Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Handelsbetingelser

Om virksomheden

Hjemmesiden www.smrs.dk ejes og drives af Christian Paul, cvr.nr. 37 998 133.

Adresse:
SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted

email: cp@smrs.dk
tlf: 51309919
Kontaktformular: Find vores kontaktformular her

 

Alle viste produktpriser hos SMRS.dk er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms. På SMRS.dk får du gratis fragt uden omdeling som standard. Alle priser er dagspriser.

Når du indgår en handel på SMRS.dk indgås handelsaftalen på dansk.

Når man foretager et køb på SMRS.dk, skal man ved hvert køb acceptere vores handelsbetingelser. Du opfordres til at læse dem grundigt igennem, så du ved hvilke forpligtelser og rettigheder der gør sig gældende, inden du godkender din ordre. Er vores handelsbetingelser godkendt af dig, så betragter vi betingelserne som læst og forstået.

Betaling

SMRS.dk modtager betaling via:
– VISA/Dankort, MasterCard, MasterCard debit, Maestro, VISA, VisaElectron, Visa Debit
– Mobilepay
– Direkte bankoverførsel (ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)
– ViaBill
– Anyday

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. 

Vi kan aldrig trække mere på dit kort, end det du på forhånd har godkendt.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Pengene trækkes først fra købers konto/kort efter pakken er afsendt.

SMRS.dk betaler alle gebyrer, der kan forekomme i forbindelse med betaling med betalingskort.

I forbindelse med tilbageførsel af penge for reklamation og returret er det kun muligt for os, at tilbageføre til samme betalingsmiddel (har du for eksempel betalt med dankort, tilbagefører vi beløbet til samme dankort).

Aldersgrænse

For at handle på SMRS.dk skal du være 18 og og dermed myndig. Når du handler på vores hjemmeside og foretager køb, så bekræfter du hermed at du er over 18 år.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret. På SMRS.dk, kan du godt fortryde dit køb, så længe at varen er i samme kvalitet som du modtog den. Der gælder dog andre regler for produkter til intimt brug.

Varer til intim brug

Der gælder særlige regler for varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. (Forbrugeraftaleloven §18) Sexlegetøj hører under denne kategori og derfor frafalder returretten, hvis emballagen har været åbnet. Det betyder, at du kan ikke gøre brug at din fortrydelsesret, hvis du har åbnet emballagen eller brudt forsejlingen på den vare du har købt.

Ligeledes er gældende for lingeri der berører kønsdele, såsom trusser, g-strenge og bodystockings, boksershorts og lignende.

Varer der ikke er til intimt brug

Har du købt en vare, der ikke er beregnet til intimt brug, så må du gerne pakke varen ud. Du kan dog kun returnere den hvis den er i samme stand og kvalitet, som da du modtog den. Returretten bortfalder også, hvis du bruger varen på en måde, hvor brugen åbenlyst formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Ønsker du at fortryde dit køb hos SMRS.dk skal du kontakte os først via vores fortrydelsesformular eller sende os en mail på cp@smrs.dk.

Du skal selv betale for at få din vare sendt retur til vores adresse. SMRS.dk yder ikke returlabel. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller sendt pr efterkrav.

Varens stand når du sender den retur ved fortrydelse

Vi anbefaler at du sender varen retur i uåbnet og intakt emballage. Er emballagen ikke intakt kan det medføre en værdiforringelse, der gør at du ikke kan få det fulde beløb retur. Er det et intimprodukt hvor emballagen er brudt, vil du ikke kunne få dine penge tilbage.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet på de returnerede produkter, uden unødig forsinkelse og inden 14 dage efter vi har modtaget de returnerede produkter.

Køber hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Betaling af fragtomkostninger ved returnering

Ønsker du at returnere eller fortryde dit køb, så skal du selv betale for at få pakken sendt direkte til os. Vi henter som udgangspunkt ikke pakker, der ikke er sendt til vores adresse. Sender du din pakke uden omdeling, vil du derfor kunne opleve at pakken ikke bliver afhentet og du skal betale fragt på ny.

Skulle din returnering alligevel ikke være berettet (f.eks. ved at emballagen er brudt), så skal du selv betale for fragt tilbage til dig.

Returvarer sendes direkte til:

SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted

email: cp@smrs.dk
tlf: 51309919

Reklamation

I tilfælde af mangler ved varen, træder købelovens regler om mangler, i kraft. SMRS.dk tilbyder 24 måneders reklamationsret på køb af produkter. SMRS.dk forpligter sig derfor til at hjælpe dig, hvis der er en mangel på produktet. Dette kan ske enten ved reparation, ombytning, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Batterier og netdele anses som værende slidtagedele med en begrænset levetid. Forkert opbevaring samt forkert vedligeholdelse anses ikke som en berettet reklamation.

SMRS.dk forbeholder sig retten til, til enhver tid at søge udbedring før en eventuel ombytning.

