Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Information om kurser og oplæg

BDSM undervisning og vejledning

Vores kurser er designet til alle, der ønsker en sikker start på BDSM. Man kan læse sig til meget på internettet, men det er sjældent man når frem til en konkret "brugsanvisning". Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker og hvor de er på "rejsen".

Vores kunder har muligheden for at få konkret og personlig vejledning, undervisning og "hands-on" kurser i BDSM.

Hvordan foregår det?

I tager kontakt til os og sammen finder vi en dato, sted, tid og pris der passer.

NB: Vores fysiske kurser afholdes primært i weekender i lige uger. 

Når dagen oprinder, så ankommer I eller vi til den aftalte adresse og så går vi ellers i gang.

Vi har brug for at vide noget om jer, og hvad I har leget med før, derfor er det nødvendigt at vi stiller nogle personlige spørgsmål til jer, inden vi mødes. På den måde kan vi forbedrede os bedre. Jo mere fyldestgørende svarene er, des bedre.

Kommer I i lak og læder?

Nej det gør vi ikke! Vi er helt civiliserede i vores påklædning. Et kursus hos os har ingenting med prostitution at gøre, men er en mulighed for at tillære sig nye egenskaber. Det kan godt være at vi taler om jeres sexliv, påklædning, redskaber og lignende, men det er på et afslappet og professionelt niveau.

Vi er fra sjælland...

... men vi kører gerne ud til dig. De første 20 km er gratis. Vi kører også gerne til Fyn og Jylland, men der må tages forbehold for større udgifter til transport.

BDSM Kurser og Oplæg for...

De fleste af vores kunder er par, som allerede har snuset lidt til BDSM. De har prøvet sig lidt frem på egen hånd og bag lukkede døre.

Nu er de nået til et punkt, hvor de gerne vil avancere deres leg lidt mere og kende forskellen på de forskellige redskaber, leve sig bedre ind i rollen eller bare generel vejledning. Måske står de med et BDSM-problem, som de ønsker vejledning i.

Det kan også være par, hvori den ene ønsker at implementere BDSM i deres sexliv, men den anden part føler sig ikke sikker nok og skal vide noget mere, før han/hun tør kaste sig ud i det.

Vi tager udgangspunkt i jer

... og derfor vil vi sikkert spørge jer om en masse spørgsmål. Vi spørger kun for at kunne vejlede jer bedst muligt. Spørgsmålene kan (for nogle) give lidt røde kinder, men vi ville ikke spørge hvis ikke vi fandt det nødvendigt. Vores korrespondance (personligt eller via skrift), vil aldrig blive videregivet.

Når I booker en aftale hos os, vil det derfor være en fordel at I har talt om hvad I ønsker vejledning eller hjælp til. Det hjælper os til at forberede os langt bedre.