige, ligner det da vold, tæv, overfald og misbrug - men virkeligheden er en anden. Det er en leg og ikke spor anderledes, end når børn de leger sammen. Den eneste forskel er, at vi er voksne og har taget et seksuelt og mere sensuelt aspekt med ind i legen.

Det er akkurat samme princip, som da vi alle var børn en gang:

Skal vi lege politi og røvere?

Vi ved alle sammen, at når børn leger politi og røvere, så er det kun for sjov. De har truffet en beslutning om at lege sammen og underholde hinanden igennem leg. Måske har du hørt børnenes samtale før, under og efter legen. De er indforstået med handlingen: Hvem der skal i fængsel, hvem der skal fanges og hvem der skal lægges i "håndjern". De laver handlingen sammen og er begge ligeværdige. Selvom politimanden virker til at være den der bestemmer over den anden - så er det jo bare en rolle i legen. "Røveren" kan jo til hver tid sige: "Ej nu vil jeg altså hellere lege med biler".

De voksne leger altså også. Vi er dog blevet mere modne, intellektuelle og befinder os ikke længere i den uskyldige barneverden. MEN... Vi leger stadig - dog med langt flere elementer, følelser og værktøjer.

I BDSM-verdenen, er tillid og respekt selvskreven. Det er en kæmpe del af, at det overhoved kan lade sig gøre. At være Dom kræver ufattelig meget viden om den submissive. Hendes signaler, hvad hun kan lide og hvor hendes grænser går.

Han kender hendes lyde, hvordan hendes krop bevæger sig og han kan se og mærke når/hvis hun har fået nok. Han er ikke en god Dominant, hvis ikke han forstår sig på disse.

se forholdet

Se forholdet og forstå BDSM

Hvis man ikke har sat sig ind i den mentale del af BDSM, kan man få en forståelse af at Dom ikke respekterer sin sub, fordi han kommanderer og eventuel giver smæk og fikserer hende - altså hvis man udelukkende ser handlingen - så er man helt forkert på den. Man skal i stedet for se forholdet - og ikke handlingen.

BDSM er en leg, hvor voksne leger med hinanden. Alle parter er helt indforstået med, hvad der skal foregå og hvordan.

Faktisk handler det mange gange om, at respektere den submissive og gøre hende tilfreds. Dom er 100 % opmærksom hele tiden og ville aldrig gøre hende ondt, eller gå over hendes grænser. Den submissive ønsker at lade sig underkaste og vil gerne gøre sin Dom tilfreds og stoler fuldt ud på, at han har styr på seancen og på hendes signaler.