Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Hvad indebærer det, at være submissiv?

Den generelle betydning af at være submissiv

At være submissiv, betyder ganske enkelt at være underdanig. Alt andet lige, betyder det at man er underdanig over for nogen. Hvis vi tager fat på betydningen af BDSM, så hører begrebet ind under D'et (dominans-delen). At være underdanig handler altså om, at være domineret af sin partner.

Den submissive er en "pleaser", der får glæde eller tilfredsstillelse af at udføre en opgave eller en handling. Det er dog vigtigt at sige, at man skal selv vælge rollen som submissiv. Det strider mod ideologien i denne verden at være tvunget til noget, man reelt ikke har lyst til eller aftalt på forhånd.

"Skal jeg så være underdanig hele tiden"?

At spille rollen som den underdanige er ikke noget man behøver at være hele tiden. Husk på - at det er en leg og krydderi til tilværelsen. Rigtig mange mennesker - både mænd og kvinder - går rundt med fantasier om at være domineret i sexakten, men har ikke lyst til det i hverdagen.

Mange vælger kun at spille rollen som den underdanige i et par timer i soveværelset, mens andre vælger at have et Dom/sub-forhold 24/7 og dermed gøre det til en livsstil.

Det er udelukkende op til de to personer i forholdet at afgøre, hvor meget eller hvor lidt, rollen som submissiv skal spilles.

.

"Så den submissive er svag og skal finde sig i hvad som helst"?

... NEJ, det er ikke tilfældet. I vores optik, er det faktisk den submissive der er stærkest. Der er en vigtig regel, som man skal huske på - den Dominante må ALDRIG beordre, tvinge eller gøre noget, som den submissive ikke har lyst til, eller som overskrider personlige grænser. Hvis dette sker, er det ikke længere en leg, men et overgreb! Den Dominante spiller faktisk et spil efter nogle regler, som den submissive har lavet. Så selvom det ser ud som om, det er den dominerende part der styrer ALT, så er det langt fra sådan det hænger sammen.

Den dominerende part, skal vide en frygtelig masse ting om den submissive. Blandt andet om kropssprog, grænser, lyster, fetisher, eventuelle problemer fra fortiden, talemåde og tone. Den underdanige ligger hele sin tillid over på den Dominante. Hun/han ved, at det er en leg og stoler på, at den Dominante vil gøre legen god for dem begge to, da han/hun er bevidst om hendes/hans kropssprog, grænser, osv.

Ikke alle kan være den submissive

Det er en kæmpe tillidserklæring at agere submissiv! Det er heller ikke alle der kan. At lade sig fiksere, blotte sig, få ordrer, lade sig ydmyge og lade andre være i komplet kontrol - det er SVÆRT! Det er derfor alfa og omega, at man kender hinanden rigtig godt. Det kan medføre psykiske skader, hvis ikke tilliden og regelsættet er på plads. Det er derfor yderst vigtigt at være åben og ærlig, så den Dominante har en chance for at gøre det til en fantastisk oplevelse for jer begge to.