Kurv

Mindfucking

Hvad er mindfucking?

Mindfucking er et meget brugt begreb i BDSM-verdenen og langt de fleste, kan tænde voldsomt, på en god gang mindfucking. Dog er mindfucking ikke noget fysisk - det er det mentale spil... manipulation... at skabe en forventning og forvirring på en og samme tid.

Måske har den Dominante skrevet nogle beskeder til den submissive, i dagene op til et møde. Han har måske givet hende små opgaver, såsom at gå uden trusser hele dagen i dag, eller givet hende små hint til hvad der skal ske, når de mødes - uden at røbe noget.

Det gælder om at få partneren til at tænke: "Hvorfor skal jeg det? Hvad har han nu tænkt sig?

Er man en rigtig god mindfucker, kan man være i partnerens tanker konstant - og på den frække måde 😉

mindfucking

Ekstra: Lyt også vil vores podcastafsnit om Mindfucking

Hvide løgne er tilladt

Hele essensen af begrebet, handler om fantasi og så er det op til den Dominante, at udnytte det. Med sit kendskab til den submissives lyster, fantasier, grænser og frygt, kan han (hvis han vil) spille på hele paletten. Mindfucking gør det nemlig muligt, at spille på alle følelserne.

Vil du virkelig sætte fantasien i gang, når I leger - så er et blindfold uundværligt. Her får hun nemlig ikke chancen for at se hvad der foregår.

Eksempler på mindfucking

Man kan sagtens "spille på" forventningen og glæden ved, at fortælle sin submissive i DETALJER, hvad man vil gøre ved hende. Hvis hun er en god pige, kan det jo være at det giver en belønning, som hun IKKE må vide noget om 🙂

Hvide løgne er tilladt i det her spil. Eksempelvis kunne den Dominante give små hints om, at de skal lege med varme (eksempelvis SM-lys, fireplay og varmende cremer), men når dagen så kommer og hun ligger bundet og blindfoldet på sengen - så er det pludselig isterninger, koldt vand og glasdildoer der bliver leget med.

Et andet eksempel (i den mere hardcore ende), kan være at "bilde hende ind", at du kører en skarp kniv laaaangsomt op og ned at ryggen på hende, og den mindste bevægelse fra hende, kan drive blod. Hvad hun IKKE ved er, at det faktisk kun er kanten på dit Dankort hun kan mærke.

Det sidste eksempel, er bestemt ikke for alle. Det var et eksempel på, hvordan man kan bruge frygt i sit mindfuck. Her kræver det fuld tillid til, at den Dominante selvfølgelig ikke vil bruge "kniven".

Frygt, kan også bruges med eksemplet uden trusser, som nævnt i starten. Forestil dig, at hun er ude og handle i Netto og hun frygter at andre kan se op under kjolen. Det kan være skræmmende og pirrende på samme tid.

 

Beviser

For at gøre legen ekstra spændende, så er det en god ide for den Dominante, at kræve beviser for, at opgaven er fuldført. Det kan være i form af et billede, eller video.

Det giver også et ekstra kick, hvis der sættes en deadline for udfordringen.

Man kan eventuelt belønne den submissive, hvis hun klarer opgaven. Klarer hun IKKE opgaven, kan det ofte resultere i en passende straf.

mindfuck

Er du ny til BDSM og vil du gerne vide mere - så tilmeld dig Baglokalet her.

Mindfucking kan strækkes ud over hele dagen

Selvom det måske bare er en kedelig tirsdag, så kan dagligdagen med madpakker, arbejde og aftensmad - godt gøres mere spændende. Det kræver en indsats fra den Dominante at kunne planlægge et program, men kæresten vil elske det!

Her er et eksempel:

Den Dominante vækker den submissive om morgenen og hvisker hende i øret: "Forbered dig på alting og ingenting - jeg har planlagt noget til dig". Allerede her, begynder han at sætte tanker i gang hos hende. "Hvad mener han dog med det"? "Hvad skal vi"?

"Tag rød læbestift på i dag", siger han - lige inden han går ud af døren. Tankerne flyver rundt hos den submissive: "Hvorfor skal jeg det? Jeg går da aldrig med læbestift"? "Hvad i alverden skal jeg svare mine kollegaer, når de lægger mærke til læbestiften"?

Han kører på arbejde og op ad formiddagen, får hun en SMS, hvori der står: "Jeg glæder mig til at forkæle dig - sørg for at være glatbarberet inden kl 16 - send mig et billede som bevis".

Lige inden den Dominante kommer hjem fra arbejde, sender han endnu en besked: "Jeg har handlet ind og imens jeg laver mad, skal du ikke have trusser på". Kig IKKE ind i soveværelset.

Vær varsom med dit mindfuck

De små og mere uskyldige mindfucks, kan du sagtens prøve af. Små opgaver, beskeder eller lignende er gode at starte ud med. Husk altid på, ikke at overtræde den submissives grænser, da hele ideen om mindfuck, kan eksplodere i hovedet på dig og blive til en rigtig ærgerlig oplevelse.

Hav hele tiden i tankerne, at hun IKKE skal gætte hvad du har tænkt dig. At give små hint i øst og i vest - kan være ufattelig forvirrende og spændende på samme tid. Husk det er tilladt at give forkerte hints 🙂 Men giv dem ikke for tit - og slet ikke når hun beder om det.

Som med alt andet BDSM-relateret - så er tryghed og tillid vigtigt. Skal dit mindfuck lykkes, så er det vigtigt at I stoler på hinanden og I er der for hinanden - også bagefter.

Tilføj spænding til sexlivet

Langt de fleste, kender til mindfucking - måske har de bare ikke kendt til navnet, før nu. Det kan bruges i alle afskygninger, og fantasien og kreativiteten kan få frit løb. Det er en rigtig god mulighed, for at "spice" sexlivet lidt op og få noget mere leg ind i forholdet.

God fornøjelse