Vi gi'r altid GRATIS fragt

 

Kurv

Guide: Hvilken pisk skal jeg vælge?

Der findes utallige af piske på markedet - og det kan være utrolig svært, at vælge den rigtige pisk, hvis ikke man ved ret meget om det. I dette indlæg vil vi prøve at forklare de forskellige smerter og hvorfor en pisk - ikke "bare" er en pisk.

Vi har desværre oplevet lidt for tit, at man har fået købt sig en forkert pisk - og så har den ellers fået lov at ligge og "skamme sig" i skuffen, for resten af tiden.

Ofte er det pisken der får skylden - men det kan også skyldes, at man endnu ikke ved hvilken slags pisk man er til, eller at den der bruger pisken endnu ikke har lært teknikken.

2 forskellige slags smerte - 1 million forskellige piske

Når man starter med at bruge piske i sine seancer, er det vigtigt at man får varmet op først. Opvarmningspiske er ofte bløde floggere af ruskind eller af blødt skind eller læder.

Når man taler om hvilken følelse man gerne vil have fra en pisk, så er der groft sagt 2 slags.

Overfladesmerte

Den første hedder "Overfladesmerte" og føles lidt hen af en svigende og bidende fornemmelse i huden. Følelsen af overfladesmerte, kan bedst beskrives som hvis du forestiller dig, at du tager en køkkenelastik om håndledet. Derefter trækker du ud i elastikken - og slipper. De mest velkendte piske til overfladesmerte, er en ridepisk, spanskrør eller paddles (alt afhængig af materiale)

Muskelsmerte

Den anden følelse hedder "Muskelsmerte" og trykker i musklen og behøver ikke være så svigende og bidende i huden. Der er rigtig mange der favoriserer muskelsmerte-følelsen og her er det ofte, de mere tunge floggere der er populære. Muskelsmerte føles lidt hen efter et trælår - men bare rolig - det føles slet ikke så slemt, men det er for at kunne forklare forskellen bedre. Følelsen går altså primært i musklen og ikke i huden.

Udover floggere til muskelsmerte, findes der også tungere redskaber man kan bruge. Eksempelvis vores Power Ball eller vores Boxing Paddle som ses herunder.

Vi har gjort det nemt, at vælge efter følelse

Vores 3 kategorier er sorteret i de overordnede 3 kategorier. Dernæst er hver enkelt pisk på shoppen markeret med enten "Opvarmning", "muskelsmerte" eller "overfladesmerte". Nogle piske kan endda rumme flere egenskaber.

"Hvilken pisk skal jeg vælge? Og til hvad formål"?

Uden at det skal lyde alt for kringlet, så er der piske til hvert stadie af jeres seance. Se det lidt lige som opvarmning. Ballerne skal varmes op, inden du for alvor kan "komme i gang". Floggere er enormt gode til at varme de små blodkar under huden op. De fleste ruskinds-floggere er super gode til opvarmning fordi snerterne er bløde. Den giver ikke følelsen af "et klask fra en hånd, på en kold vinterdag", som en paddle eksempelvis ville, i "opvarmnings-stadiet".

Når ballerne så er opvarmet, kan du stille og roligt smække lidt hårdere og begynde at bruge forskellige slags piske. Humøret, stemningen og liderligheden øges også og endorfinerne løber rundt i kroppen, hvilket også er med til at varme kroppen op.

Piske gode til opvarmning

... og så er der det med teknikken

Når du første gang, får en pisk i hånden (specielt en flogger), kan den virke ustyrlig og meget svær at håndtere. Når du har udvalgt dig en pisk, så er det vigtigt at du lærer teknikken rigtigt, for at få det fulde udbytte - og for ikke at gøre skade på din partner.

Rammer du forkert, kan det give en anderledes smerte end oprindeligt tiltænkt, som din partner måske ikke kan lide. Derudover så har kroppen nogle steder, hvor huden er ekstra tynd og derfor gør det mere ondt at blive ramt der (eksempelvis i siderne og på hoften). Slår du for hårdt de forkerte steder, kan det endda give varrige mén. Hårde og forkerte slag, kan eksempelvis give permanente nyreskader.

Bonus: Lyt også til podcastafsnittet om piske

Vælg din nye pisk efter den følelse og formål du ønsker

Denne sætning:

Se skat... Denne her pisk, er da sød og fin - den kan vi godt prøve. Den koster heller ikke så meget.

... har vi hørt maaaaange gange på Erotic World. Det er tit begyndere, som gerne vil starte op på BDSM og nu har valgt deres første pisk. Det troede de i hvert fald 🙂

For når vi så begynder at tale med dem, så har de ikke den store erfaring med piske og kender faktisk ikke følelsen på de forskellige slags. De modige nybegynder-par, er villige til at få et "mini-kursus", hvor forskellige piske bliver afprøvet (inklusiv den pisk de selv udvalgte, til at starte med). Det viser sig ofte, at de slet ikke bryder sig om følelsen af den pisk, de selv havde udvalgt - men vælger i stedet for, en helt anden.

Men hvordan kan de også vide hvilken en slags de skal gå efter, hvis de aldrig har prøvet? Derfor er det utrolig vigtigt at lære de forskellige piske at kende.

Vil du lære at bruge en pisk? Så se nærmere på vores kurser

Når man ved, hvilken af de to slags smerte man kan lide - bliver det langt nemmere at vælge den rigtige pisk. Husk dog på, at der findes utrolig mange forskellige varianter og hver slags pisk, giver sin egen fornemmelse, eller endda en kombination af smerter.

Vil du lære mere om piske og den rigtige teknik?

Så kan du med fordel booke et af vores kurser. Vi har et specielt "Slagteknik-kursus", hvor du og din partner kan lære forskellige slags piske at kende og finde ud af hvilken en der passer til jer. Her får I lov at mærke, røre og selv have de forskellige piske i hånden. Vi vejleder og guider også den Dominante i den rigtige slagteknik.

Til et kursus, har vi et stort udvalg af forskellige piske med. Disse piske er kun for vores kursister og varianterne bliver ikke solgt på hjemmesiden.

Har I allerede købt nogle piske, men ved ikke hvordan I bruger dem rigtigt - er I selvfølgelig velkomne til at tage dem med. Slagteknik, kan også tilkøbes til vores andre kurser. Se alle vores BDSM-kurser her.