Kurv

Fortrydelsesret og Reklamation

Da SMRS.dk primært sælger produkter til intimt brug, er der nogle hygiejniske forholdsregler ved fortrydelsesret og reklamation, som gør sig gældende. Her har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde, at forstå reglerne.

Brugt sexlegetøj er ikke en bestseller 🙂

Brugt sexlegetøj, er noget de fleste vil rynke på næsen af, at få i hånden. Sexlegetøj og produkter til intimt brug, er en privat sag og absolut ikke egnet som “genbrugsvarer”.

Herunder kan du nemt se hvilke regler der gælder, hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret:

Du kan IKKE benytte din fortrydelsesret hvis:

Der gælder særlige regler for varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. (Forbrugeraftaleloven §18) Sexlegetøj kan høre under denne kategori og derfor frafalder returretten, hvis forseglingen har været brudt.

Varens stand når du sender den retur ved fortrydelse

Vi anbefaler at du sender varen retur i uåbnet og intakt emballage. Er emballagen ikke intakt kan det medføre en værdiforringelse, der gør at du ikke kan få det fulde beløb retur. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Er du i tvivl om du kan få pengene tilbage, så skriv endelig til os på cp@smrs.dk eller brug formularen længere nede på siden.

Uafhentede pakker

Hvis ikke du henter pakken og den bliver sendt retur til os, så vil du blive opkrævet de reelle fragtomkostninger for returforsendelsen. Ved fortrydelse vil disse blive modregnet i det beløb du ellers skulle have retur. Ønsker du pakken genfremsendt, så skal du betale for disse fragtomkostninger også.

Du kan GODT benytte din fortrydelsesret hvis:

Har du købt en vare, der ikke falder indenfor ovenstående undtagelse til fortrydelsesretten, så har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret.

Din fortrydelsesret udløber 14 dage efter, at du har fået din vare udleveret. Det er derfor en god ide at gøre sig tanker om, om det er noget du vil beholde, eller sende retur inden du tager det i brug.

Kontakt os hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan nemt bruge kontaktformularen længere nede på siden. Du har yderligere 14 dage til at få afsendt din returordre efter du har taget kontakt til os.

Betaling af fragtomkostninger ved returnering

Ønsker du at returnere eller fortryde dit køb, så skal du selv betale for at få pakken sendt direkte til os. Vi henter som udgangspunkt ikke pakker, der ikke er sendt til vores adresse. Sender du din pakke uden omdeling, vil du derfor kunne opleve, at pakken ikke bliver afhentet og pakken vil blive sendt retur til dig.

Ved reklamation

Nogle gange kan det ske, at der er fejl og mangler. Skulle det uheldige ske – så kontakt os hurtigst muligt. Hos os får du 24 måneders reklamationsret. Alt afhængig af din situation, vil vi kunne tilbyde pengene retur, ombytning, nedslag i prisen eller reparation. Dette kræver dog at din reklamation er berettet.

Ved forkert brug og slidtage

Du kan ikke reklamere over slidtage, hvis varen har haft den holdbarhed man med rimelighed har kunne forvente. Forkert opbevaring, samt forkert vedligeholdelse anses ikke som en berettet reklamation.

Kontakt os, hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesret eller reklamation

Uanset situationen, så anbefaler vi. at du kontakter os inden du afsender din vare. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, om din vare kan byttes. Det kan du gøre via vores formularen herunder eller skrive direkte til os på mail cp@smrs.dk

Når vi har modtaget pakken hører du fra os igen.

Din pakke sendes DIREKTE til:

SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted

Vi modtager ikke pakker uden omdeling – din pakke skal altså sendes direkte til vores adresse

Herunder kan du give os besked, hvis du gerne vil returnere eller reklamere.

Se vores fulde handelsbetingelser her.

    Når du sender os en besked, giver du smrs.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.