Indkøbskurv

Altid GRATIS fragt

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi listet nogle af de spørgsmål, som vi bliver stillet mest. Der kommer hele tiden nye spørgsmål, og når et spørgsmål er stillet nok gange, lægger vi det ind på siden.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til os. Det kan du skrive og sende til cp@smrs.dk eller bruge vores andre kontaktmuligheder. Vi svarer inden der er gået 24 timer.

ofte stillede spørgsmål

Nej, det er vi ikke. Hele grundlaget for Sex med ren samvittighed, er råd og vejledning. Vi går højt op i, at vores kunder får det rigtige produkt, så de rent faktisk får det brugt. Det er ikke meningen at din nye dildo (eksempelvis), skal ligge og samle støv i skuffen. Det kunne tyde på, at det ikke var det rigtige helt fra starten af. 

Vi er meget personlige i vores vejledning og sender dig gerne til en konkurrent, hvis vi mener at vi ikke har det produkt, der passer til dig.

En stor del af vores hjerte, ligger også i vores kurser og oplæg. Ikke mange sexshops tilbyder den form for service. Vi har en stor viden og vi er gode formidlere.

Dette er et spørgsmål, som vi meget ofte bliver spurgt om. Det er også mega svært at vælge den helt rigtige, da udvalget er så stort! Specielt hvis man er nybegynder.

Som regel er det godt at tænke over størrelsen, formen, materialet og om den skal vibrere eller ej.

Er du helt ny på “dildo-området”, så anbefaler vi, at du køber en simpel dildo der er nem at betjene og gerne med vibration. En dildo eller vibrator, der er fremstillet af silikone, er ofte mere fleksibel og giver en mere realistisk følelse. Vælg eventuelt en dildo med en glat overflade og som ikke er kæmpe stor. På den måde har du noget at “gå ud fra” – man skal jo starte et sted.

Når du har lært din dildo og dig selv bedre at kende, kan du herefter stille dig disse spørgsmål:

  • Er størrelsen passende? Skal den være større eller mindre?
  • Kan jeg godt lide den glatte overflade? Eller må der være riller, årer eller anden overflade næste gang?
  • Bruger jeg vibrationen indvendigt, eller bruger jeg den mest til at stimulere klitoris? Måske skal jeg vælge en kombination næste gang?
  • Skal den være mere avanceret i funktionerne?
  • Er materialet godt? Eller vil jeg prøve et hårdere eller blødere materiale?
  • Hvordan er formen? Skal den være mere lige, eller må den godt bøje lidt?
  • Skal den næste dildo vibrere eller ej?

Det er selvfølgelig mange spørgsmål at stille dig selv, det ved vi - og det er ikke sikkert du behøver ret meget tid til at tænke over det. 

De 3 primære hovedgrupper:

  1. Er du en kvinde der holder mest af indvendig stimulation, anbefaler vi at du kigger i vores vibrator-kategori, eller i vores dildoer uden vibration-kategori.
  2. Kan du godt lide indvendig stimulation og samtidig få stimulation på klitoris, kunne du have gavn af vores rabbit vibrator-kategori.
  3. Leder du efter et produkt, der tilfredsstiller klitoris, så anbefaler vi at du kigger i vores klitorisstimulation-kategori , eller under vores massagestave

Har du brug for hjælp, til at vælge den rigtige – så står vi altid klar til at hjælpe.

Der findes mange tusinde slags af glidecreme på markedet. Dog er det ikke dem alle, du kan bruge til alle formål.

Som hovedregel, så skal du ikke bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med et silikone-legetøj. De kan simpelthen ikke lide hinanden og legetøjet kan tage skade. Bruger du legetøj, der er fremstillet af silikone, så anbefaler vi at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Der findes mange varianter

Det gode ved silikoneglidecremer er, at de er silkebløde. Vandbaserede glidecremer er ofte lidt tykkere i konsistensen. Der findes også glidecremer der er specielt egnet til analsex, glidecremer der giver en kølende eller varmende effekt eller som er specielt til brug med legetøj. Kig altid på produktbeskrivelsen, for at være sikker på at du køber den rigtige glidecreme.

Der står rigtig meget om BDSM på nettet, men når man så har læst det hele, så står de fleste med en følelse af: “og hvad så nu”?

Er du interesseret i BDSM, så ved du sikkert også en del, men hvordan kommer man videre og implementerer det i dagligdagen eller i en seance?

Et BDSM kursus, giver dig en skræddersyet løsning

“Hvordan overkommer jeg genertheden? Hvad skal jeg sige og gøre? Hvordan taler jeg BDSM med min partner? Hvilke redskaber skal jeg bruge og hvordan bruger jeg dem”? – spørgsmålene kan være mange.

Vi forholder os til dig. Kun dig. Vi har ingen facitliste, som virker på alle – for det findes ikke. Vi er forskellige allesammen og derfor forholder vi os kun til det, som du har brug for hjælp med. Det kan være en befrielse, at få stillet de spørgsmål som man ikke kan læse sig til og få nogle personlige råd.

Du kan læse meget mere om vores kurser her.

Ja, det er det! Et dildoparty kan være rigtig sjovt og lærerigt på samme tid. Fordelen ved at bestille et dildoparty hos os er, at vi har en masse viden, tips og tricks. Vi kan fortælle historier, som ikke du læser om og du har også muligheden for at krydre det med BDSM. Læs eventuelt mere om vores dildoparties her.

Nej det kan du ikke, for vi har desværre ikke en fysisk butik - endnu. Vi håber at vi med tiden, kan få etableret en fysisk butik, men indtil videre er det kun muligt at købe produkterne online.

Vi har rigtig mange muligheder for kontakt og vi vil vejlede dig så personligt, som vi nu kan. 

GRATIS Fragt

Uanset hvor meget du køber for

Diskret Levering

Neutrale pakker og breve

Personlig Kundeservice

Masser af råd og vejledning

Sikker Betaling

Kreditkort / Viabill / MobilePay