Om os

Det hele startede i bilen, på vej hjem fra familiefødselsdag...

Faktisk, havde det været under opsejling længe - vi vidste det bare ikke endnu 🙂 I vores fritid, har miljøet, menneskerne og uskyldige nysgerrige, præget vores samtaler. Vi har haft vores gang i swingerklubber, mødt forskellige mennesker og snakket med en hel masse om sex.

Vi opdagede hvor lidt folk egentlig vidste om sex, om BDSM og hvordan virkeligheden egentlig er. Faktisk havde vi mødt en del par og singler, som havde forfærdelige historier med i bagagen - simpelthen fordi de ikke vidste bedre. (Her er det specielt BDSM vi taler om).

Hvorfor er der ikke flere der underviser i BDSM? Folk ved jo ikke bedre.. Det går galt!

Det var ærlig snak - og bestemt ikke for at hænge nogen ud, men det var et udtryk for vores frustration. Vi har før haft givet BDSM undervisning og det har hjulpet mange par i gang, på den rigtige måde. Vi bliver så glade, når det lykkes og vi kan se at det virker.

- og den aften i bilen - blev det altså til en realitet!

om os

Sex med ren samvittighed

... har eksisteret siden 2016 og er en lille virksomhed, med store tanker og visioner. Virksomheden er konstant i udvikling og vi forsøger hele tiden, at forbedre os. Vi er kommet meget langt på kort tid og glæder os til fremtiden. Vi har en professionel og personlig tilgang til sexlegetøj, BDSM, rådgivning og ligger meget af os selv i vores arbejde, og kombinerer det med vores grundige viden.

Mød andre ligesindede

Ønsker du at få nye bekendtskaber, stille spørgsmål til andre BDSM-udøvere, så har vi vores egen gruppe på facebook. Det er mig (Christian) og min forlovede Pernille, der er admins for gruppen. Vi er begge aktive i debatterne.

Gruppen er fyldt med humor, en god tone og nogle vanvittige søde og hjælpsomme mennesker.

Gruppen hedder "Den Sorte Debat" og du skal være hjertelig velkommen hvis du er over 18 år 🙂 Vi ses derinde.

Har du spørgsmål?

... Så er du mere end velkommen til at kontakte os - læs mere her hvordan. Skulle du få lyst til at læse og lære mere, så husk at læs vores blog. Vi ligger utrolig meget af os selv heri, og skriver så alle kan være med.