Podcast “Sex i aften, skat”?

Tag os med på løbeturen, i bilen, under madlavningen, eller bare når du føler for det. Lyt til en lummer, personlig og sjov podcast, hvor vi tager danskernes tabuer op, der måske kan skabe overraskelse, en skævt smil eller gøre dig klogere på sex, parforhold, BDSM og alt derimellem.

Se også hvordan DU kan være med i podcasten under afsnitene her på siden.

Hør podcasten "Sex i aften, skat"? når det passer dig, i din favorit podcast app:

(Ved du ikke hvordan man lytter til podcast? - Så klik her, så viser vi hvordan)

 

Sex i aften, Skat?

Sex i aften, skat?
Oralsex - både for ham og hende

Oralsex er da egentlig nemt nok, ikke? Enten bruger man tungen eller også kommer kæben på overarbejde, men er det så nemt eller er der stadig nogle små tricks at hente? - Hvad med kønsbehåring, "klatten" og det at slikke alfabetet?

Hør episoden på Anchor

Vil du være med i vores Podcast?

Tilmeld dig den LUKKEDE gruppe på Facebook og deltag i afstemninger, spørgeskemaer og fællesskabet. (Bare rolig - dine venner og familie, kan ikke se hvad du stemmer) 🙂

Eller: 

Download Anchor app'en til din Android eller Iphone og find vores podcast "Sex i aften, skat?". Herfra kan du sende os en talebesked, som vi kan vælge at bruge i vores podcast. Talebeskeden bliver naturligvis ikke hørt af andre end os. Hvis du ønsker at være anonym, så undlad at sige dit navn. Fortæl os også, om vi må bruge din talebesked i en af vores episoder.

Vi vil elske at få beskeder omkring:

  • Et emne du synes vi skal tale om
  • Din mening om vores podcast
  • Send os et svar på et spørgsmål vi har stillet i en episode
  • Har egne erfaringer om et emne og du ønsker at være med i en episode

Du kan også sende en mail

Podcasten er et samarbejde imellem smrs.dk og Afrodite-Ringsted. Vi taler om sex, BDSM, tabuer og alt derimellem og tager udgangspunkt i vores viden, erfaringer og vores daglige arbejde.