Kurv

Slag-teknik for begyndere og let øvede

I BDSM-verdenen bruger man ofte slagredskaber i form af piske og det er utrolig vigtigt, at bruge dem rigtigt.  I slag-teknik, lærer du om de forskellige piske, materialer og hvor du kan slå og hvor du bestemt ikke skal slå.

Det lærer du om i slag-teknik

På kurset lærer vi dig blandt andet, hvordan du aktivt giver din partner smæk. Her får du ikke kun teorien, men også et hands-on kursus hvor vi vejleder dig samtidig. Vi snakker om stillinger, måder at slå på og du får som Dominant mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige piske.

Hos os, lærer du også om materialer, de forskellige smerter piskene giver, sekundære redskaber og vi finder fælles frem til, hvilken slags pisk der er rigtig for netop dig. Det kan være en rigtig god ide at få testet, så man ikke laver for mange fejlkøb og man undgår dårlige oplevelser.

Vi giver gode råd til opvarmning og hvilke piske, der har hvilken følelse - så du vælger den rigtige pisk i fremtiden.

Du må meget gerne medbringe dine egne piske til kurset.

Kurset er godt for dig der ønsker:

- At give de rigtige smæk
- Øge dit kendskab til slagredskaber
- Opvarmning
- Positioner
- Sikkerhed
- Få styrket dine nuværende "smække-egenskaber"
- Slag-teknik er specielt egnet til nybegyndere og let øvede. Du kan læse mere om piske i vores indlæg - Hvilken pisk skal jeg vælge?

Priser på slag-teknik

Som udgangspunkt, er slag-teknik kurset et tilkøbs-kursus. Det vil sige, at man kan få kurset billigere sammen med sit grundlæggende BDSM-kursus. Slag-teknikkurset, kan altså med fordel tilkøbes BDSM vejledning for par, eller kurset for 1 person. Tilkøber man slag-teknik til sit grundkursus, vil man få slag-teknik til 450,-

Er du kun interesseret i slag-teknik, så kan dette bookes til udvalgte torsdage til 750 kr. og har en varighed på 1-2 timer.

OBS - vi kan desværre ikke tilbyde undervisning i japansk bondage eller anden reb-undervisning.

(Priser er opdateret d. 25. februar 2024)