Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi listet nogle af de spørgsmål, som vi bliver stillet mest. Der kommer hele tiden nye spørgsmål, og når et spørgsmål er stillet nok gange, lægger vi det ind på siden.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til os. Det kan du skrive og sende til cp@smrs.dk eller bruge vores andre kontaktmuligheder. Vi svarer inden der er gået 24 timer.

ofte stillede spørgsmål

Nej det kan du ikke, for vi har desværre ikke en fysisk butik - endnu. Vi håber at vi med tiden, kan få etableret en fysisk butik, men indtil videre er det kun muligt at købe produkterne online.

...og dog

Afhentning af udvalgte varer i Ringsted

Varer der findes i Headquarters-kategorien kan faktisk afhentes i Ringsted. De kendetegnes også ved et lille gult "klistermærke" i bunden af billederne. Det er varer, som vi har på vores lille lager i Ringsted, på vores private adresse.

Ønsker du at hente en Headquarters-vare, så skriv det i kommentar-feltet når du foretager dit køb online. Så tager vi kontakt til dig og spørger hvornår du har lyst til at hente.

Vores adresse er:

SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted

Nej, det er vi ikke - eller det synes vi ikke selv vi er 🙂

En online sexshop er der jo som sådan, ikke noget anderledes og nyt ved. Til gengæld skiller vi os ud på mange andre parametre:

- Vidensdeling - vi har blandt andet vores gratis podcast og vores store blog

- Vi indkøber spændende og anderledes produkter

- Produktion af egne piske

- Vi deltager på messer

- Vi afholder BDSM-kurser

- Dildoparties med eller uden BDSM

- Vi er aktive i miljøet og på de sociale medier

- Baglokalet, der er vores email-klub

 

Se eventuelt vores "om os"-video for mere information.

Gratis fragt uden omdeling

På SMRS.dk har vi altid gratis fragt. Vi sender altså din pakke gratis uden omdeling. Oversat til godt dansk, så betyder det at din pakke bliver sendt til et sted nær dig, som du kan afhente. Det kan være i en Spar, benzintank, en Superbrugs, Føtex eller lignende.

PostNord vil sende din pakke det sted hen, der er nærmest den adresse du har indtastet ved betaling - højst sandsynligt din bopæls-adresse. Du kan med fordel downloade Postnords app, der viser dig din pakkes rejse og hvor og hvornår den er klar til afhentning.

Fragt med omdeling

Fragt med omdeling betyder, at pakken bliver leveret til din adresse. En god ide er at have modtagerflex, så postmanden har tilladelse til at sætte den et sted du vælger, hvis nu du ikke er hjemme. Vil du have leveret til din adresse, koster det 79 kr.

Tjek om den vare du har bestilt er på fjernlager

Som udgangspunkt bliver din pakke afsendt samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12 på hverdage. Det gælder langt de fleste af vores varer. Har du bestilt en vare som er på vores fjernlager, vil der gå 1-2 hverdage ekstra, før den kan afsendes. Det skyldes at varen hentes på bestilling. Hvis du vil se om den vare du har bestilt er på fjernlager, vil du kunne læse det nederst i beskrivelsen af den vare du har købt.

Posten kan være forsinket

Har du modtaget en mail fra os om, at din pakke er på vej ud til dig - så er det fordi den er overgået til posten. Desværre kan der opstå forsinkelser hos PostNord, DAO eller Bring. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, så vil vi eftersøge pakken.

Vi har behov for flere oplysninger eller udsolgte varer

Computere og telefoner er fantastiske og en sjælden gang kan der ske både tekniske og menneskelige fejl. Har du tastet din adresse forkert, eller helt glemt at skrive dit husnummer - så tjek din mail og spamfilter for en mail fra os. Som udgangspunkt sender vi dig en mail, så snart vi opdager fejlen. Svares der ikke på mailen sender vi en ny og hvis der ikke svares inden for et par timer, sender vi en diskret SMS.

Der kan også være tale om, at den vare du har bestilt, er udsolgt og vi vil gerne finde en god løsning sammen med dig.

Der står rigtig meget om BDSM på nettet, men når man så har læst det hele, så står de fleste med en følelse af: “og hvad så nu”?

Er du interesseret i BDSM, så ved du sikkert også en del, men hvordan kommer man videre og implementerer det i dagligdagen eller i en seance?

