Kontakt os – Vi vil gerne hjælpe

Der er ikke noget værre (i disse teknologiske tider), IKKE at kunne komme i kontakt med folk. Vi gør det nemt for dig at komme i kontakt med os - og vi gør vores ypperste for at vende tilbage til dig - hurtigst muligt.

Vi har desværre IKKE en fysisk butik - så det er desværre ikke muligt, at komme og se vores produkter, men vores mail bliver tjekket flere gange om dagen, så vi vender hurtigt tilbage til dig. Du kan skrive en mail til os på: cp@smrs.dk eller bruge kontaktformularen nederst på siden.

Du kan komme i kontakt med os via Facebook (messenger), eller igennem nogle af de andre sociale medier.

Den hurtigste måde...

...er, at bruge den lille blå boks, som du finder nede i venstre side af din skærm. Her kan du se om vi er online eller offline. Når vi er online sidder vi klar til at svare på spørgsmål.

Hvis vi er offline, kan du roligt skrive i boksen alligevel. Din besked vil nå frem til os. Husk dog, at skrive dine kontaktoplysninger, så vi kan vende tilbage til dig.

kontakt os

Ved fortrydelse og returnering

Har du fortrudt dit køb, eller har du en reklamation bedes du kontakte os via siden: Fortrydelsesret og ReklamationHer vil du også kunne læse om du kan gøre brug af din fortrydelsesret eller om din reklamation er berettet. 

Kontakt os altid INDEN du sender din pakke retur til os.

Bare spørg løs

Er der noget du er i tvivl om, vedrørende vores shop, vores kurser eller måske noget helt andet - så er vi klar til at hjælpe. Vi har hørt "det hele" før og har tavshedspligt.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er erhvervsdrivende og ønsker et samarbejde.

Kun webshop

Det er desværre ikke muligt at se produkterne fysisk, da vi ingen butik har. Vi håber at kunne åbne vores egen fysiske butik i fremtiden.

Kontaktformular

Når du sender os en besked, giver du smrs.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.

Dine personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt.

Telefonisk henvendelse

Vi besvarer IKKE opkald fra hemmelige eller skjulte numre.

Se vores telefoniske åbningstider her:

kontakt os