Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Slagteknik for begyndere

I BDSM-verdenen bruger man ofte slagredskaber i form af piske og det er utrolig vigtigt, at bruge dem rigtigt.  I slagteknik for begyndere, lærer du om de forskellige piske og hvor du kan slå og hvor du bestemt ikke skal slå.

På kurset lærer vi dig blandt andet, hvordan du aktivt giver din partner smæk. Her får du ikke kun teorien, men også et hands-on kursus hvor vi vejleder dig samtidig. Du får muligheden for at afprøve forskellige slags piske også.

I slagteknik for begyndere, lærer du eller I også hvilken slags pisk der er rigtig for netop dig. Det kan være en rigtig god ide at få testet, så man ikke laver for mange fejlkøb og man undgår dårlige oplevelser.

Vi giver gode råd til opvarmning og hvilke piske, der har hvilken følelse. Vi fremviser og bruger et sortiment som vi kun bruger til vores kurser og dermed ikke er tilgængelige i webshoppen. Du må meget gerne medbringe dine egne piske til kurset.

Kurset er godt for dig der ønsker:

 • At give de rigtige smæk
 • Øge dit kendskab til slagredskaber
 • Opvarmning
 • Aftercare
 • Sikkerhed
 • Få styrket dine nuværende "smække-egenskaber"

Priser på slag-teknik

Grundprisen er 599 kr. for 60 minutter. Kurset er for 1-6 personer. Vi bor i 4100 Ringsted på Midtsjælland - og du skal være hjertelig velkommen.

Rabat

Slag-teknikkurset, kan med fordel tilkøbes BDSM vejledning for par, eller kurset for 1 person. Tilkøber man slag-teknik til sit grundkursus, vil man få slag-teknik til 295,- (normalprisen er 599 KUN for slag-teknik)

Ønsker i længere tid eller er i flere personer, så kontakt os for en pris.

Slagteknik for begyndere er specielt egnet til nybegyndere og let øvede. Du kan læse mere om piske i vores indlæg - Hvilken pisk skal jeg vælge?

OBS - vi kan desværre ikke tilbyde undervisning i japansk bondage eller anden reb-undervisning.

Send os din forespørgsel her:

Bemærk: Vores fysiske kurser afholdes primært i weekender i lige uger

  Vi kontakter dig så hurtigt vi kan. Når vi sammen har fundet en dato, tid og sted, så skrives vi sammen om detaljerne, så vi kan få planlagt et grundigt og personligt kursus 🙂

  Husk at tjekke din indbakke (måske også spamfilteret) for svar fra os.

  Når du sender os en besked, giver du SMRS.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.