Kurv

Levering

Vi sælger kun til kunder med levering inden for Danmarks grænser*. Vi bestræber os på, at kunne levere din vare hurtigst muligt og de fleste varer kan (hvis de er bestilt inden kl. 12. på hverdage), allerede leveres dagen efter.

Det synes vi selv, er ret hurtigt 🙂

Varer på fjernlager

Dog har vi også få varer på vores fjernlager, som derfor ikke kan ekspederes og sendes samme dag. Hvis din ønskede vare er på vores fjernlager, så vil du kunne se det i den givne produktbeskrivelse. Varer fra fjernlageret vil typisk tage 2-3 hverdage ekstra.

Vi leverer med Postnord, som leverer inden for 1-3 hverdage.

Varer fra vores butik (Headquarters)

På vores webshop har du måske bemærket, at nogle varer har et lille gul-orange mærke med “Kan ses i butik“. Det er vores egne varer, som vi har i vores butik i Ringsted.

Du kan skrive i din kommentar når du bestiller, at du ønsker at afhente. Så gør vi din vare klar til dig 🙂

Afhentning af Butiksvarer

Ønsker du at afhente, er adressen:

Nørregade 45a
4100 Ringsted

Afhentning af varer, kan gøres i butikkens åbningstid.

Bestiller man varer fra Headquarters-kategorien, sender vi som udgangspunkt med Postnord, men DAO og Bring kan forekomme. Vi pakker og afleverer altid din pakke samme hverdag, som du har bestilt. I følge ovenstående selskaber, vil din pakke blive leveret efter 1-4 dage.

Køb af vare fra både butik og andet lager

Bestiller du en vare fra Headquarters (butikken) OG en eller flere varer, der ikke ligger i Headquarters-kategorien – så sender vi 2 pakker. Det gør vi fordi vores almindelige varer og egne varer i Butikken, ikke er på samme lager. Det betyder dog ikke en ekstra fragtomkostning for dig.

Hvad koster levering?

Vi tilbyder følgende fragtmuligheder:

  • Levering til udleveringssted – 39 kr
  • Levering til udleveringssted ved køb over 600 kr – Gratis
  • Levering direkte til din adresse – 59,00 kr.
  • Erhvervsforsendelse: 63,20 kr. (ekskl. moms)

Vi sender dine varer i en diskret indpakning. Det vil sige, at din pakke er uden pinlige labels, klistermærker og billeder. På din pakke vil afsenderen stå som CP Company. Du har derfor ingen grund til at bekymre dig om folk blikke, når du afhenter din pakke 🙂

Uafhentede pakker

Hvis ikke du henter pakken og den bliver sendt retur til os, så vil du blive opkrævet de reelle fragtomkostninger for returforsendelsen. Ved fortrydelse vil disse blive modregnet i det beløb du ellers skulle have retur. Ønsker du pakken genfremsendt, så skal du betale for disse fragtomkostninger også.

Har du fortrudt dit køb?

Hos SMRS.dk er det helt i orden at fortryde sit køb. Dog skal man som kunde huske, at forseglingen IKKE må være brudt ved køb af sexlegetøj, hvis man fortryder sit køb. Læs også vores side om fortrydelsesret og returnering.

Er du i det mindste i tvivl, eller har du et spørgsmål omkring køb og levering – så er du altid velkommen til at kontakte os.

*Se eventuelt vores Handelsbetingelser her.