Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Dildoparty

Vi sørger for et dildoparty - ud over det sædvanlige

Vi sætter en ære i vores dildopartier - ganske enkelt. Når du booker hos os, så får du og dine gæster muligheden for at planlægge det, sammen med os. Et dildoparty hos os er langt mere, end "bare" fremvisning af sexlegetøj og afkrydsning på en seddel. Vi giver dig og dine gæster ideer og inspiration til hvordan det kan bruges, så du får mest muligt ud af det. Her kan I få lov at røre, dufte og mærke sexlegetøj, som I finder interessant og vi gør et stort nummer ud af, at vejlede og undervise - på en sjov og jordnær måde.

Hvorfor booke et dildoparty hos os?

 • Vi har en stor viden om sexlegetøj - det er vores faste arbejde
 • Masser af humor - det bliver ikke kedeligt!
 • Svarer på alle jeres spørgsmål
 • Tips og tricks til brug af sexlegetøj
 • I får IKKE besøg af en "Sælger-Helge"
 • Du medbestemmer udvalget, som vi fortæller om
 • Gode historier
 • Masser af erfaring
 • Ingen købetvang

Dildoparty og BDSM?

Hvis I ønsker det, kan vi også krydre jeres dildoparty med BDSM.

BDSM er et emne der skaber nysgerrighed. Og trods Fifty Shades-bølgen, så er det stadig et emne der er en del tabuer omkring.

Vi kan fortælle og vise jer nogle af de redskaber, (fysisk såvel som psykisk) I kan bruge som begyndere. Det BDSM-udstyr vi tager med, må man selvfølgelig også spørge ind til, føle og mærke - hvis man har lyst.

Vi anbefaler, at alle deltagende til dildopartyet, synes det er en god ide.

Det siger vores kunder:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Sofie Dildoparty med BDSM

Man følte sig godt klædt på til at prøve noget andet og det var meget underholdende + man slet ikke følte sig flov 😀 Tak for en virkelig god aften og god forklaring.

Lise Dildoparty

Det var SÅ meget federe end alle andre dildoparties jeg har været til. I læser ikke op fra en seddel og siger ting man faktisk kan bruge til noget, så man lærer en masse. Vi booker helt sikkert igen

Tanja Dildoparty med BDSM

Det er DERFOR man betaler for et dildoparty!

Linea T Dildoparty

Jeg har været til et par dildoparties før i forbindelse med polterabend, men det vi fik af SMRS.dk har helt klart været det bedste. Her kunne damerne med kufferterne godt lære noget. Alle var underholdt og lærte noget

Karoline Dildoparty med BDSM

Jeg synes det var en meget spændende og lærerig aften, men også meget grænseoverskridende for mig da jeg personligt desværre har haft en del dårlige oplevelser med BDSM, så det var fedt med en respektfuld og afslappet indgangsvinkel til det 🙂 Kæmpe respekt til jer for I er så åbne og naturlige omkring det, at det smitter af på alle andre.

Jeg har i hvert fald fået nyt mod på at gi det en chance til men under ordentlige forhold ❤ Så kæmpe tak til jer.

Gitte Troels Dildoparty

Det bedste dildoparti jeg har været til! Klart en anbefaling fra mig

Hvad er et dildoparty?

Kort fortalt, så er et dildoparty (eller et homeparty, som det også kaldes), en fremvisning af sexlegetøj. Her får man muligheden for, at sidde i sin egen stue med sine bedste veninder, et glas vin og få en sjov, hyggelig og intim aften om sexlegetøj. Vi kommer nemlig ud til dig! Et dildoparty, er et morsomt og lærerigt indslag til jeres tøseaften og I vil alle huske det, i lang lang tid.

Efter fremvisningen, er der mulighed for at bestille - der er dog ingen købetvang! Bestillingen kan sagtens foregå afsides eller i et andet rum, så I kan holde jeres bestilling "hemmelig" for jeres veninder.

dildoparty

Praktisk information

Prisen for vores dildoparty er 600 kr. og vi kører rundt på hele Sjælland. Vi tager dog ikke ekstra for transport, da dette er inkluderet i prisen.

Dildopartyet varer i ca 2 timer, men har I mange spørgsmål, eller valgt at inddrage BDSM, kan det godt tage lidt længere tid. Den ekstra tid vi bruger, skal I selvfølgelig ikke betale for.

Er du værtinde, skal du kunne samle mindst 3 veninder foruden dig selv, som er over 18 år. Aftenens værtinde, får 200 kr i rabat på vores online sexshop, hvis I samlet har købt for 2500 kr eller derover.

Husk at booke i god tid.

Ikke kun for kvinder

Du kan også sagtens booke os til en Herreaften, polterabend eller paraften. Vi er med på en spøg og planlægger gerne aftenens indslag sammen med dig.

Betaling

I kan vælge at betale for dildopartyet med MobilePay eller kontant, når vi ankommer. Du kan også vælge at betale via bankoverførsel.

Jeres betaling af produkter

Når fremvisningen er slut, har I mulighed for at bestille. Vi skriver jeres bestilling ned og ekspederer jeres bestilling dagen efter dildopartiet. Du kan nemt betale for dine produkter via MobilePay eller kontant på stedet. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at afbetale med Viabill.

Vi glæder os til en hyggelig og sjov aften sammen med jer!

  Når du sender os en besked, giver du smrs.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.

  GRATIS Fragt

  Uanset hvor meget du køber for

  Diskret Levering

  Neutrale pakker og breve

  Personlig Kundeservice

  Masser af råd og vejledning

  Sikker Betaling

  Kreditkort / Viabill / MobilePay