Kurv

Om os

Det hele startede i bilen, på vej hjem fra familiefødselsdag...

Faktisk, havde det været under opsejling længe - vi vidste det bare ikke endnu 🙂

I vores fritid, har miljøet, menneskerne og uskyldige nysgerrige, præget vores samtaler. Vi har haft vores gang i swingerklubber, mødt forskellige mennesker og snakket med en hel masse om sex.

Vi opdagede hvor lidt folk egentlig vidste om sex, om BDSM og hvordan virkeligheden egentlig er. Faktisk havde vi mødt en del par og singler, som havde forfærdelige historier med i bagagen - simpelthen fordi de ikke vidste bedre. (Her er det specielt BDSM vi taler om).

Hvorfor er der ikke flere der underviser i BDSM? Folk ved jo ikke bedre.. Det går galt!

Det var ærlig snak - og bestemt ikke for at hænge nogen ud, men det var et udtryk for vores frustration. Vi har før haft givet BDSM undervisning og det har hjulpet mange par i gang, på den rigtige måde. Vi bliver så glade, når det lykkes og vi kan se at det virker.

- og den aften i bilen - blev det altså til en realitet!

Vi har allerede udrettet meget

Christian startede med at bygge SMRS op og efterfølgende fik han kæresten, Pernille, med også. I de år SMRS.dk har været til, har vi allerede opnået en masse - og det tillader vi os at være stolte af.

I dag har webshoppen langt over 2500 produkter, men da vi åbnede de virtuelle døre i 2016 - havde vi kun 470 produkter at tilbyde. (Det kan nogle gange være helt surrealistisk at tænke tilbage på.)

Heldigvis voksede webshoppen sig større og i 2018 lancerede vi vores første produkt Satan, som vi er meget stolte af. I 2020 kom det næste skud på stammen, Azazel og i 2021 kom vores store muskelflogger Balthazar og senere Lucifer. Vores egne piske er i top-kvalitet og fremstillet af os selv. Målet var, at skabe et solidt og smukt design i god kvalitet, der også kunne holde til at blive brugt.

Derfor garanterer vi også at vores piske ikke falder fra hinanden og udøver derfor livstidsgaranti på hver eneste pisk.

om os smrs.dk

Fysisk butik

D. 1. september 2023 åbnede vi en drøm, vi havde haft i flere år.

Vores egen butik i Ringsted.

Butikken skulle fungere som er et frikvarter for de voksne, og give både oplevelser, stemning, lækre produkter og samtidig fokusere på vejledning, opdagelse og læring om sin partner - og måske endda også om en selv.

Det er i den grad lykkedes 🙂

Kom ned og besøg os:

Nørregade 45a
4100 Ringsted

Podcast

Vi har også fået masser af positiv respons om vores podcast, som vi startede i 2019. Podcasten "Sex i aften, skat"?, var egentlig beregnet til et sted, som vi kunne lede vores kunder hen, som ønskede et mere dybdegående svar på et konkret spørgsmål. Men det greb om sig (til vores store overraskelse) og det meste af Danmark tog den til sig. Podcasten har været nævnt i flere danske medier og er lyttet til over 300.000 gange!

Har du spørgsmål?

... Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Skulle du få lyst til at læse og lære mere, så husk at læs vores blog. Vi ligger utrolig meget af os selv heri, og skriver så alle kan være med. Du kan også læse vores ofte stillede spørgsmål

Følg med på de sociale medier

Affiliateprogram

Har du en blog eller en hjemmeside og vil du gerne tjene lidt ekstra? Så er du velkommen til at se nærmere på vores affiliateprogram