Kurv

Hjemmelavet sexlegetøj og BDSM-udstyr

Spar penge på sexlegetøj og BDSM-udstyr

Sexlegetøj og BDSM-udstyr kan blive en dyr affære, men faktisk er der mange penge at spare, hvis du bruger nogle af de ting, som du allerede har liggende derhjemme, som lynhurtigt kan blive til hjemmelavet sexlegetøj og BDSM-udstyr.

Det er også ideelt for dig og din partner, hvis I ikke har den store erfaring og ikke nødvendigvis, bliver glade ved tanken om at lægge 1000 kr i en sexshop. Gå på opdagelse i hjemmet og se jeres "hverdags-ting" på en helt ny måde.

Tid til at blive kreativ

Egentlig, så er det op til jeres egen fantasi og hvor kreative I kan være.

Der er utrolig mange ting rundt omkring i hjemmet der kan bruges - I skal bare være opmærksomme på hygiejne, skarpe kanter og materialer.

En god ide er, at tage et rum ad gangen. Tag din partner i hånden og gå i køkkenet og hav sjov med det. Kig i skuffer og skabe og slip kreativiteten løs. Tag dernæst kontoret, soveværelset eller badeværelset.

Vi har listet nogle ting i kan bruge her:

hjemmelavet sexlegetøj og BDSM-udstyr

Badeværelset

Bruseren

Bruseren kan næppe komme som en nyhed. Kvinder har altid brugt bruseren til andet end hygiejne 🙂 Strålerne kan give en virkelig lækker stimulering af klitoris og sammen med den varme temperatur, er det helt fantastisk. At gå i bad sammen og sæbe hinanden ind, kan være et behagelig forspil, og hvis ikke I har problemer med vandregningen, så kan bruseren faktisk være ganske god til at give hende tvangsorgasmer.

Elektrisk tandbørste

Den elektriske tandbørste, kan også bruges som klitorisstimulator. Dog skal du nok ikke bruge den til tandbørstning igen, men med glidecreme og en let hånd, kan den give et udemærket klimaks - og så er den jo heller ikke så stor, så du kan sagtens tage den med ind i sengen.

Badeforhæng

Skal der gives massage, eller leges våd-lege - så kan et bruseforhæng virke som et lak- eller latexlagen. På den måde skånes sengen for eksempelvis olier, så I kan sove tørt bagefter. (Dog virker det ikke helt så godt, som et lak- eller latexlagen, men det er en god nødløsning, hvis ikke man har andet).

Køkkenet

I køkkenet er der mange redskaber og fødevarer - og de kan faktisk også bruges til andre formål end madlavning.

Grøntsager

Man kan bruge gulerødder, agurker, bananer, squash eller lignende. Men brug dem aldrig analt og gør dem rene først og brug kondom. Skeden skal opretholde pH-værdien og kan være meget sensitiv. Vær også opmærksom på, at grøntsagen ikke knækker.

Køkken-elastikker

Køkken-elastikker, kan bruges som straf - de er nemlig sjældent særlige behagelige. De store køkkenelastikker, kan bruges på arme, lægge eller lår og hives ud i, hvorefter den smælder ind på huden igen. Husk dog at være opmærksom på, at de ikke sidder alt for stramt. Hvis du er til overfladesmerte, så vil du elske køkkenelastikkerne.

Viskestykke

Alle har viskestykker og de er især gode at binde med. Brug dem til at binde hænder eller fødder eller bind en knude og brug det som gag.

Isterninger

Isterninger kan køres rundt på din partners nøgne krop. Du kan også tage en isterning i munden og lade tunge, mundvand og kinder blive kolde og udføre oralsex på din partner. Hvis du har mere lyst til at lege med temperaturer, så kan du afveksle imellem koldt og varmt - eksempelvis isterninger og te.

Spatel eller fluesmækker

En spatel som du bruger til at vende pandekager eller bøffer med, kan også bruges på din partners baller ligesom en pisk. Spatler fås i flere materialer og giver forskellige fornemmelser. Afprøv også grydeskeer af træ eller en (ren) fluesmækker.

Citron

Citron sviger som en i helvede, hvis det kommer i små rifter. Derfor kan en overskåret citron bruges som en effektiv straf efter smæk, hvor huden er blottet og eventuelt har rifter.

Andre ting

Brændenælder

Har du en sadist gemt i dig, så synes du måske at brændenælder kunne være en sjov ting at prøve. Vi har alle prøvet at brænde os på en brændenælde, men hvis du plukker en buket og kører over din partners baller med, eller giver små smæk - så er det pludselig noget helt andet.

Malerpensel eller makeup-børste

En helt ny malerpensel eller en blød makeup-børste, kan give en utrolig dejlig og pirrende fornemmelse, når den køres over huden.

Bælte/livrem

Bæltet er som bruseren også et velkendt redskab. Det kan nemt bruges til smæk eller til at binde din partners hænder eller fødder

LEGO og ris

Igen er vi i smertens verden. Vi har alle trådt på en LEGO-klods, eller noget der minder om det. Derfor kan det være en straf i sig selv, at sidde på knæ i et tyndt lag af LEGO-klodser. Hvis ikke du har nogle LOGO-klodser - så prøv med ris 😉

Tøjklemmer

I stedet for at investere i brystklemmer, så kan du starte med tøjklemmer. Dog skal du lige være opmærksom på, at du ikke kan justere tøjklemmer på samme måde som med brystklemmer.

Slips

Har du et slips du ikke bruger? Så brug det til at binde din partner fast med, eller brug det som blindfold eller som gag. Husk dog, at have en saks i nærheden, hvis du er så uheldig så du ikke kan binde knuderne op.

Vandforstøver

Du kender den godt, den som Mormor bruger til at puste vand på stueplanterne, eller når du har været til frisøren - så har du også set den. Det kan være et ganske godt redskab i forbindelse med "at hyle partneren ud af den". Brug den til små sprøjt enten i ansigtet eller ved anus.

Malertape

Malertape er et godt alternativ til bondagetape. Det er ikke ligeså smertefuldt som almindelig tape (eller Gud forbyde det) - gaffatape