Kurv

Giv frække opgaver til din partner

Når vi bliver voksne, er de opgaver vi får UTROLIG kedelige. Det handler for det meste om, at få dagligdagen til at køre og opgaverne skal bare overstås.

Når vi leger med BDSM, eller bare er lidt mere kinky end de fleste, så kan man vende begrebet "opgaver" til noget der er væsentlig sjovere.

I dette indlæg, kommer vi med eksempler, som du selv kan bruge sammen med din partner. Måske kan vores eksempler inspirere dig, til nye frække opgaver.

Det handler om Mindfucking

De opgaver man kan give hinanden, bevæger sig inde for Mindfucking. Begrebet handler egentlig om, at få partneren opstemt, nysgerrig, tændt og samtidig holde de fleste ting hemmelige.

Mindfucking betyder (oversat til dansk) at "fucke med din hjerne".  (læs eventuelt indlægget, der beskriver det her)

giv frække opgaver til din partner

Vi vil som mennesker, utrolig gerne kunne "regne den ud" - og det er de fleste af os også programmeret til i dagligdagen. Vi skal kunne forudse hvad der kommer, konsekvensberegne og styre en situation. Med frække opgaver til din partner, vil hun komme lidt ud af sin komfortzone - dog på en god og pirrende måde.

Herunder ser du 15 eksempler på opgaver. Du kan lade dig inspirere, eller bruge dem som de er - det er helt op til dig. Men tilpas dem gerne, så de passer nøjagtig til jeres lyster og grænser.

15 eksempler på frække opgaver

 1. Sig til din kæreste, at hun skal tage sin vibrator med på arbejde. Måske eller måske ikke, får hun til opgave at bruge den - du vil skrive hende en besked med videre instruktioner.
 2. Gå uden trusser, når i skal på shoppetur på Strøget - kjole eller nederdel er tilladt, det er bukser ikke.
 3. Tag halsbånd på i en hel weekend, uanset hvad der sker
 4. Tag et billede af dine bare kønsdele, mens du sidder på asfalt - skal sendes til Herren inden kl 15
 5. Optag dig selv, når du får en orgasme. Video skal sendes til Herren som bevis
 6. Bed hende om at rydde køkkenbordet til du kommer hjem. (Måske/måske ikke får du lyst til en quickie)
 7. Hun skal være hårfri og vasket mellem benene og være klar til at vise det frem inden kl 20
 8. Hun skal sende 2 frække billeder af sig selv (i en bestemt stilling) hvor hun er iført .... (indsæt selv)
 9. Du forventer et langt og vådt blowjob senere. Hvis hun gør det godt, vil hun blive belønnet (uden at sige hvad belønningen er)
 10. Giv hende små hints til, hvad du har planlagt at gøre ved hende. Svarer hun ikke "Ja Hr." inden for 10 minutter på hver besked, så bliver den aktivitet beskrevet i beskeden, ikke til noget.
 11. Sæt en pornofilm på, som hun tænder på og se hende onanere. Hun skal selvfølgelig bede om lov til at komme - gør hun ikke, er der en straf
 12. Sig til hende om morgenen, at hun skal prøve noget nyt i dag. Noget hun vil elske. Køb et nyt sexlegetøj med hjem og giv hende bind for øjnene og afprøv den på hende.
 13. Kys hende inderligt og læg op til sex inden du tager hjemmefra, så hun må tage små-tændt på arbejde. Inden du går ud af døren, så gør det klart at du forventer 3 frække billeder med 2 timers mellemrum - ellers udløser det en straf.
 14. Fortæl hende, at hun skal bruge sin stemme i dag. Hver gang hun modtager nydelse, skal hun fortælle dig hvor godt det er. Hver gang hun får smæk, skal hun tælle højt og tydeligt. Glemmer hun at bruge stemmen, så skal hun bære en gag i (x-antal tid) og ikke sige et ord - ellers udløser det ny straf
 15. Gå uden trusser hele aftenen, næste gang Herren får besøg af sine venner.

Straf

En straf kan være mange ting - så det gælder om at være kreativ. Du kan nægte hende orgasme, gøre en bestemt ting eller sende hende i skammekrogen. I vores indlæg om hjemmelavet sexlegetøj og BDSM-udstyr, har vi beskrevet nogle helt almindelige ting, som du har derhjemme, som kan bruges til straf. Læs det her.

Husk dog

...at det skal være sjovt, pirrende og spændende for jer begge. Du må IKKE gå over din partners grænse, også selvom du synes det kunne være sjovt at prøve. Hvis du laver et dårligt mindfuck, eller kun er en ego-tripper, så er chancerne for at hun gider dine små opgaver i fremtiden, ikke ret stor. Den er meget svært, at rette op på igen.

Brug hendes ønsker og fantasier "imod hende"

Har hun givet udtryk for noget, hun ønsker at prøve, eller noget hun tænder vildt og voldsomt på, så brug det i dine mindfucks og små opgaver. Start blidt ud og øg gradvist sværhedsgraden. Det er kun jeres fantasi der sætter grænserne for jeres opgaver - og det kan være med til at gøre hverdagen en hel del sjovere.