BDSM Kurser og Oplæg

BDSM er blevet mere og mere populært og flere ønsker at eksperimentere. Vores BDSM kurser og undervisning, kan hjælpe dig godt på vej.

Kurserne er for dig der ønsker at lære:

  • Hvordan du bliver en god Dominant eller Domina
  • Hvordan du giver sig hen som submissiv
  • Blive bedre til slag-teknik
  • Hvordan du planlægger en seance
  • Den mentale del af BDSM
  • Sikkerhed
  • Kropssprog
  • Hvordan du skal introducere BDSM til din partner
  • ... og meget andet

Vores BDSM Kurser og Oplæg:

introduktion til bdsm

Introduktion til BDSM: Få styr på fordomme og fakta! Her vil vi mane fordommene til jorden og fortælle om hvordan BDSM i virkeligheden er. Vil du have styr på hvad BDSM er for en størrelse og hvilke forholdsregler man skal gøre sig?  Så er dette oplæg noget for jer. Vi kommer rundt om de vigtigste emner og giver jer en ...
Læs mere

bdsm vejledning

Vores BDSM vejledning er til dig som ønsker at arbejde med dig selv. Det kan være at dig og din kæreste, har fået øjnene op for BDSM, men du føler ikke du har selvsikkerheden og visheden til at gå “all in” endnu. Det kan være utrolig grænseoverskridende, at starte på rollen som Dominant eller submissiv og ofte ved man ikke ...
Læs mere

BDSM vejledning for par

Vi tilbyder BDSM vejledning for par, som godt kunne tænke sig at komme sikkert fra start og få svar på de mange spørgsmål. Måske har I snakket om at starte, men tør ikke helt tage springet. Det kan være utrolig grænseoverskridende og man ved ikke rigtig hvor “man starter”. Måske mangler I nogle at spørge til råds, eller har konkrete ...
Læs mere

i dybden med bdsm

Få en grundig og mere dybdegående viden omkring BDSM. Her går vi mere i dybden med BDSM og giver jer en forståelse af slagteknik. På dette kursus, kommer I mere i fokus. Her får I også et “hands-on” kursus i slagteknik og får gode råd til opvarmning, hvor man skal slå og hvilke piske der findes. I vil få muligheden for at ...
Læs mere

slagteknik for begyndere

I BDSM-verdenen bruger man ofte slagredskaber og det er utrolig vigtigt at bruge dem rigtigt.  I slagteknik for begyndere, lærer du om de forskellige piske og hvor du kan slå og hvor du bestemt ikke skal slå. Vi giver gode råd til opvarmning og hvilke piske der har hvilken følelse. Kurset er godt for dig der ønsker: At give de ...
Læs mere

Vores kunder siger:

caret-down caret-up caret-left caret-right
"Amanda" Dominakursus

Jeg kontaktede SMRS i forbindelse med et ønske om at blive en Domina og gøre det bedre for min mand. Den første kontakt vi havde, var i telefonen og var en rigtig positiv oplevelse. Vi aftalte et møde med kun mig da det var mig der havde udfordringer og ikke min mand.

Jeg blev mødt med en imødekommenhed og positivitet, som jeg ikke er stødt på længe.

Det var mega grænseoverskridende at ligge sit sexliv på bordet, men med den tillid jeg blev vist, var det nemt at lukke op og fortælle. Jeg fik en masse gode råd til at blive en domina og takket være Christian går det rigtig godt i dag og jeg har en meget glad mand.

Jeg vil helt klart anbefale at har man problemer med enten det ene eller det andet, så tag en snak med dem, og bliv hjulpet i den rigtige retning.

Kim Om BDSM og rollen som Dominant
Tak for en hyggelig og meget oplysende aften. I gør en forskel.
Jeg har jo læst en del om bdsm og tænkte at der måske ikke var så meget mere at vide.
Men jeg blev positivt overrasket og føler I har lært mig en hel del mere.
Navnlig synes jeg det var meget lærerigt at gennemgå de forskellige piske som jo er helt anderledes end jeg havde fantasi til at forestille mig.
Nu mangler jeg bare en legekammerat :O)
Tak for jeres engagement og den pris I tager viser jo tydeligt at det er ikke pengene for jer.
Thomas BDSM Kursus for par
Jeg og min kone besøgte jer. Tak fordi I bød os indenfor og vi har ikke fortrudt et sekund! Vi fik nogle rigtig gode ideer til leg og værktøjer, som jeg aldrig har tænkt over. Du gav mig som Dominant stof til eftertanke og gjorde mig bedre. Min kone har anbefalet jer til hendes tætte veninder og har åbent mere op. Vi kunne især godt li' at vi fik fortalt tingene ligeud og på en nem og forståelig måde.

Skræddersyede løsninger

I BDSM er der ingen facitliste. Vi er alle forskellige og har derfor forskellige behov og ønsker. Vi skræddersyer dit kursus så det passer til dig og tager udgangspunkt i dig (og din partner) og hvem du er som person. 

 

Ved max. 3 personer...

... har I også muligheden for at komme hjem til os. På den måde sparer I penge og I får en god snak, på vej hjem i bilen. Vi bor ca midt på sjælland.

 

Sådan booker du et BDSM kursus

Send os din forespørgsel her:

Når du sender os en besked, giver du smrs.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.

Vi kan også kontaktes på telefon :

BDSM kurser og oplæg