Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Fortrydelsesret og Reklamation

Da SMRS.dk primært sælger produkter til intimt brug, er der nogle hygiejniske forholdsregler ved fortrydelsesret og reklamation, som gør sig gældende. Her har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde, at forstå reglerne.

Brugt sexlegetøj er ikke en bestseller 🙂

Brugt sexlegetøj, er noget de fleste vil rynke på næsen af, at få i hånden. Sexlegetøj og produkter til intimt brug, er en privat sag og absolut ikke egnet som “genbrugsvarer”. Herunder kan du nemt se hvilke regler der gælder, hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret:

Du kan IKKE benytte din fortrydelsesret hvis:

  • Så snart emballagen på et intimprodukt har været brudt eller åbnet, frafalder returretten (tøj undtaget – læs mere i afsnittet herunder). Dette er på baggrund af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager – og samtidig også vores kunders sikkerhed for, at vi ikke sælger varer, der har været brugt før.
  • Derfor vil du naturligvis heller ikke kunne returnere et intimprodukt der er afprøvet.

Du kan GODT benytte din fortrydelsesret hvis:

  • Emballagen IKKE har været åbnet og produktet IKKE har været taget ud af pakken. Er der plomberingsmærker og hygiejnesejl eller folie omkring, skal disse være intakte. Varen skal med andre ord, være nøjagtig som du modtog den.
  • Hvis du har købt tøj eller andet beklædning (som IKKE berører intimzoner). Du må altså godt prøve dit nyindkøbte tøj og se om det passer dig – så længe der ikke er tale om trusser, g-strenge, bodies eller lignende der har kontakt til intime områder. Dette gælder også ved underdelene i et BH og trussesæt. Derudover skal tøjet pakkes i original emballage.

Din fortrydelsesret udløber 14 dage efter, at du har fået din vare udleveret. Det er derfor en god ide at gøre sig tanker om, om det er noget du vil beholde, eller sende retur inden du tager det i brug.

Kontakt os hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan nemt bruge kontaktformularen længere nede på siden. Du har yderligere 14 dage til at få afsendt din returordre efter du har taget kontakt til os.

Betaling af fragtomkostninger ved returnering

Ønsker du at returnere eller fortryde dit køb, så skal du selv betale for at få pakken sendt direkte til os. Vi henter som udgangspunkt ikke pakker, der ikke er sendt til vores adresse. Sender du din pakke uden omdeling, vil du derfor kunne opleve, at pakken ikke bliver afhentet og pakken vil blive sendt retur til dig.

Modtager vi din pakke og vurderer vi, at fortrydelsen ikke er berettet (f.eks. ved at emballagen er brudt), så skal du selv betale for fragt tilbage til dig.

Ved reklamation

Nogle gange kan det ske, at der er fejl og mangler. Skulle det uheldige ske – så kontakt os hurtigst muligt. Hos os får du 24 måneders reklamationsret. Alt afhængig af din situation, vil vi kunne tilbyde pengene retur, ombytning, nedslag i prisen eller reparation. Dette kræver dog at din reklamation er berettet.

Ved forkert brug og slidtage

Vi tager ikke din vare retur, hvis fejlen skyldes forkert brug, opbevaring eller vedligeholdelse. Har du for eksempel knækket din nye dildo i forbindelse med en omgang stangtennis eller brugt den som fluesmækker, vil vi desværre ikke kunne returnere den.

Det kan også være, at du har givet den gas og bøjet dig i gymnastiske stillinger, således at din bustier med stivere i, ikke længere kan holde formen og går i stykker. Enten kan stiverne tage skade eller også kan de bryde stoffet (som du kender det ved en bøjle-BH). Stiverne er netop lavet til at holde den flotte kvindelige figur og egner sig ikke til at blive bøjet og udfordret.

Sexlegetøj og beklædning bliver naturligt slidt med tiden. Derfor vil reklamationer om eksempelvis batteri og slidtage på beklædning ikke være berettet.

Kontakt os, hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesret eller reklamation

Uanset situationen, så skal du kontakte os inden du afsender din vare. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, om din vare kan byttes. Det kan du gøre via vores formularen herunder eller skrive direkte til os på mail cp@smrs.dk

Når vi har godkendt din forespørgsel og besvaret dig, skal du returnere dine varer til os. Når vi har modtaget pakken hører du fra os igen.

Din pakke sendes DIREKTE til:

SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted

Vi modtager ikke pakker uden omdeling – din pakke skal altså sendes direkte til vores adresse

Herunder kan du give os besked, hvis du gerne vil returnere eller reklamere. Husk at afvent svar fra os, før du sender varene retur.

    Når du sender os en besked, giver du smrs.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.