Shopping Cart

Altid GRATIS fragt

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Smrs.dk på Erotic World

Glæd dig til en erotisk aften

smrs.dk på erotic worldHvis du allerede har været på Erotic World, så vil du kunne genkende noget af det vi skriver i dette indlæg. Men har du ikke haft chancen endnu, så læs videre og vi vil prøve at give dig en fornemmelse af, hvad og hvordan det er.

Vi kommer også med "fun-facts" om vores stand, til sidst i indlægget 🙂

Hvad er Erotic World?

Arrangementet er den største erotiske messe vi har her i Danmark. Den finder sted to gange om året i april og i oktober måned i Valbyhallen.

Messen foregår fra fredag til søndag og byder på utrolig mange frække oplevelser.

Når vores familie og venner, der aldrig har været derinde spørger ind til det - så plejer vi at beskrive det "som en fest". Der er mange erotiske butikker fra både Danmark og udlandet, som tilbyder alt fra sexlegetøj, sexmøbler, lingeri, parterapi, BDSM og sjofle "gak og løjer".

Hallen er inddelt i områder, og består blandt andet af gange med butikker, barer, scener, swingerområde, foredrags-scene, biograf og Ladies Lounge. Der vil igennem hele weekenden være underholdning på scenerne - blandt andet med strip-show (både mandlige og kvindelige), lesbisk show, bondageopvisning og foredrag.

Der vil blive hængt bannere op, så du nemmere kan spotte hvor områderne er. Hvis du er i tvivl så spørg udstillerne eller vagterne. Der vil derudover være DJ's der spiller og belysningen matcher selvfølgelig stemningen 🙂

Stemningen

Stemningen på messen er ofte helt speciel og kan ikke sammenlignes med noget andet. Vi har ofte talt med gæster, der besøger messen for første gang, og de oplever messen som inspirerende, spændende og oplevelsen kan være overvældende for nogle - men på den gode måde. Det er trods alt heller ikke noget, man oplever hver dag.

Hvilken dag er bedst at besøge Erotic World på?

Uanset om du kommer fredag, lørdag eller søndag - så vil der være rigeligt med oplevelser. Dog er det klart vores fornemmelse, at fredag og lørdag er de mest populære. Det er de dage, hvor der bliver skruet ekstra op for charmen og messen lukker sent.

Groft sagt, kan det se nogenlunde således ud: (baseret på vores egne iagttagelser)

 • Fredag - Utrolig god stemning. Messen er lige startet og alle er klar på en god aften. Udstillerne er friske og glæder sig til at tage i mod gæster. Der er en helt speciel stemning i luften og alle er i højt humør. (Der kommer ikke ligeså mange gæster om fredagen, som der gør om lørdagen).
 • Lørdag - Lørdagen er den mest besøgte dag, men også KLART den sjoveste. De besøgende er klar på en fest og stemningen er helt i top. Man kan godt mærke, at folk holder weekend og kommer enten for at hygge med gutterne eller veninderne, eller få en god aften med kæresten. Folkene der besøger messen denne dag, er klar til at få en på opleveren. Det er også om lørdagen der er flest fetish-mennesker.
 • Søndag -  Søndagen plejer at være rigtig hyggelig. Gæsterne der kommer om søndagen, er ofte de faste par, der har været sammen i længere tid og søger inspiration. Det er ikke fest-stemningen de søger, men en mere afdæmpet stemning. Der er dog stadig underholdning på scenerne.

Hvad er Erotic World for smrs.dk?

Vi ELSKER at være afsted på messe. Det er mega hårdt at være "på" i så mange timer af gangen og vi er helt færdige fysisk og mentalt, når weekenden er overstået - men vi har altid haft en fest!

Vi begynder planlægningen af messen, flere måneder før vi skal afsted. Derfor er det en forløsning for os, når vi endelig står klar! Vi begynder at glæde os, allerede en måned før hver messe.

smrs.dk på erotic world

Det er skønt at møde glade og nysgerrige mennesker og vi brænder for det vi laver. Alle er velkomne på vores stand - og vi giver altid gerne en krammer (eller en tur på korset) 🙂

Vores eget produkt - Satan (en flogger med livstidsgaranti)

Vores tunge flogger, Satan, blev lanceret ved efterårsmessen 2018 og er fremadrettet en del af sortimentet, når vi gæster Erotic World.

Den er fremstillet i ægte okselæder og har et solidt håndtag af aluminium - og så er der livstids-garanti på! Den er simpelthen SÅ flot og så er den super god til blandt andet muskelsmerte.

smrs.dk på erotic world

Selvom vi altid køber varer ind specielt til messen, så er der altid nogle af produkterne vi får som favoritter. Du kan blandt andet glæde dig til en klitoris-suger med massagestav, en g-punktsvibrator der bevæger sig og flere lækre masturbatorer til mænd.

Du kan også glæde dig til at købe MANGE produkter til messe-pris!

Vi har primært sexlegetøj, piske og andet BDSM-udstyr med på messen. Varerne er specielt indkøbt til messen og vi har derfor ikke vores sortiment fra webshoppen med.

Foredrag om BDSM

Christian er også at finde på foredragsscenen, hvor han holder oplæg om at være en god Dominant. Du kan også se Pernille fra gå på scenen som foredragsholder. Hun vil forklare om hvad BDSM er for en størrelse og prøve at aflive myter og fortælle hvordan BDSM i virkeligheden er. Find tiderne i Erotic Worlds program.

Fun facts

 • På aprilmessen 2018 måtte vi gå på indkøb i Bauhaus, fordi vi manglede 2 borde
 • Alle på standen har ca. 3 par sko med hver
 • Under hele messen spiser vi kun sandwich, slik og chokolade
 • Vi har en uskreven regel omkring korset på messen: Er der en person på korset og vennerne står og griner og gør nar, så ryger de derop bagefter
 • Når aftenen skrider frem og stripperne er på sit højeste, står vi i standen og danser skørt
 • Christians slidte jeans, flækkede fuldstændig under klargøring af forårsmessen 2017
 • Hver gang en gæst er på korset, så er der en vis misundelse at spore hos Pernille (Afrodite)
 • Vi skiftes til at få massage om søndagen
 • Vi spiser hinandens slik og drikker af hinandens kopper
 • På oktobermessen 2017 gik vores lastbil med varer, tør for strøm
 • Berit fra Afrodite, har en formidabel evne til at overtale vagterne til at fylde vores fælles kaffekande op
 • Christian klæder først om 5 minutter før messen åbner

Vi glæder os til at se dig!

Billetter til Erotik World kan købes her, eller du kan gratis afhente fribilletter hos Afrodite-Ringsted (så længe lager haves)

GRATIS levering

Uanset hvor meget du køber for

Diskret Levering

Neutrale pakker og breve

Personlig Kundeservice

Masser af råd og vejledning

Sikker Betaling

Kreditkort / Viabill / MobilePay

Alle rettigheder reserveret til Sex med ren samvittighed    |    Telefon: 51309919     |      Email: cp@smrs.dk   |    CVR: 37998133