Kurv

Prostataorgasme – Mandens G-punkt

Et stort tabuemne, er mænds g-punktsorgasme -  nemlig: mandens prostataorgasme...

...Og ja, vi har hørt alle undskyldningerne:

"Der er ensrettet", "det er kun for bøsser", eller "sådan noget gør en rigtig mand sgu da ikke"!

Mange mænd har en emotionel blokade, der blokerer for alt hvad der vedkommer deres eget anus. Det er synd og skam, da der virkelig noget at hente for manden her. G-punktet hos mænd, kaldes også p-punktet og herigennem kan han opnå voldsomme og intense orgasmer - og endda multiorgasmer!

(Og nej - der sker ikke en magisk forvandling, som gør dig til homoseksuel, bare fordi du nyder godt af den måde din krop er skabt på).

Ekstra: Lyt også til vores podcastafsnit om prostataorgasme

Heldigvis...

...findes der også mænd, som gerne vil udforske, og som tager imod alle de gode oplevelser de kan få. En prostataorgasme, er meget intens og noget helt andet end "en almindelig orgasme". I dette indlæg vil vi give dig en god begynderguide til, hvordan du opnår den lækre prostata orgasme.

Hvor sidder prostata?

Den nemmeste og mest effektive måde at få adgang til prostata på, er igennem anus. Det kan være svært at nå for manden selv, så i dette eksempel er det partneren der udforsker.

Hvis du forestiller dig, at manden ligger på ryggen og du indsætter din finger, vil du kunne mærke prostata når din finger peger op mod hans mave. Prostata er på størrelse med en kastanje og sidder ca. en fingers længde oppe. Når du har ramt punktet, vil du også kunne mærke at teksturen indvendigt har ændret sig. Prostata føles hårdere og er mere "nubret" at røre ved.

Sørg ALTID for at du ikke har skarpe negle, der kan rive og påføre ham indvendige skader!

MEN... der skal lige noget forberedelse til, før vi når til nogen form for indsættelse 🙂

Prostataorgasme er også for hetroseksuelle

Forberedelse til en prostata orgasme

Det er absolut nødvendigt at være helt afslappet og være bevidst om hvad der skal ske. Analsex og prostata stimulation er ikke noget man kan komme i nærheden af med 2 sekunders opvarmning. Det gør ondt, det kan skade og giver en rigtig dårlig oplevelse.

En god ide er, at starte med at tage et varmt bad og få slappet godt af i musklerne. Det er også her du kan gøre dig selv og området rent, hvis du ønsker dette. Der er heldigvis rigtig mange gode anal-douches eller intimsprøjter på markedet. En god rengøring af dig selv først, kan afhjælpe dine tanker om ikke at være ren nok og "tænk nu hvis der kom noget med ud"-agtige tanker. Det kan hjælpe dig til at slappe bedre af og koncentrere dig om selve akten. En prostata orgasme er langt nemmere at opnå, hvis kroppen kan slappe af.

Brug altid glidegreme

Glidecreme er et "must" ved analsex. Din tarm er ikke selv-smørende, som kvindens skede er og det kan skade og gøre ondt, uden brug af glidecreme. Det gør også selve indtrængningen meget sværere og langt mere ubehagelig. En prostata orgasme er langt nemmere at opnå ved, at gøre det rigtigt og glidecreme skal der altså til. Du kan eventuelt læse vores guide til glidecremer her.

Sørg for at have rigeligt af glidecreme til rådighed og gerne inden for en armslængde, da der ofte er behov for at tilføje lidt ekstra indimellem.

Det kan være en jungle at finde rundt i glidecremer. Vi vil anbefale dig at bruge en vandbaseret glidecreme til analsex.

Ofte er de silikonebaserede mere bløde og lækre, men skulle du få lyst til at eksperimentere med analt sexlegetøj - så er det en god ide at bruge en vandbaseret glidecreme, da mange buttplugs, vibratorer og p-punkts-stimulatorer er fremstillet i silikone. Og silikonebaseret glidecreme og silikonelegetøj sammen, er et rigtigt dårligt match, da de skader hinanden. Læs eventuelt mere om materialerne her.

Vandbaseret glidecreme er som regel også lidt tykkere i konsistensen, hvilket giver en lækker følelse ved analsex. Vi er selv blevet rigtig glade for vores Wicked Jelle Anal glidecreme.

Nu er vi klar - Hvad så?

Nu er vi nået til selve akten - nu starter alt det sjove!

Start altid med at varme op. Du behøver ikke at lave "sprællemand" eller løbe en tur rundt om blokken, det er ikke den slags opvarmning vi taler om her 🙂 Nej, sørg for at der er en afslappet stemning, få musklerne til at slappe af og brug tid på det. Massér ham, leg med ham, tænd ham og sørg for at han kommer i den gode stemning. Al din forberedelse på at få ham i rette humør, giver pote i sidste ende og er med til at give jer en god oplevelse.

Gør eventuelt brug af sensation play, der vækker sanserne, fornemmelserne og får ham til at slappe af.

Få anus til at slappe af

Når I starter jeres jagt på hans prostataorgasme, så er det vigtigt at varme vejen derhen op allerførst.

Han ligger ren, afslappet, varm og ophidset foran dig på sin ryg. Hvis du er frisk på det, kan det være en utrolig lækker, afslappende og ophidsende følelse for ham, hvis du blødt slikker på og omkring anus.

Hvis ikke du har lyst til det, så brug en analvibrator, og hold den omkring åbningen. Put lidt glidecreme på for ekstra nydelse - IKKE noget med at stikke den op (endnu)! De søde vibrationer er med til at varme musklerne op.

En god ide er også at stimulere hans penis imens, så han stadig er ophidset og ikke mister stemningen.

