Kurv

Handelsbetingelser

Om virksomheden

Hjemmesiden www.smrs.dk ejes og drives af Christian Paul, cvr.nr. 37 998 133.

Juridiske navn: Sex med ren samvittighed (Enkeltmandsvirksomhed)

Adresse:
SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted
email: cp@smrs.dk
tlf: 51309919

Kontaktformular: Find vores kontaktformular her

Alle viste produktpriser hos SMRS.dk er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms. På SMRS.dk får du gratis fragt uden omdeling som standard.

Alle priser er dagspriser.

Når du indgår en handel på SMRS.dk, indgår handelsaftalen på dansk. Når man foretager et køb på SMRS.dk, skal man ved hvert køb acceptere vores handelsbetingelser. Du opfordres til at læse dem grundigt igennem, så du ved hvilke forpligtelser og rettigheder der gør sig gældende, inden du godkender din ordre. Er vores handelsbetingelser godkendt af dig, så betragter vi betingelserne som læst og forstået.

Betaling

SMRS.dk modtager betaling via:
– VISA/Dankort, MasterCard, MasterCard debit, Maestro, VISA, VisaElectron, Visa Debit
– Mobilepay

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) Pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.


– Direkte bankoverførsel (ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af
indsigelsesordningen.)
– ViaBill
– Anyday

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Vi kan aldrig trække mere på dit kort, end det du på forhånd har godkendt.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem
Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du
returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Pengene trækkes først fra købers konto/kort efter pakken er afsendt.

SMRS.dk betaler alle gebyrer, der kan forekomme i forbindelse med betaling med betalingskort. I forbindelse med tilbageførsel af penge for reklamation og returret er det kun muligt for os, at tilbageføre til samme betalingsmiddel (har du for eksempel betalt med dankort,
tilbagefører vi beløbet til samme dankort).

Aldersgrænse

For at handle på SMRS.dk skal du være 18 og og dermed myndig. Når du handler på vores hjemmeside og foretager køb, så bekræfter du hermed at du er over 18 år.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret. Der gælder dog andre regler for produkter til intimt brug.

Varer til intim brug

Der gælder særlige regler for varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. (Forbrugeraftaleloven §18) Sexlegetøj kan høre under denne kategori og derfor frafalder returretten, hvis forseglingen har været brudt.

Det betyder, at du ikke kan gøre brug af din fortrydelsesret, hvis du har brudt forseglingen på den vare du har købt.

Varer der ikke er til intimt brug

Har du købt en vare, der ikke falder indenfor ovenstående undtagelse til fortrydelsesretten, så må du gerne pakke varen ud.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter , at du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Ønsker du at fortryde dit køb hos SMRS.dk, kan du kontakte os først via vores fortrydelsesformular, standardfortrydelsesformularen du finder nederst i disse betingelser ved køb eller sende os en mail på cp@smrs.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os
besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at få din vare sendt retur til vores adresse, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

SMRS.dk yder ikke returlabel. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller sendt pr efterkrav.

Varens stand når du sender den retur ved fortrydelse

Vi anbefaler at du sender varen retur i uåbnet og intakt emballage. Er emballagen ikke intakt, kan det medføre en værdiforringelse, der gør at du ikke kan få det fulde beløb retur. 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet,
medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os
dokumentation for at have returneret den.

Betaling af fragtomkostninger ved returnering

Ønsker du at returnere eller fortryde dit køb, så skal du selv betale for at få pakken sendt direkte til os. Vi henter som udgangspunkt ikke pakker, der ikke er sendt til vores adresse. Sender du din pakke uden omdeling, vil du derfor kunne opleve at pakken ikke bliver afhentet og du skal betale fragt på ny.

Uafhentede pakker

Hvis ikke du henter pakken og den bliver sendt retur til os, så vil du blive opkrævet de reelle fragtomkostninger for returforsendelsen. Ved fortrydelse vil disse blive modregnet i det beløb, du ellers skulle have retur. Ønsker du pakken genfremsendt, så skal du betale for disse fragtomkostninger også.

Returvarer sendes direkte til:

SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted
email: cp@smrs.dk
tlf: 51309919

Reklamation

I tilfælde af mangler ved varen, træder købelovens regler om mangler i kraft. SMRS.dk tilbyder 24 måneders reklamationsret på køb af produkter. SMRS.dk forpligter sig derfor til at hjælpe dig, hvis der er en mangel på produktet. Dette kan ske enten ved reparation, ombytning, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du kan ikke reklamere over slitage, hvis varen har haft den holdbarhed, man med rimelighed har kunnet forvente.
Forkert opbevaring samt forkert vedligeholdelse anses ikke som en berettiget reklamation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

SMRS.dk forbeholder sig retten til, til enhver tid at søge udbedring før en eventuel
ombytning.

