Dildoparty

Skal dig og veninderne have en sjov aften?

Et dildoparty, kan gøre aftenen lidt mere spændende og tilføje lidt flere fnis og højt humør. Samtidig sørger vi også for at I lærer noget nyt.

 

Få en fremvisning af sexlegetøj, efter jeres ønsker. Her kan I få lov at røre, dufte og mærke sexlegetøj, som I finder interessant. Vores dildoparty bliver nemlig nøje planlagt, sammen med jer.

Hvad er et dildoparty?

Kort fortalt, så er et dildoparty (eller et homeparty, som det også kaldes), en fremvisning af sexlegetøj. Her får man muligheden for, at sidde i sin egen stue med sine bedste veninder, et glas vin og få en sjov, hyggelig og intim aften om sexlegetøj. Vi kommer nemlig ud til dig! Et dildoparty, er et morsomt og lærerigt indslag til jeres tøseaften og I vil alle huske det, i lang lang tid.

Efter fremvisningen, er der mulighed for at bestille - der er dog ingen købetvang! Bestillingen kan sagtens foregå afsides eller i et andet rum, så I kan holde jeres bestilling "hemmelig" for jeres veninder.

dildoparty

Hvorfor booke hos os?

  • Stor viden om sexlegetøj
  • Masser af humor
  • Svarer på alle jeres spørgsmål
  • Tips og tricks til brug af sexlegetøj
  • I får IKKE besøg af en "Sælger-Helge"
  • Du medbestemmer udvalget, som vi fremviser
  • Gode historier
  • Masser af erfaring
  • Ingen købetvang

Dildoparty og BDSM?

Hvis I ønsker det, kan vi også krydre jeres dildoparty med BDSM. Det er en svær ting at starte ud med, og mange ved ikke hvor de skal starte.

Vi kan fortælle og vise jer nogle af de redskaber, (fysisk såvel som psykisk) I kan bruge som begyndere.

Vi anbefaler, at alle deltagende til dildopartyet, synes det er en god ide.

Praktisk information

Prisen for vores dildoparty er 600 kr. og vi kører rundt på hele Sjælland. Vi tager dog ikke ekstra for transport, da dette er inkluderet i prisen. Dildopartyet varer i ca 2 timer, men har I mange spørgsmål, eller valgt at indrage BDSM, kan det godt tage lidt længere tid. Den ekstra tid vi bruger, skal I selvfølgelig ikke betale for.

Er du værtinde, skal du kunne samle mindst 3 veninder foruden dig selv, som er over 18 år. Aftenens værtinde, får 200 kr i rabat på vores online sexshop, hvis I samlet har købt for 2500 kr eller derover.

Husk at booke i god tid.

Ikke kun for kvinder

Du kan også sagtens booke os til en Herreaften, polterabend eller paraften. Vi er med på en spøg og planlægger gerne aftenens indslag sammen med dig.

Betaling

I kan vælge at betale for dildopartyet med MobilePay eller kontant, når vi ankommer. Du kan også vælge at betale via bankoverførsel.

Jeres betaling af produkter

Når fremvisningen er slut, har I mulighed for at bestille. Vi skriver jeres bestilling ned og sender jeres varer. Du kan nemt betale for dine produkter via MobilePay. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at afbetale med Viabill.

Vi glæder os til en hyggelig og sjov aften sammen med jer!

Når du sender os en besked, giver du smrs.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.