Kurv

BDSM Kurser og Oplæg

BDSM er blevet mere og mere populært og flere ønsker at eksperimentere.

Vores skræddersyede BDSM kurser og undervisning, kan hjælpe dig godt på vej.

BDSM Kurserne er for dig, der ønsker at lære:

 - Hvordan du bliver en god Dominant eller Domina

 - Hvordan du giver sig hen som submissiv

 - Blive bedre til slag-teknik

 - Hvordan du planlægger en seance

 - Den mentale del af BDSM

 - Sikkerhed og kropssprog

 - Hvordan du skal introducere BDSM til din partner

 - ... og meget andet

Vores BDSM Kurser og Oplæg:

bdsm vejledning

BDSM vejledning for 1 person

Vores BDSM vejledning er til dig som ønsker at arbejde med dig selv. Det kan være at dig og din kæreste, har fået øjnene op for BDSM, men du føler ...

BDSM vejledning for par

BDSM kursus for par

Kom godt i gang med BDSM, med et BDSM kursus for par Langt de fleste par, har allerede snuset lidt til BDSM - måske endda uden at vide det. Det ...

slagteknik for begyndere

Slag-teknik for begyndere og let øvede

I BDSM-verdenen bruger man ofte slagredskaber i form af piske og det er utrolig vigtigt, at bruge dem rigtigt.  I slag-teknik, lærer du om de forskellige piske, materialer og hvor ...

Vores kursister siger:

Tanja - Dominakursus

"Har du brug for guidens inden for BDMS, så skal du booke en time, eller flere, hos Christian & Pernille. Ikke fordi jeg har prøvet andre, og det behøver jeg heller ikke, for man fornemmer, mærker og oplever med det samme at dét her, det er super professionelt og alt du troede var mærkeligt eller grænseoverskridende er pludselig helt naturligt og normalt. De ved hvad de laver, de ved hvad de taler om og de er både søde, kærlige, lyttende, rådgivende og ekstremt erfarne. Her får du svar på alt og kan tillade at være helt uden filter. Ubeskriveligt befriende."

S og D - Parkursus

"Efter genåbningen af DK, havde vi booket et par kursus hos Christian og Pernille, og HOLD NU OP, det var en udbytterig aften. (vi havde booket BDSM vejledning for par og slagteknik) Vi kom hjem med en masse redskaber i værktøjskassen, både den psykiske men også den fysiske.

Stemningen er så afslappet og uformeld. Ingen spørgsmål er forkerte, ens reaktioner og små kommentarer bliver opfanget og der bliver italesat, så man kommer "måske" til at kende sig selv som S el D lidt bedre, -der bliver ihvertfald sat ord på, så har man en partner der har lidt udfordringer med den der svære kommunikation -eller har man selv, så er det en gave!

D. siger om slagteknik, -det var fedt at få vist nogle gode og sikre teknikker, som har fjernet noget af usikkerheden hvor og hvordan rammer jeg bedst, samt hvordan bliver jeg endnu bedre til det. Der var mulighed for at afprøve forskellige piske og padler, både for D og for S. -Fantastisk. Er man som jeg S. en sucker for muskelsmerte og lyd, så kan jeres 3 "brødre" kun gå rent hjem. -kan man blive forelsket i en pisk, ja eller en trio? -for hold nu op jeg får sommerfugle i maven når de kommer frem.

Der er INGEN tvivl om at det klart kan anbefales at tage et par timer ud af ens kalender og booke en tid. Det er absolut penge givet godt ud. (C og P er meget mere værd)"

Kim - Dominantkursus

"Tog et kursus hos SMRS. En fantastisk oplevelse hos to dejlige mennesker. Snakken omkring BDSM var super og grundig. Vigtig for en nybegynder som mig. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Tog også jeres piskekursus, og dette kun kun anbefales. Købte en af jeres floggere som i selv producerer. Absolut bedste kvalitet. Snakken om sex føles naturlig og virkelig professionel. En rigtig behagelig oplevelse. Så alle jer nye og gamle, snyd ikke jer selv for et kursus hos SMRS. I vil ikke fortryde det."

Spørgsmål og alt det praktiske

Hvordan er et kursus? Har man tøj på? og hvordan kommer det til at foregå? Vi ved godt, at et BDSM-kursus ikke er "hverdagskost" og derfor er der mange spørgsmål der melder sig.

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi har fået mest, samt lidt praktisk information.

BDSM-kurser i Ringsted

Et BDSM-kursus bliver som udgangspunkt altid holdt hos os i Ringsted. Kurset finder sted efter lukketid af butikken, så du ikke skal forholde dig til andre. Det betyder også at vi har fuld fokus på kurset, på dig og din eller jeres rejse.

Vi har vores kursuslokale i vores butik, hvor vi primært afholder kurset i - og her har vi alverdens redskaber og legetøj klar til, at give jer en masse gode ideer.

bdsm kurser

Skræddersyede løsninger

I BDSM er der ingen facitliste. Vi er alle forskellige og har derfor forskellige behov og ønsker.

Vi skræddersyer dit BDSM kursus eller oplæg, så det passer til dig og tager udgangspunkt i dig (og din partner) og hvor I er på rejsen - og hvor I ønsker at arbejde jer hen imod.

Kom ned i butikken og hør mere om vores kurser - eller skriv os gerne en mail, hvis du har spørgsmål.

Ønsker du et helt anderledes BDSM kursus og oplæg?

Hvis du ikke kan se dig selv i en af vores "grundpakker" - måske er I en større gruppe, eller har du helt specifikke ønsker? - så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver også kurser og oplæg efter konkrete behov, størrelser og indhold. Kontakt os på mail eller telefon og sammen laver vi et kursus der passer til dine eller jeres ønsker.

 

Adresse

Nørregade 45a,
4100 Ringsted

51309919

SMS og opkald i åbningstiden

Kontakt

cp@smrs.dk