Hvilken pisk skal jeg vælge?

Der findes utallige af piske på markedet - og det kan være utrolig svært, at vælge den rigtige pisk, hvis ikke man ved ret meget om det. I dette indlæg vil vi prøve at forklare de forskellige smerter og hvorfor en pisk - ikke "bare" er en pisk.

Når vi taler med folk, så hører vi tit at de egentlig har prøvet at få smæk med pisk, men at det var en dårlig pisk - og derfor har pisken fået lov at ligge i skuffen og "skamme sig" lige siden. Det er aldrig blevet til mere. Det synes vi er synd og skam - så her kommer der et par eksempler fra det virkelige liv, i mødet med vores kunder:

Gå efter følelsen

Denne sætning:

Se skat... Denne her pisk, er da sød og fin - den kan vi godt prøve. Den koster heller ikke så meget.

... har vi hørt maaaaange gange på Erotic World. Det er tit begyndere, som gerne vil starte op på BDSM og nu har valgt deres første pisk. Det troede de i hvert fald 🙂

For når vi så begynder at tale med dem, så har de ikke den store erfaring med piske og kender faktisk ikke følelsen på de forskellige slags. De modige nybegynder-par, er villige til at få et "mini-kursus", hvor forskellige piske bliver afprøvet (inklusiv den pisk de selv udvalgte, til at starte med). Det viser sig ofte, at de slet ikke bryder sig om følelsen af den pisk, de selv havde udvalgt - men vælger i stedet for, en helt anden.

Men hvordan kan de også vide hvilken en slags de skal gå efter, hvis de aldrig har prøvet? Derfor er det utrolig vigtigt at lære de forskellige piske at kende.

Få et kursus i slag-teknik

Det kan også være...

... at vi møder folk der siger:

Jeg har prøvet at få pisk - og det var slet ikke mig!

Men alligevel er de nysgerrige, fordi de godt kan lide BDSM og den mere hårde leg. Ofte viser det sig, at den pisk de så har prøvet, er enten en ridepisk eller en lille paddle (se eventuelt billedet længere nede).

Efter at have snakket med os, og afprøvet nogle forskellige piske - så finder de ud af hvorfor den pisk de havde prøvet, ikke var for dem. De havde ganske enkelt, valgt den forkerte pisk.

2 forskellige slags smerte - 1 million forskellige piske

Groft sagt, så er der to forskellige slags smerte, når man uddeler smæk med pisk.

Den første hedder "Overfladesmerte" og føles lidt hen af en svigende og bidende fornemmelse i huden. Der findes flere designs af piske, der egner sig til overfladesmerte. Den mest velkendte af dem, er en ridepisk eller et spanskrør.

Den anden hedder "Muskelsmerte" og trykker i musklen og behøver ikke være så svigende og bidende i huden. Der er rigtig mange der favoriserer muskelsmerte og her er det ofte, de mere tunge floggere der er populære.

Når man ved, hvilken af de to slags smerte man kan lide - bliver det langt nemmere at vælge den rigtige pisk. Husk dog på, at der findes utrolig mange forskellige varianter og hver slags pisk, giver sin egen fornemmelse, eller endda en kombination af smerter.

... og så er der det med teknikken

Når du første gang, får en pisk i hånden (specielt en flogger), kan den virke ustyrlig og meget svær at håndtere. Når du har udvalgt dig en pisk, så er det vigtigt at du lærer teknikken rigtigt, for at få det fulde udbytte - og for ikke at gøre skade på din partner.

Rammer du forkert, kan det give en anderledes smerte, som din partner måske ikke kan lide. Derudover så har kroppen nogle steder, hvor huden er ekstra tynd og derfor gør det mere ondt at blive ramt der (eksempelvis i siderne og på hoften). Slår du for hårdt de forkerte steder, kan det give varrige mén. Hårde og forkerte slag, kan eksempelvis give permanente nyreskader.

"Hvilken pisk skal jeg vælge? Og til hvad formål"?

Uden at det skal lyde alt for kringlet, så er der piske til hvert stadie af jeres seance. Se det lidt lige som opvarmning. Ballerne skal varmes op, inden du for alvor kan "komme i gang". Floggere er enormt gode til at varme de små blodkar under huden op. De fleste ruskinds-floggere er super gode til opvarmning fordi snerterne er bløde. Den giver ikke følelsen af "et klask fra en hånd, på en kold vinterdag", som en paddle eksempelvis ville, i "opvarmnings-stadiet".

Når ballerne så er opvarmet, kan du stille og roligt smække lidt hårdere og begynde at bruge forskellige slags piske. Humøret, stemningen og liderligheden øges også og endorfinerne løber rundt i kroppen, hvilket også er med til at varme kroppen op.

Vil du lære mere om piske og den rigtige teknik?

Så kan du med fordel booke et af vores kurser. Vi har et specielt "Slagteknik-kursus", hvor du og din partner kan lære forskellige slags piske at kende og finde ud af hvilken en der passer til jer. Her får I lov at mærke, røre og selv have pisken i hånden. Vi vejleder og guider også den Dominante i den rigtige slagteknik.

Til et kursus, har vi et stort udvalg af forskellige piske med. Disse piske er kun for vores kursister og varianterne bliver ikke solgt på hjemmesiden.

Har I allerede købt nogle piske, men ved ikke hvordan I bruger dem rigtigt - er I selvfølgelig velkomne til at tage dem med. Slagteknik, kan også tilkøbes til vores andre kurser. Se alle vores BDSM-kurser her.