Kurv

Dildoparty

Ønsker du at afholde et dildoparty udover det sædvanlige?

Et dildoparty sammen med os er langt mere, end "bare" fremvisning af sexlegetøj og afkrydsning på en seddel.

Faktisk, så har vi ikke engang en bestillingsseddel 🙂

Vi er anderledes - men på den fede måde, hvis vi selv skal sige det. Et dildoparty hos SMRS er nemlig undervisning, humor, gode historier og naturligvis, en masse forskelligt sexlegetøj.

For booking og spørgsmål - skriv os en mail på cp@smrs.dk

Hvorfor booke et dildoparty hos os?

"Har man først været til ét dildoparty - så har man været til dem alle". Det er i hvert fald ofte en holdning vi møder. Men hos os, der snakker vi ikke farver og hvor mange centimeter de forskellige er - vi lægger vægt på den gode historie, undervisning og inspiration.

- og så læsser vi lige en portion humor og selvironi oveni 🙂

Vi er af den overbevisning, at vi skal vise noget der er anderledes, noget der virker og noget der kan inspirere. Derfor nyder vi at planlægge dildopartiet sammen med dig. Har du specielle ønsker til hvad vi skal fremvise, emner vi skal komme omkring eller ønsker du at vi inddrager BDSM? Så gør vi det hjertens gerne.

 

Kan vores dildoparty kombineres med BDSM?

Hvis I ønsker det, kan vi sagtens krydre jeres dildoparty med BDSM.

BDSM er et emne, der skaber nysgerrighed. Og trods Fifty Shades-bølgen, så er det stadig et emne, der er en del tabuer omkring. Vi kan fortælle om og vise jer nogle af de redskaber, fysisk såvel som psykisk, I kan bruge som begyndere. Det BDSM-udstyr vi tager med, må I selvfølgelig også spørge ind til, føle og mærke på - hvis i har lyst.

Vi anbefaler dog, at alle deltagende til jeres dildoparty synes, at det er en god ide.

Hvad er et dildoparty?

Kort fortalt, så er et dildoparty en fremvisning af sexlegetøj. Det er altså et arrangement, hvor du får mulighed for at sidde i din egen stue med dine bedste veninder, kammerater og et glas vin og få en sjov, hyggelig og intim aften, der handler om sex og sexlegetøj.

Vi kommer ud til både pigeaftener, mandeaftener, paraftener, polterabend eller til julefrokosten. Anledningen er helt op til dig.

Alle de ting vi præsenterer på aftenen, har vi med. Det vil sige, at du behøver ikke lægge en bestilling og derefter vente på dine varer - vi har dem med, så du kan få det med det samme.

Bestillingen kan sagtens foregå afsides eller i et andet rum, så I kan holde jeres bestilling "hemmelig" for de andre deltagende.

Praktisk information om vores dildoparty

Prisen for vores dildoparty er 1499 kr. og vi kører rundt på hele Sjælland. Vi tager dog ikke ekstra for transport, da dette er inkluderet i prisen. Vi kommer gerne til andre dele af landet - dog skal der betales for vores transportudgifter.

Dildoparty på Sjælland i vores butik

I stedet for at en af jer skal ligge hus til, så gør vi det gerne 🙂 Derfor kan du også afholde dildopartiet i vores butik på Nørregade 45a, 4100 Ringsted, midt på sjælland. Her har vi ALLE de gode sager og en masse andet inspiration lige ved hånden.

Hvor lang tid tager det?

Dildopartyet varer i omtrent 2 timer, men har I mange spørgsmål, eller har I valgt at inddrage BDSM, kan det godt taget længere tid. Den ekstra tid vi bruger, skal I selvfølgelig ikke betale for. Det er altid sjovere når man er flere, men vi har ingen krav om antal deltagere. Dog skal alle deltagende være mindst 18 år gamle.

Betaling af vores dildoparty

I kan vælge at betale for vores dildoparty med MobilePay eller kontant, når vi ankommer eller til slut. Du kan også vælge at betale via bankoverførsel. Når fremvisningen er slut, har I mulighed for at bestille. Som en ekstra service, så sørger vi for, at have ekstra af alle varer med, så du kan få det samme aften.

Du kan nemt betale for dine produkter via MobilePay, betalingskort eller kontant på stedet.

Vi glæder os til en hyggelig og sjov aften sammen med jer!

For booking - skriv os en mail på cp@smrs.dk