Kurv

BDSM kursus for par

Kom godt i gang med BDSM, med et BDSM kursus for par

Langt de fleste par, har allerede snuset lidt til BDSM - måske endda uden at vide det. Det kan være et uskyldigt viskestykke, der er blevet brugt som blindfold. Måske har hun fået en lille opgave om, at sende et frækt billede i løbet af hendes fridag. Mulighederne kan være mange.

Oplevelserne I har haft indtil videre, har måske spirret nysgerrigheden og givet blod på tanden til mere... Men hvad er "mere?"

Måske har I snakket om at starte, men tør ikke helt tage springet for alvor. Det kan være utrolig grænseoverskridende og man ved ikke rigtig hvor "man starter".

Vi kan guide jer videre på rejsen med blandt andet en masse gode ideer til redskaber, setups, mindsettet og komme godt på plads i jeres roller, som Dominant og submissiv. Og ikke mindst - hvordan I får inkorporeret BDSM i jeres dagligdag på det plan I ønsker.

Måske mangler I nogle at spørge til råds, eller har konkrete spørgsmål til de utallige emner, som BDSM rummer. Det kan også være at I har snuset lidt til det, men har opdaget en problemstilling og ved ikke hvordan I kommer videre.

Vi er af den overbevisning, at der ikke findes en færdig facitliste. Derfor tager vi udgangspunkt i jer og jeres forhold. Derfor vil vi højest sandsynligt, spørge meget ind til jeres forhold og jer som individer. Vi kunne aldrig finde på at videregive disse informationer! Jeres personlige oplysninger, bliver udelukkende brugt til at vejlede jer bedst muligt.

Et BDSM kursus for par indeholder blandt andet:

- Hvordan kommunikerer vi om BDSM, lyster og grænser?
- Mindfucking
- Sikkerhed og regler
- Aftercare
- Ideer til setups/aktiviteter I kunne lave
- Om at være Dominant eller submissiv (mentalt)
- Svar på alle jeres spørgsmål
- (Slag-teknik kan tilkøbes for ekstra 450 kr. se mere om det her)

Priser, tider og sted:

Grundprisen er 750 kr. for ca. 2 timers vejledning. Ønsker I slag-teknik til jeres kursus, koster det 450 kr oveni. Bestiller I slag-teknik, kan I sagtens regne med yderligere 1-2 timer.

Altså en hel kursusaften på omkring 4-5 timer i alt 🙂

Ved at købe slag-teknik med jeres kursus, så sparer I 300 kr. (slag-teknik alene koster 750 kr)

Vi afholder kurset i vores kursuslokale i butikken på Nørregade 45a, 4100 Ringsted - og I skal være hjertelig velkommen.

Vores kurser bliver altid afholdt uden for butikkens åbningstid.

Særlige ønsker

Ønsker I at vi kommer til jer, så kontakt os for booking på cp@smrs.dk.

OBS - vi kan desværre ikke tilbyde undervisning i japansk bondage eller anden reb-undervisning.

 

(priser opdateret d. 25. februar 2024)