Kurv

Hygiejne inden analsex (og under analsex)

Hygiejne inden analsex (og under analsex), kan fylde tankerne rigtig meget - specielt hvis man er ny i gamet.

Analsex kan være en usexet affære, men her giver vi dig vores gode råd til hvordan du holder hygiejnen i top - så der er plads til at nyde den gode oplevelse, som analsex kan være.

Bakterier, dårlig lugt og brune pletter

... Er 3 ting, som de fleste gerne vil undgå i soveværelset. Ikke desto mindre, kan det sagtens blive en realitet og det er også derfor, at mange kvinder er tilbageholdende for analsex.

Det ville simpelthen være for pinligt, hvis der kom noget med ud, lagnet blev plettet og der lugtede af svinestald lige pludselig. Tanken om, hvad der kan gå galt, kan være altoverskyggende, frastødende og ikke særlig frækt.

Men det sker UTROLIG sjældent!

Faktisk kan man godt have succesrig analsex, hvis man har normal afføring og har været på toilettet i løbet af dagen.

Meeeen, for mange kvinder, er den sætning ikke altid nok - og for at kunne slippe tanken og bedre kunne slappe af, kan det være en god ide at bruge en intimdouche eller intimsprøjte.

Sådan bruges en intimsprøjte:

  1. Beholderen fyldes med lunkent vand (IKKE sæbe af nogen art)
  2. Sæt spidsen på beholderen
  3. Put eventuelt lidt glidecreme på spidsen
  4. Sæt dig på hug
  5. Indfør forsigtigt spidsen og tryk på beholderen, så vandet kommer op i tarmen
  6. Hold vandet inde og pres vandet ud i toilettet
  7. Gentag indtil vandet er klart

Værd at vide om brug af intimsprøjter:

Det kan godt tage tid at lære. Kroppen har ikke prøvet, at få noget ind den vej før - og skal vænne sig til det nye. Det har aldrig været naturligt, at sprøjte lunkent vand op i bagdelen 🙂 Så tag det stille og roligt.  Du kan godt få en "fyldt" fornemmelse bagefter, som om du har spist for meget. Brug ikke intimsprøjten under tidspres, da du skal have en god fornemmelse i din krop, inden du forlader badeværelset - og så hjælper det altså ikke at skynde på processen.

Tag et dejligt varmt bad og slap af. Det får dig til at føle dig mere ren og gør kroppen mere afslappet og du får det bedre med dig selv.

Indtil du får lært metoden at kende, så vent lige en times tid inden i starter på selve akten. Det kan jo ske, at du ikke har fået presset alt vandet ud og føler du skal på toilettet. Men øvelse gør mester og efter nogle gange, vil du kunne genkende kroppens signaler og vide hvornår du er "ready to go".

At rengøre med en intimsprøjte, fjerner den sidste afføring du end måtte have i tarmen. Det giver en rigtig god ro i hovedet at føle sig ren og gør at man bedre kan give sig hen og slappe af - hvilket er alfa og omega når vi taler om analsex.

Dog må du ikke bruge intimsprøjten for ofte, da den fjerner din tarmflora.

Brug af sæbe

Du skal KUN bruge lunkent vand - ikke andet. Logisk set, ville sæben være med til at rengøre, men ikke i din tarm. Endetarmen er meget sart og tynd og det er derfor vigtigt, at du holder det så naturligt som muligt. Sæbe forekommer ikke naturligt i kroppen og vil derfor medføre langt flere gener end hvad godt er.

Vandet skal være lunkent fordi det er mest naturligt. For koldt eller for varmt vand, er ikke normalt i tarmen. Det gælder om at skabe et så naturligt miljø, som muligt.

Hygiejne inden analsex

Rimming

Rimming, kan være utrolig lækkert, stimulerende og kan være rigtig godt som forspil inden analsex.

Rimming er at slikke anus - og det siger sig selv, at her skal hygiejnen være tip-top! Et varmt bad med varmt vand og sæbe er et must, inden et godt rim-job.

Der findes ufattelig mange nerver og nerveender i dette område, hvilket bidrager positivt til vores følelse af

liderlighed og gør området mere afslappet. 

For nogle, kan det måske virke frastødende - men med den rigtige partner og god hygiejne, så er det en fantastisk ting at få ind i jeres forspil.

Mange mænd nyder også rimming og analsex og derfor vi har lavet en KÆMPE guide til hans prostataorgasme - den kan du læse her. Her finder du også gode råd til forberedelse, sexlegetøj og opvarmning.

Fra hul til hul

Analsex kan være en nydelsesrig oplevelse, men husker man ikke hygiejnen - kan det blive til en rigtig ubehagelig affære, i dagene efter.

Det er meget vigtigt, at man ikke har vaginal sex efter analsex. Ligeledes skal man heller ikke give et blowjob efter analsex uden en grundig vaskning af kalorius.

Har I vaginal sex uden at skifte kondom, eller helt uden kondom efter analsex - så kan det give urinvejsinfektioner hos jer begge. Bakterier der er i tarmen, skal altid holdes i tarmen og ingen andre steder. Det anbefales altid, at have analsex med kondom på grund af kønssygdomme, men også af hygiejnemæssige årsager.

Er hun frisk på et blowjob efter hun har fået analsex, så vær' lige en guttermand og stop hende. Hun kan få en rigtig slem diarré og blive rigtig syg, hvis hun får disse tarmbakterier i munden og videre i hendes system.

Hygiejne inden analsex

Andre gode råd

Det er altid en god ide at have håndklæder og vådservietter i nærheden. Til analsex skal der bruges masser af glidecreme og det er rart at have noget at tørre med, hvis uheldet skulle være ude.

Er du i tvivl om hvilken glidecreme du skal vælge til analsex? Så kan du læse vores guide til glidecremer her.

Efter en god omgang analsex, så kan der godt være spredt bakterier rundt omkring. Gå gerne i bad og vask jer grundigt - så kan I altid putte jer indtil hinanden bagefter. Tag gerne badet sammen og "kom ned på jorden" sammen. 

Husk også at vaske grundigt under negle og andre "svære" steder. Faktisk bør du være meget opmærksom på dine negle ved analsex - og her er det ikke kun hygiejnen vi mener. Flossede, kantede og lange negle, kan give rifter og stor ubehag.

Hygiejne inden analsex (og under analsex), er ofte meget simpelt, sålænge man bruger sin sunde fornuft. Analsex behøver bestemt ikke være ulækkert eller besværligt og ofte gør det underværker for oplevelsen, at vi føler os klare og rene.

God fornøjelse