Brug din finger først

Når han er godt afslappet og I føler, at I kan tage det næste skridt, så påfører du glidecreme. Dette skal gøres på din finger OG på anus - og brug gerne lidt mere, end hvad du lige tror.

Når du indsætter din finger, så gør det meget forsigtigt. Lad ham vende sig til den nye følelse og vent et øjeblik, før du fortsætter. Et godt råd er, at fortsætte stimuleringen af hans penis imens. Laaaaangtsom bevæger du dig længere ind og du vil snart kunne mærke hans prostata.

Når du kan mærke prostata kan du lave en "kom her"-bevægelse, presse lidt på den, gnide den blidt, køre i ring eller fra side til side. Det er et spørgsmål om hvad han bedst kan lide. Påfør mere glidecreme hvis det er nødvendigt.

Har du overskud til det, så giv ham et blowjob imens. Dette gør kun oplevelsen bedre og på et tidspunkt, vil du kunne mærke at prostata bliver fastere og mere hård at føle på. Det er gode tegn. Så ved du at han nyder det og inden længe vil I have formået at opnå den super lækre prostataorgasme.

Sexlegetøj til prostata orgasme

Vi anbefaler altid begyndere, at bruge deres fingre først. Grunden til dette er, at du kommer til at mærke og føle hvor du skal "ramme". Du får også en bedre forståelse for, hvordan du eller han, er bygget indvendigt. Alle er jo forskellige.

Når du ved disse ting, kan du nemmere købe sexlegetøj, der hjælper dig til din prostataorgasme.

Heldigvis er der meget lækkert legetøj til formålet og ofte må du prøve dig frem, for at finde den form der passer til dig.

prostata orgasme

Husk at vi alle er forskellige. Nogle mænd, kan ikke mærke prostata stimulation ved en almindelig analvibrator (eksempelvis en buttplug) og har derfor brug for noget, der har en lille kurve. Generelt set er de fleste prostatastimulatorer, lavet med den lille kurve for optimal stimulering. Det er helt klart også vores anbefaling til dig.

Det er ikke alle vibratorer der er velegnet til analt brug - det vil sige, at du kan altså ikke bare tage kærestens klitorisvibrator og bruge analt. Der skal være en form for "base" i bunden, der stopper vibratoren for at suge sig selv ind. Inde i tarmen, er der nemlig et vakuum og hvis du leger med legetøj uden en "base", så kan du være uheldig at tarmen suger vibratoren til sig.

En almindelig vibrator og fingre, der er vel-smurte med glidecreme, gør det endnu nemmere for legetøjet at "forsvinde" og I skal tilbringe aftenen på skadestuen, for at få den ud. For at give en bedre forklaring, kan du se hvad vi mener, på billedet ovenfor.

Vores anbefalinger til anal stimulering og prostataorgasme

Start altid ud i det små - køb ikke for stort. Som begynder skal du lige vende dig til den nye følelse og først herefter kan du opgradere. Tarmen er et følsomt sted og vævet er meget tyndt, så derfor bør du se dig om efter legetøj med glidevenlige og bløde overflader. Silikone er det materiale, som vi finder klart bedst til analt sexlegetøj.

Se vores udvalg af prostatavibratorer HER

Gode råd til at opnå en prostata orgasme:

  • Brug en latexhandske - Hvis du eller din partner ikke er overfølsom overfor latex, så er de en rigtig god ide at investere i. Du kan købe en pakke på apoteket med sådan nogle som lægerne bruger. De er meget tynde og giver en lækker og blød fornemmelse til modtageren, og det er mere hygiejnisk.
  • Hav noget at tørre med klar - Det er altid godt at have i nærheden. Når man arbejder med glidecreme (og meget af det), kan det svine lidt. Vådservietter, håndklæde, køkkenrulle eller et viskestykke. Det er helt op til jer.
  • Hav tålmodighed - Det er ikke altid at det går så hurtigt med at komme i gang som du tror. Der kræves megen opvarmning og skulle det ikke lykkedes i første forsøg, så prøv igen en anden gang. Dildoer, legetøj, fingre osv, skal indsættes utroligt langsomt - det gør ondt og er ubehageligt, hvis du ikke tager dig tiden til det.
  • "Prostate Milking" - er når manden får sin prostataorgasme og der kommer sæd ud af penis. At malke prostata, er med til at holde den sund og rask.
  • Det kan føles som om du skal på toilettet - men det skal du ikke. Det er kroppens måde at fortælle dig om den nye følelse og det skal du lige vende dig til de første gange.

Husk også...

  • Tal sammen - Hvis du udforsker hans prostata orgasme eller I bare er begyndere til analsex, så tal sammen. Det kan måske virke pinligt og akavet til at starte med, men I skal bare over det og inden længe, så er det nemt for jer at tale om.
  • Kommer der "noget" med ud under analsex - så er det jo altså ganske naturligt. Det er bare sådan det er, da det er sådan vi alle er skabt. Du kan med fordel købe sengetøj af lak , der er nemt at rengøre bagefter og I kan sove tørt og lækkert bagefter.
  • Brug glidecreme uden forstyrrende indholdsstoffer - Glidecremer kommer i alle afskygninger. Vælg noget som er uden smag, duft, parabener osv. da det kan gøre mere skade end gavn. Vælger du en glidecreme med duft og smag, kan du være uheldig at der dannes svamp og det klør noget så forfærdeligt. Glidecreme med smag, er kun til udvortes brug. En god og tyk vandbaseret glidecreme, er det vi anbefaler.
  • Put et kondom over jeres sexlegetøj, hvis I vil holde legetøjet så bakteriefrit og hygiejnisk som muligt.
  • P-punktet betyder mandens g-punkt. Det har fået sit navn efter prostataen.