Kurv

Hvad er Pet Play og Primal Play?

BDSM er mange ting og det har utrolig mange underkategorier. I dette indlæg vil vi komme ind på de mere dyriske områder af BDSM: Nemlig, Pet Play, Primal Play og at være en Furry.

Pet Play

Først er det meget vigtigt at påpege, at Pet Play udelukkende foregår mellem mennesker. Der er ABSOLUT INGEN rigtige dyr med! Selvom man er til Pet Play, så tænder man ikke nødvendigvis på dyresex, hvori der indgår rigtige dyr!

Pet Play-legen er baseret på Herre og slave-princippet, som vi kender det fra BDSM. I Pet Play, har Herren et kæledyr, som han ejer og som han kan træne, nusse, straffe og behandle som et dyr. Kæledyret, vil så opføre sig som et dyr og se ud som et dyr og ikke have menneskelige forpligtelser.

Hvilket dyr skal jeg være?

Man kan klæde sig ud, lege med dyrelegetøj og interagere med sin Herre. Det er kun dig/jer, der sætter grænserne for jeres leg.

Man kan være lige netop det dyr man ønsker, men de mest almindelige er:

- En pony/hest

- En hund/hundehvalp

- En kat

- En kanin

- eller en ræv

Men du kan også være en blanding af forskellige dyr, et fantasidyr et fabeldyr, eller hvad du end har lyst til. Du kan også skifte imellem dyr, så du nogle gange er en hundehvalp og andre gange er en kat.

Mange Pet Play-udøvere, der er i rollen som kat, pådrager sig også kattelignende adfærd. Ofte er disse personer mere flabede og har en mere "brat-lignende" opførsel, end for eksempel hunde har. Hunde har en tendens til at være mere lydige og gøre hvad deres Herre ønsker. Dog kan du sagtens være en larmende og ulydig "møg-hund" eller et pragteksemplar af en "katte-mis". Gør hvad du føler der er rigtigt.

Et halsbånd og eventuelt med snor, er ofte brugt i Pet Play

Som med alt BDSM-relateret, så kan du "plukke" de ting som du ønsker. Det gælder selvfølgelig også i Pet Play. Du behøver ikke være et dyr til hverdag, men kun når du er hjemme, eller kun under seancer med din partner. Det er de færreste af os, der kan gå på arbejde med katteører og halsbånd.

At kunne identificere sig som et dyr

For nogle mennesker, vil Pet Play føles som et lettelse, da de måske allerede føler sig "lidt katte-agtige". At have et frirum til at bære katteører, halsbånd og måske endda en hale, giver dem mulighed for at udtrykke sig. De putter sig måske ind til kæresten, som en kat eksempelvis ville, og måske endda komme med spinde-lyde, når de bliver nusset. Som kæledyr, er det rart at der er et andet menneske der tager sig af dem, nusser dem, giver mad og omsorg.

Det giver også en mental afslapning, da de ikke skal tænke på vasketøj, (de kan selvfølgelig rulle sig i det), opvask, regninger, arbejde eller andet.

Hvilke regler er der i Pet Play?

Pet Play hører under BDSM og derfor er der de samme grundlæggende regler, som i mantraet SSC. Kort sagt, skal der være styr på sikkerheden og man skal kun lege, når man er ved "sine fulde fem". Derudover skal legen være samtykkende til hver en tid.

Kæledyr, kan jo ikke tale - derfor er det en nødvendighed, at I kender hinanden godt og er god til kropssprog og at læse hinanden. Det er naturligvis altid tilladt, uanset hvilken dyrerolle du påtager dig, at bruge jeres safeword.

Hvad kan man lege i Pet Play?

Herren kan bestemme om kæledyret må være i sofaen, eller om den skal have sin egen kurv. Skal kæledyret have muligheden for at gå på toilettet, eller skal den luftes i haven eller måske trænes til at bruge en kattebakke? Her skal det lige siges, at det er regler i fastsætter sammen. Det skal være en leg og sjovt for jer begge.

Man kan gå tur i snor, blive børstet hver aften, man kan trænes til at sidde på forskellige måder, man kan spise af skåle på gulvet og så videre.

Det mere seksuelle i Pet Play

Det er ikke alle, der tænder på Pet Play seksuelt. Nogle bruger det kun som et rollespil og andre bruger det i seksuel leg. Det gælder om at finde ud af om det også er et aspekt, som du vil have i dit sexliv. Pet Play er ikke et nyt fænomen og ofte har mennesker nydt at blive "degraderet" til et dyr og få samme behandling som et dyr. Det giver dem et "kick" at blive degraderet, sidde på gulvet eller måske endda at sove i et bur om natten.

Selv det sødeste og blødeste kæledyr skal være under kontrol og hertil kommer der gerne et halsbånd, en snor og eventuelt manchetter. Hvis man er en meget passioneret Pet Play-udøver, kunne man investere i nogle specielle "vanter" der ligner poter som gør, at man ikke kan bruge sine fingre.

Nogle har hale, halsbånd og andet tilbehør på under sex, andre har ikke. Det kommer an på hvad du ønsker.

Eksempler på lege:

- Man kunne lege, at man skulle til dyrlægen og undersøges

- Bortløbet kæledyr skal straffes

- Belønne sin missekat for god opførsel

- Børstning og pleje af sit kæledyr

- Måske er dit kæledyr i løbetid og ekstra liderlig

  • Brug fantasien

Primal Play

Primal Play, er som ofte ikke helt så omfattende som Pet Play. Det er sex på den hårde og dyriske måde, såsom rive, kradse, bide, tage hårdt fat, knurre og så videre. Vi har vel allesammen set et naturprogram med løver der parrer sig 🙂

Primal Play kan også være legen imellem et "Rovdyr" og et "byttedyr" - også kaldet Preditor og prey. Her er det jagten på at nedlægge sit bytte og den "slåskamp", der kan opstå. Byttedyret vil jo i sagens natur, ikke overgive sig som "føde" til et rovdyr. Den form for leg og sex, kan være utrolig krævende for kroppen, da både kondition og styrke bliver testet.

Pet Play og Primal Play, kan ofte kombineres, men kan sagtens udøves hver for sig.

pet play og primal play

Furry

At være en Furry er at tage Pet Play til level 100. Når man er en Furry, så holder man af at klæde sig ud som et dyr i en fuld "bodysuit". Det vil sige fra top til tå. De ligner mest en kæmpe maskot, eller et levende plysdyr.

En Furry skaber en ny personlighed, når de har deres dragter på og mødes ofte i grupper med andre der deler interessen. Det er ikke nødvendigvis seksuelt, men mere fokuseret på fællesskab.