Kurv
velkommen til vores sexshop i ringsted

Velkommen til vores sexshop i Ringsted

SMRS’s sexshop er meget mere end en butik. Det er her, du kan komme og opleve, se, mærke og føle – og få en masse inspiration og vejledning med hjem.

Vores fysiske sexshop rummer blandt andet, et meget bredt udvalg af sexlegetøj og BDSM-udstyr og vi har altid “sexnørderne” klar til at hjælpe, inspirere og vejlede dig.

Butikkens Åbningstider

Nørregade 45a, 4100 Ringsted

  • Mandag – LUKKET
  • Tirsdag – 12-18
  • Onsdag – 12-18
  • Torsdag – 12-18
  • Fredag – 12-19
  • Lørdag – 12-19
  • Søndag – LUKKET

Fordelene ved at handle i vores fysiske sexlegetøjsbutik

Ud over fordelen ved at få varen med det samme, så er der også mange andre fordele ved at tage turen til SMRS’s sexshop i Ringsted.

Det er en helt anden oplevelse, at handle sexlegetøj i en fysisk butik, end det er at handle på nettet. Det, at få lov til at have tingene i hænderne og måske endda – dele shoppeoplevelsen med sin partner – giver jeres sexliv et friskt pust og bliver meget mere levende.

At gå rundt i vores sexbutik og samle inspiration sammen, kan i den grad vække nysgerrigheden, inspirationen – og endda også lysten.

Se med dine hænder

Se, mærk og føl på alt
– lige fra vibratorer til piske

Personlig vejledning

Vi står klar til at inspirere og vejlede ud fra dine ønsker

Masser af inspiration

Inspirationen kommer lettere, når du shopper i en fysisk butik

Oplevelser og andre fordele i vores fysiske sexshop i Ringsted

Vi har pakket et eksemplar ud af alle vores produkter i butikken, så du bedre kan vurdere om varen er noget for dig. Det giver dig muligheden for at føle materialet, tænde og slukke og få en generel føling med sexlegetøjet. Vores piske må også håndteres, mærkes og svinges med, så man ved om den ligger rigtigt i hånden.

At handle i en fysisk butik, mindsker også risikoen for fejlkøb, da du ved nøjagtigt hvad det er du køber.

Vi går højt op i materialer, funktioner, formål og at du får præcis det du ønsker. Christian og Pernille står altid klar til at svare på spørgsmål, give inspiration og give vejledning. Med mange års erfaring i branchen, kan vi med garanti hjælpe dig.

Venner med Fordele – medlemsklub

I butikken har du muligheden for at at blive Venner med Fordele, hvor du får dit helt eget medlemskort og nummer. For hver krone du køber for, optjener du 2% i rabatpoint.

Eksempelvis: Hvis du køber en vare til 499 kr, vil du optjene 2% af dette beløb som rabatpoint. Det svarer til 499 kr x 0.02 = 9.98 kr i rabatpoint, som du kan bruge på dit næste køb.

Pointdage og ekstra tilbud

Ønsker du at vide hvornår vi holder “ekstra rabat-point-dage”, events i butikken eller andre spændende ting. Så melde dig ind i vores eklub, Baglokalet – lige her.

Kom til events i vores sexshop i Ringsted

En af de største fordele ved at have en fysisk sexlegetøjsbutik er, at vi har muligheden for at undervise, underholde og afholde events. Vi har på udvalgte datoer planlagt forskellige events, som du kan tilmelde dig.

Se hvad der er planlagt i vores event-kalender her.

Hvornår er næste event?

Hvis du vil have af vide hvornår og hvad vores næste event er, så hold øje med vores facebookside eller meld dig ind i vores eklub, Baglokalet – lige her.

Lingeri til mænd og kvinder

En anden fordel ved en fysisk butik er, at du kan prøve lingeri, ægte korsetter og outfits før du køber. I butikken kan du blandt andet finde ægte korsetter, babydolls og flere andre styles til kvinder op til str. 6XL.

Vi har også et udvalg af beklædning til mænd. Blandt andet wetlook t-shirts, boxere og en enkelt kilt.

Har du lyst til at prøve lingeriet, så har vi et stort og lækkert prøverum.

lingeri til mænd og kvinder i vores sexshop i ringsted

Gratis kondomer og piercingsmykker

Hver onsdag deler vi gratis 2 kondomer ud. Det er et aktivt valg fra vores side og du kan frit afhente til dig selv, teenageren i huset eller måske bare til byturen i weekenden.

Piercingesmykker

I butikken, har vi et lille udvalg af piercingesmykker i kirurgisk stål. Vi har flest varianter til navle (med og uden vedhæng), derudover har vi få smykker til næsen, nipple og tungepiercingesmykker.

Vi udfører ikke piercinger i vores sexshop i Ringsted, men er din piercing faldet ud, eller ønsker du fornyelse så kig ind og find dit nye smykke.

 

kondom onsdag i vores sexlegetøjsbutik i ringsted

Disse varer kan du se i vores fysiske sexshop i Ringsted

Her på hjemmesiden, har vi gjort det nemt for dig, at se hvilke varer vi har i vores sexlegetøjsbutik. De varer vi har i butikken, kalder vi også “Headquarters-varer”.

De varer, har et gult-orange-mærke her på siden, hvor der står “Kan ses i butik”. Hvis du vil se en af varerne i levende live, kan du med fordel se om vi har den, inden du kører hjemmefra.

På alle varer på vores webshop, kan du se om varen fås kun online, i butikken eller begge dele. Informationen findes under varens købsknap på produktbeskrivelsen.

BDSM kurser

I vores butik, har vi et separat lokale, hvor vi afholder vores populære BDSM-kurser.

Vi afholder både kurser for enkeltpersoner og parkurser og de er skræddersyede til hver enkelt. Ofte kan det være Dominante, der ønsker at lære slag-teknik, slippe for usikkerheden eller få mere inspiration. Eller at man som par, gerne vil have mere leg i verden, forståelse for rollerne og generel viden.

Har du lyst til at læse mere om vores kurser – så se mere her.

Kundeservice i højsædet

Der er få fysiske sexshops tilbage i Danmark og derfor arbejder vi hver dag på, at skabe den bedste oplevelse for dig.

Hos SMRS kan du altid være sikker på at blive betjent med masser af vejledning, høflighed og en spand med humor og menneskelighed. Vi ved at sex er en meget personlig ting og derfor har vi skabt et trygt og åbent miljø, som du kan shoppe i.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning, så kontakt os gerne på cp@smrs.dk eller kig forbi butikken i Ringsted.