Kurv

Opbevaring af sexlegetøj

Har du tænkt over det? Opbevaring af sexlegetøj, er nemlig ikke helt ligemeget, hvis du ønsker at bevare det flot og velholdt.

Opbevar dit sexlegetøj hver for sig

Hvis du har sexlegetøj, der er lavet af silikone, gummi, gelé eller latex - kan overfladen og materialet tage skade, hvis de ligger sammen.

Materialerne kan få en mærkelig overflade, få ridser, blive deform eller endda smelte. Det er en ærgelig situation at stå i, hvis du havde planlagt en hyggestund alene eller sammen med kæresten. Ups - dit yndlingslegetøj er gået i stykker.

Mange producenter vedlægger en fin opbevaringspose sammen med dit nye legetøj. Lad være at smid posen ud, da dit legetøj holder meget længere og beskytter dit legetøj, når det er opbevaret i posen.

Gode råd til opbevaring af sexlegetøj

  1. Rengør altid nyt legetøj inden brug
  2. Hold dit legetøj adskilt
  3. Tag batterierne ud af dit legetøj, når du ikke bruger det
  4. Rengør dit legetøj efter brug
  5. Det skal være helt tørt inden du lægger det på plads
  6. Sørg for at kigge efter om legetøjet skulle være beskadiget
  7. Opbevar det tørt, køligt og mørkt

Fryseposer, stofposer, opbevaringskasser eller kister, kan alt sammen bruges. Sørg for at din kasse eller anden opbevaringsløsning er lukket, så der ikke kommer fnuller, støv og unødige bakterier ind til dit legetøj.

Husk at tage batterierne ud af dit sexlegetøj

Een ting er, at din vibrator måske kan ligge og gøre opmærksom på sig selv i tasken og andre hører det. En anden ting er, at man tror man skal lege og lægger sig godt til rette og så er den gået flad for batteri. Måske tænker du: "Jamen jeg skiftede da batterier sidste gang"! Og ja - det gjorde du højst sandsynligt. Batterierne i din vibrator ligger på standby og er trofaste og altid klar til leg, men har de ventet længe nok - så er det tid til at skifte, igen.

Tager du batterierne ud, når legetøjet ikke længere skal bruges, så sparer du batteri, irritation og forlænger levetiden på dit legetøj.