Podcast “Sex i aften, skat”?

Tag os med på løbeturen, i bilen, under madlavningen, eller bare når du føler for det. Lyt til en lummer, personlig og sjov podcast, hvor vi tager danskernes tabuer op, der måske kan skabe overraskelse, en skævt smil eller gøre dig klogere på sex, parforhold, BDSM og alt derimellem.

Se også hvordan DU kan være med i podcasten under afsnitene her på siden.

Hør podcasten "Sex i aften, skat"? når det passer dig, i din favorit podcast app:

(Ved du ikke hvordan man lytter til podcast? - Så klik her, så viser vi hvordan)

 

Sådan tænder du en kvinde

Når en kvinde er våd - så betyder det jo at hun har lyst... ikke? Eller skal der mere til for at tænde en kvinde? Hør mere om hvordan du lærer at sætte dig ind i en kvindes lyst, så du kan tænde din kvinde... rigtigt!

Mænd vs. Kvinder

Mænd og kvinder er forskellige (det kan ikke komme som en overraskelse), men vi går konstant fejl af hinanden fordi vi ikke taler samme sprog. Få gode råd og sjove bemærkninger om den store forskel.

Hjælp, min partner er til BDSM!

Hvad gør man når du gerne vil have BDSM ind i dit sexliv - hvordan forbereder man sin partner? Denne episode kan du lytte igennem og derefter høre den sammen med din partner.

BDSM Kontrakt

Hvad er en BDSM kontrakt og hvorfor overhoved bruge en? Her giver vi eksempler og gode råd til, når I vælger at bringe en BDSM kontrakt til bordet 🙂

2 ryk og en aflevering

I denne episode taler vi om et KÆMPE tabu - nemlig det, når en mand kommer for tidligt. Vi taler om hvad der kan gøres og Christian fortæller om hans personlige erfaring omkring problemet.

Sex som nybagte forældre

At gå igennem en fødsel og finde nye rutiner kan tage utrolig hårdt på forholdet - især sexlivet kan lide under det. Hør både en mand og en kvindes synspunkt på hvordan sexlivet er i tiden efter fødsel og få gode råd til at indføre sex i parforholdet igen.

Kvinde – Kend din krop

Åhh kvinder... De mest selvhadske væsner på jorden. I denne episode kommer vi ind på kvinders kropsskam og hvor lidt nogle kvinder, kender sig selv seksuelt. Hør hvad du selv kan gøre og hvordan du fortæller din mand hvad du kan li'. Christian kommer også ind på hvordan din mand opfatter dig, selvom du måske hader dig selv.

Titler og navne i BDSM

Er du ny til BDSM, så er der mange nye titler der skal læres. Lær de mest benyttede navne og titler at kende - og hvordan man opfører sig. Hvad er for eksempel forskellen på en Dominant og en Herre? Find ud af det i dette afsnit.

Sex og hjemmeboende børn

Alle der har et sexliv eller er BDSM-udøvere, kender til problemstillingen med at have børn i huset - inklusiv os.

I denne episode, kommer vi blandt andet ind på nogle ideer til, hvordan du kan opbevare dit sexlegetøj og redskaber, så det hurtigt er gemt og skjult. Hvordan du laver et hemmeligt kors, lydniveau og du får også vores svar til vores egne børn, hvis de hører "mærkelige lyde" fra vores soveværelse.

Er BDSM vold og misbrug?

Er BDSM ikke bare en undskyldning for at slå på sin kæreste? Og er det kvindeundertrykkende? Hør med her, hvorfor BDSM og vold og misbrug intet har med hinanden at gøre.

Vil du være med i vores Podcast?

Tilmeld dig den LUKKEDE gruppe på Facebook og deltag i afstemninger, spørgeskemaer og fællesskabet. (Bare rolig - dine venner og familie, kan ikke se hvad du stemmer) 🙂

Eller: 

Download Anchor app'en til din Android eller Iphone og find vores podcast "Sex i aften, skat?". Herfra kan du sende os en talebesked, som vi kan vælge at bruge i vores podcast. Talebeskeden bliver naturligvis ikke hørt af andre end os. Hvis du ønsker at være anonym, så undlad at sige dit navn. Fortæl os også, om vi må bruge din talebesked i en af vores episoder.

Vi vil elske at få beskeder omkring:

  • Et emne du synes vi skal tale om
  • Din mening om vores podcast
  • Send os et svar på et spørgsmål vi har stillet i en episode
  • Har egne erfaringer om et emne og du ønsker at være med i en episode

Du kan også sende en mail

Podcasten er et samarbejde imellem smrs.dk og Afrodite-Ringsted. Vi taler om sex, BDSM, tabuer og alt derimellem og tager udgangspunkt i vores viden, erfaringer og vores daglige arbejde.