Levering

Vi leverer til den danske adresse, som du ved køb, har oplyst. Som udgangspunkt sender SMRS.dk varerne samme hverdag, hvis ordren er afgivet inden kl 12. Dog har enkelte varer længere leveringstid, hvilket vil være anført på varens produktbeskrivelse. Bestilte varer sendes om muligt samlet og diskret. SMRS.dk leverer som udgangspunkt med PostNord. Forsendelser med DAO og Bring kan forekomme og kan være 1-4 dage undervejs.

Rettidig levering forudsætter dog at PostNord, DAO og Bring overholder deres dag-til-dag levering, samt at vores grossist kan pakke varen rettidigt. Opstår der forsinkelser hos PostNord, vil dette kunne forsinke leverancen. SMRS.dk tager ikke ansvar for PostNords forsinkelser, men vi hjælper gerne så godt vi kan.

SMRS.dk leverer til ikke-brofaste øer* uden ekstra omkostninger. Der kan dog forekomme forlænget leveringstid.

*Gælder disse øer: Bornholm (3700), Ærø (5960-5985), Fanø (6720), Fur (7884), Samsø (8305), Læsø (9940).

SMRS.dk leverer ikke til Færøerne eller Grønland.

Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bla. af hvilken omdeling kunden ønsker m.v. De samlede leveringsomkostninger vil altid fremgå, når du bestiller varer på SMRS.dk

SMRS.dk tilbyder følgende fragtmuligheder:

  • Privatforsendelse med omdeling – 79,00 kr.
  • Erhvervsforsendelse: 63,20 kr.
  • Gratis levering uden omdeling (standard)

Kunden får sin bestilling i en diskret emballage. For yderligere diskretion, er afsenderen på pakken oplyst som S2000 eller SMRS.dk uden opsigtsvækkende klistermærker eller lignende.

Ved Parties, Oplæg og Kurser

Ved foredrag, undervisning og parties, træder købers fortrydelsesret til, før foredrag og undervisning er afholdt. Vi ser det dog som god skik at fortrydelsen sker senest 24 timer før, den bookede dato. Vi opkræver normalt ikke depositum inden vi afholder kurser eller oplæg for mindre forsamlinger. Depositum kan dog forekomme ved specielle lejligheder, hvilket du vil blive informeret om, hvis dette er tilfældet.

Betaling af bookinger sker via bankoverførsel eller mobilepay efter endt kursus eller party

Køb af produkter i forbindelse med kurser eller parties

Har du købt hos os i forbindelse med et kursus, event eller foredrag, så er handelsbetingelserne de samme som ved onlinekøb beskrevet i disse handelsbetingelser.

Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven har SMRS.dk pligt til at oplyse køber om bl.a. hvilke typer af personoplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til.

SMRS.dk behandler oplysninger om køber med det formål at tilbyde produkter indenfor erotiske produkter, foredrag og undervisning. Behandlingen består af kundeadministration og markedsføring.

Første gang der købes en vare på www.SMRS.dk, bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger der registreres er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. SMRS.dk registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køber indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til andre end SMRS.dk, samt vores drop-shipping leverandør, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Ved bestilling hos sSMRS.dk, giver du dermed samtykke til, at vi må kontakte dig i forbindelse med behandling af din ordre.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller tilmelding til events, Baglokalet m.v.

Ved tilmelding til vores email-klub, Baglokalet, indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert via Pensopay (QuickPay). Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer.

SMRS.dk gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. SMRS.dk kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den dataansvarlige er:

SMRS.dk, Balstrupvej 111, 4100 Ringsted

Bliver SMRS.dk opmærksom på, at oplysninger om køber er forkerte eller vildledende, er SMRS.dk berettiget til at rette eller slette oplysningerne således, at behandlingen kan ske på et korrekt grundlag.

Det er frivilligt, om køber vil give SMRS.dk de ønskede oplysninger, men vi er i så fald berettiget til at afvise betjening af køber.

Som registreret hos SMRS.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige.

Køber kan klage over smrs.dk behandling af oplysninger om køber til .dk og til Datatilsynet.

Markedsføring

E-mail-adressen, som smrs.dk har modtaget i forbindelse med købers bestilling på www.smrs.dk, bliver ikke brugt til markedsføring, videregivet eller solgt. Kundens email bliver kun brugt af smrs.dk til at kontakte kunden i forbindelse med deres køb.

Køber modtager kun nyhedsbreve fra vores kundeklub Baglokalet, når køber har afkrydset feltet “ja tak” under et køb på vej mod kassen eller udfyldt en tilmeldingsformular. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail. Købers oplysninger videregives ikke. Køber kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet.

I begge ovennævnte situationer kan køber frabede sig at modtage flere henvendelser via (kontakt os) på www.smrs.dk, via linket i nyhedsmailen eller ved at kontakte smrs.dk.

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Opret dig her

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter. På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende regler og vilkår.

Klageadgang

Køber har mulighed for at få behandlet en klage (ved skriftlig henvendelse) til: cp@smrs.dk.

Køber har også mulighed for at indbringe klage til Center for Klageløsning og/eller Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Læs mere på www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse cp@smrs.dk.

Retsforholdet afgøres efter dansk ret.