Information om kurser og oplæg

Der skrives og vises mange ting om BDSM i medierne og på film. Desværre er vores oplevelse, at meget af det er fyldt med fordomme, eller meget mangelfuldt og giver folk et forkert billede af, hvad BDSM egentlig er. Det kan resultere i, at folk kaster sig ud i det, uden at kende ordentligt til det. Det kan i værste fald, have fatale konsekvenser.

For at få de gode, frække, ophidsende og mindeværdige oplevelser, som BDSM kan give - så er det absolut nødvendigt, at man ved noget om det.

BDSM undervisning og vejledning

Vores kurser er designet til alle, der ønsker en sikker start på BDSM. Man kan læse sig til meget på internettet, men det er sjældent man når frem til en konkret "brugsanvisning". Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker og hvor de er på "rejsen". 

Vores kunder har muligheden for at få konkret og personlig vejledning, undervisning og "hands-on" kurser i BDSM. 

BDSM Kurser og Oplæg for...

De fleste af vores kunder er par, som allerede har snuset lidt til BDSM. De har prøvet sig lidt frem på egen hånd og bag lukkede døre.

 

Nu er de nået til et punkt, hvor de gerne vil avancere deres leg lidt mere og kende forskellen på de forskellige redskaber, leve sig bedre ind i rollen eller bare generel vejledning. Måske står de med et BDSM-problem, som de ønsker vejledning i.

 

Det kan også være par, hvori den ene ønsker at implementere BDSM i deres sexliv, men den anden part føler sig ikke sikker nok og skal vide noget mere, før han/hun tør kaste sig ud i det.

 

Vi tager udgangspunkt i jer

... og derfor vil vi sikkert spørge jer om en masse spørgsmål. Vi spørger kun for at kunne vejlede jer bedst muligt. Spørgsmålene kan (for nogle) give lidt røde kinder, men vi ville ikke spørge hvis ikke vi fandt det nødvendigt. Vores korrespondance (personligt eller via skrift), vil aldrig blive videregivet.

 

Når I booker en aftale hos os, vil det derfor være en fordel at I har talt om hvad I ønsker vejledning eller hjælp til. Det hjælper os til at forberede os langt bedre.