Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

 

Kurv

Dildoparty

Ønsker du at afholde et dildoparty udover det sædvanlige? Så er du kommet til det helt rette sted – det er nemlig netop det, vi leverer. Vi sætter en ære i vores dildopartier - ganske enkelt. Når du booker et dildoparty hos os, får du og dine gæster muligheden for at planlægge det sammen med os.

Et dildoparty hos os er langt mere end "bare" fremvisning af sexlegetøj og afkrydsning på en seddel. Vi giver dig og dine gæster ideer og inspiration til, hvordan legetøjet kan bruges, så i får mest muligt ud af det. I kan desuden få lov til både at røre, dufte og mærke sexlegetøj, som I finder interessant, og vi gør et stort nummer ud af at vejlede og undervise - på en sjov og jordnær måde naturligvis.

Hvorfor booke et dildoparty hos os?

Det er der faktisk mange gode grunde til. Først og fremmest har vi en stor viden om sexlegetøj - det er vores faste arbejde. Dernæst byder vi på masser af humor – vi tør godt love, at dit dildoparty i hvert fald ikke bliver kedeligt. Og har du eller dine gæster spørgsmål til BDSM, noget bestemt sexlegetøj eller blot noget helt tredje, så står vi naturligvis altid klar med svar og gode råd. Vi elsker nemlig at give tips og tricks ud til, hvordan du bruger et givent sexlegetøj på bedst mulig vis, så du får mest muligt ud af det. Men når det så er sagt, så er det altså IKKE en "Sælger-Helge", i får på besøg. Du er selv med til at bestemme det udvalg af sexlegetøj, vi fortæller om samt hvilke gode historier, i ønsker at høre. Vi har mange års erfaring, og der er absolut ingen købetvang.

Kan vores dildoparty kombineres med BDSM?

Hvis I ønsker det, kan vi sagtens krydre jeres dildoparty med BDSM. BDSM er et emne, der skaber nysgerrighed. Og trods Fifty Shades-bølgen, så er det stadig et emne, der er en del tabuer omkring. Vi kan fortælle om og vise jer nogle af de redskaber, fysisk såvel som psykisk, I kan bruge som begyndere. Det BDSM-udstyr vi tager med, må I selvfølgelig også spørge ind til, føle og mærke på - hvis i har lyst. Vi anbefaler dog, at alle deltagende til jeres dildoparty synes, at det er en god ide.

Hvad er et dildoparty?

Kort fortalt, så er et dildoparty en fremvisning af sexlegetøj Det er altså et arrangement, hvor du får mulighed for at sidde i din egen stue med din bedste veninder og et glas vin og få en sjov, hyggelig og intim aften, der handler om sex og sexlegetøj. Bestiller du nemlig dit dildoparty her hos os, så kommer vi ud til dig. Vi kører rundt på hele Sjælland, så du kan få et dildoparty i Slagelse eller ethvert andet sted på Sjælland.
Et dildoparty er et morsomt og lærerigt indslag til jeres tøseaften, og I vil helt sikkert huske det i lang, lang tid. Efter fremvisningen til jeres dildoparty på Sjælland, har i mulighed for at bestille det sexlegetøj, I har lyst til - der er dog ingen købetvang! Bestillingen kan sagtens foregå afsides eller i et andet rum, så I kan holde jeres bestilling "hemmelig" for jeres veninder.

dildoparty

Praktisk information om vores dildoparty

Prisen for vores dildoparty er 600 kr. og vi kører rundt på hele Sjælland. Vi tager dog ikke ekstra for transport, da dette er inkluderet i prisen. Vi kommer gerne til andre dele af landet - dog skal der betales for vores transportudgifter.

Dildopartyet varer i omtrent 2 timer, men har I mange spørgsmål, eller har I valgt at inddrage BDSM, kan det godt taget længere tid. Den ekstra tid vi bruger, skal I selvfølgelig ikke betale for. Er du desuden aftenens værtinde, skal du kunne samle mindst 3 veninder foruden dig selv, som er over 18 år.

Betaling af vores dildoparty

I kan vælge at betale for vores dildoparty med MobilePay eller kontant, når vi ankommer. Du kan også vælge at betale via bankoverførsel. Når fremvisningen er slut, har I mulighed for at bestille. Vi skriver jeres bestilling ned og ofte er det muligt at få varerne med hjem efter endt dildoparty.

Du kan nemt betale for dine produkter via MobilePay eller kontant på stedet. Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at afbetale med Viabill ved at betale online fra en PC eller telefon.

Vi glæder os til en hyggelig og sjov aften sammen med jer!