Varen sendes til:

SMRS.dk
Balstrupvej 111
4100 Ringsted

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Levering

Vi leverer til den danske adresse, som du ved køb, har oplyst. Som udgangspunkt sender SMRS.dk varerne samme hverdag, hvis ordren er afgivet inden kl 12. Dog har enkelte varer længere leveringstid, hvilket vil være anført på varens produktbeskrivelse. Bestilte varer sendes om muligt samlet og diskret.

SMRS.dk leverer som udgangspunkt med PostNord (1-3 hverdage). Forsendelser med DAO og Bring kan forekomme og kan være 1-4 dage undervejs.

Vi sender til
– Hjemmeadresser
– Pakkeshops/pakkebokse
– Erhvervsadresser

SMRS.dk leverer til ikke-brofaste øer* uden ekstra omkostninger. Der kan dog forekomme
forlænget leveringstid.

*Gælder disse øer: Bornholm (3700), Ærø (5960-5985), Fanø (6720), Fur (7884), Samsø
(8305), Læsø (9940).

SMRS.dk leverer ikke til Færøerne eller Grønland.

Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bla. af hvilken omdeling kunden ønsker m.v. De samlede leveringsomkostninger vil altid fremgå, når du bestiller varer på SMRS.dk

SMRS.dk tilbyder følgende fragtmuligheder:
– Privatforsendelse til udleveringssted – ved køb under 600 kr. : 39,00 kr.
– Privatforsendelse til udleveringssted – ved køb over 600 kr. : Gratis
– Privatforsendelse til kundens adresse: 59 kr
– Erhvervsforsendelse: 63,20 kr.

Kunden får sin bestilling i en diskret emballage. For yderligere diskretion, er afsenderen på pakken oplyst CP Company uden opsigtsvækkende klistermærker eller lignende.

Ved Parties, Oplæg og Kurser

Foredrag, undervisning og parties, falder ind under følgende undtagelse til fortrydelsesretten:
Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning
eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser,
forestillinger, stævner mv.)

Vi opkræver normalt ikke depositum inden vi afholder kurser eller oplæg for mindre forsamlinger. Depositum kan dog forekomme ved specielle lejligheder, hvilket du vil blive informeret om, hvis dette er tilfældet.

Betaling af bookinger sker via bankoverførsel eller mobilepay efter endt kursus eller party.

Køb af produkter i forbindelse med kurser eller parties

Har du købt hos os i forbindelse med et kursus, event eller foredrag, så er handelsbetingelserne de samme som ved onlinekøb beskrevet i disse handelsbetingelser.

Persondatapolitik og videregivelse af
personoplysninger

Ifølge Persondataloven har SMRS.dk pligt til at oplyse køber om bl.a. hvilke typer af personoplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til. SMRS.dk behandler oplysninger om køber med det formål at tilbyde produkter indenfor erotiske produkter, foredrag og undervisning. Behandlingen består af
kundeadministration og markedsføring.

Første gang der købes en vare på www.SMRS.dk, bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger der registreres er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

SMRS.dk registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køber indtaster en sådan i
forbindelse med købet.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til andre end SMRS.dk, samt vores drop-shipping leverandør, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Ved bestilling hos SMRS.dk, giver du dermed samtykke til, at vi må kontakte dig i forbindelse med behandling af din ordre.
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller tilmelding til events, Baglokalet m.v. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Ved tilmelding til vores email-klub, Baglokalet, indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt
visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert via Pensopay (QuickPay). Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer.

SMRS.dk gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. SMRS.dk kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget
ansvar.

Personoplysningerne registreres hos Sex med ren samvittighed og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og
behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger
en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige er: Sex med ren samvittighed
SMRS.dk, Balstrupvej 111, 4100 Ringsted

Bliver SMRS.dk opmærksom på, at oplysninger om køber er forkerte eller vildledende, er SMRS.dk berettiget til at rette eller slette oplysningerne således, at behandlingen kan ske på et korrekt grundlag.

Det er frivilligt, om køber vil give SMRS.dk de ønskede oplysninger, men vi er i så fald berettiget til at afvise betjening af køber.

Som registreret hos SMRS.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til den dataansvarlige.
Køber kan klage over smrs.dk behandling af oplysninger om køber til .dk og til Datatilsynet.

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Opret dig her

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien,
samt de gældende regler og vilkår.

Klageadgang

Køber har mulighed for at få behandlet en klage (ved skriftlig henvendelse) til: cp@smrs.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus: kpo.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her: https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse cp@smrs.dk.

Retsforholdet afgøres efter dansk ret.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.02.2024

 

Herunder kan du hente vores fortrydelsesformular.

SMRS fortrydelsesformular