Et BDSM kursus, giver dig en skræddersyet løsning

“Hvordan overkommer jeg genertheden? Hvad skal jeg sige og gøre? Hvordan taler jeg BDSM med min partner? Hvilke redskaber skal jeg bruge og hvordan bruger jeg dem”? – spørgsmålene kan være mange.

Vi forholder os til dig. Kun dig. Vi har ingen facitliste, som virker på alle – for det findes ikke. Vi er forskellige allesammen og derfor forholder vi os kun til det, som du har brug for hjælp med. Det kan være en befrielse, at få stillet de spørgsmål som man ikke kan læse sig til og få nogle personlige råd.

Du kan læse meget mere om vores kurser her.

Der findes mange tusinde slags af glidecreme på markedet. Dog er det ikke dem alle, du kan bruge til alle formål.

Som hovedregel, så skal du ikke bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med et silikone-legetøj. De kan simpelthen ikke lide hinanden og legetøjet kan tage skade. Bruger du legetøj, der er fremstillet af silikone, så anbefaler vi at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Der findes mange varianter

Det gode ved silikoneglidecremer er, at de er silkebløde. Vandbaserede glidecremer er ofte lidt tykkere i konsistensen. Der findes også glidecremer der er specielt egnet til analsex, glidecremer der giver en kølende eller varmende effekt eller som er specielt til brug med legetøj. Kig altid på produktbeskrivelsen, for at være sikker på at du køber den rigtige glidecreme.

Dette er et spørgsmål, som vi meget ofte bliver spurgt om. Det er også mega svært at vælge den helt rigtige, da udvalget er så stort! Specielt hvis man er nybegynder.

Som regel er det godt at tænke over størrelsen, formen, materialet og om den skal vibrere eller ej.

Er du helt ny på “dildo-området”, så anbefaler vi, at du køber en simpel dildo der er nem at betjene og gerne med vibration. En dildo eller vibrator, der er fremstillet af silikone, er ofte mere fleksibel og giver en mere realistisk følelse. Vælg eventuelt en dildo med en glat overflade og som ikke er kæmpe stor. På den måde har du noget at “gå ud fra” – man skal jo starte et sted.

Når du har lært din dildo og dig selv bedre at kende, kan du herefter stille dig disse spørgsmål:

  • Er størrelsen passende? Skal den være større eller mindre?
  • Kan jeg godt lide den glatte overflade? Eller må der være riller, årer eller anden overflade næste gang?
  • Bruger jeg vibrationen indvendigt, eller bruger jeg den mest til at stimulere klitoris? Måske skal jeg vælge en kombination næste gang?
  • Skal den være mere avanceret i funktionerne?
  • Er materialet godt? Eller vil jeg prøve et hårdere eller blødere materiale?
  • Hvordan er formen? Skal den være mere lige, eller må den godt bøje lidt?
  • Skal den næste dildo vibrere eller ej?

Det er selvfølgelig mange spørgsmål at stille dig selv, det ved vi - og det er ikke sikkert du behøver ret meget tid til at tænke over det. 

De 3 primære hovedgrupper:

  1. Er du en kvinde der holder mest af indvendig stimulation, anbefaler vi at du kigger i vores vibrator-kategori, eller i vores dildoer uden vibration-kategori.
  2. Kan du godt lide indvendig stimulation og samtidig få stimulation på klitoris, kunne du have gavn af vores rabbit vibrator-kategori.
  3. Leder du efter et produkt, der tilfredsstiller klitoris, så anbefaler vi at du kigger i vores klitorisstimulation-kategori , eller under vores massagestave

Har du brug for hjælp, til at vælge den rigtige – så står vi altid klar til at hjælpe.

Ja, det er det! Et dildoparty kan være rigtig sjovt og lærerigt på samme tid. Fordelen ved at bestille et dildoparty hos os er, at vi har en masse viden, tips og tricks. Vi kan fortælle historier, som ikke du læser om og du har også muligheden for at krydre det med BDSM. Læs eventuelt mere om vores dildoparties her.

Du kan godt fortryde og returnere dine varer, hvis varen ikke er pakket ud og brugt. Har du købt lingeri, må tøjet gerne prøves så længe det ikke har haft kontakt med dine intime dele.

Læs mere om returnering og fortrydelsesret her.

Send os altid en mail og afvent svar fra os, inden du sender din pakke.

GRATIS Fragt

Uanset hvor meget du køber for

Diskret Levering

Neutrale pakker og breve

Personlig Kundeservice

Masser af råd og vejledning

Sikker Betaling

Kreditkort / Viabill / MobilePay