Indkøbskurv

Altid GRATIS fragt

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Julekalender 2020 Engstien 14

julekalender

Vi starter d. 1. december kl 05.01

julekalender tilbud

Følg med i en mystisk, spændende og fræk julekalender

Den velskrevne julekalender er fra den erfarne forfatter Davie Jones, der også står bag BDSM-bøgerne Mesterlærer og Mesterlære II. Denne gang, tager Davie Jones os med på Engstien 14 - i en julekalender i 25 afsnit. Her møder vi det unge par, Helle og Rasmus, der overtager et smukt hus og som inden længe bliver udfordret mentalt, på deres identitet - og i deres sexliv. Deres nye hus indeholder nemlig langt mere historie og flere hemmeligheder, end de lige troede.

En julekalender for voksne, der bestemt giver os varmen i den kolde julemåned og giver et indblik i det sorte univers på en fræk og inspirerende måde, der pirrer fantasien.

Glæd dig til årets frækkeste julekalender...

Her får du en lille teaser - så du ved hvad du har i vente:

Skrevet af forfatter, Davie Jones:

Rasmus og Helle får overdraget nøglerne til Engstien 14, der ellers har syntes umuligt for den tydeligt lettede ejendomsmægler at sælge. Hun har heller ikke fortalt det unge par om, at hun har haft solgt ejendommen én gang tidligere, men at køberne fortrød efter kun én uge og gladeligt betalte 20% af købssummen, for at omstøde handelen og slippe væk fra den lille forstadsvilla igen.
Det unge par er vildt forelskede i deres nyerhvervede hjem, der er som en tidslomme fra tresserne. De har i månedsvis drømt om det øjeblik, hvor de endelig kan flytte ind og gøre stedet til deres eget. Men de har aldrig haft fantasi til at drømme om, hvad Engstien 14 rent faktisk kommer til at gøre ved dem…

Hvad er der med den udefinerbare kemiske lugt i kælderen, der har det med at komme og gå? Hvorfor vil den sære nabo med kasketten kun knapt hilse på sine nye naboer? Han har jo gladeligt fyldt ejendomsmægleren med sladder om husets tidligere beboer, den gamle snedkermester, hvis kone gik bort alt for tidligt. Hvad var det for en hemmelighed, som snedkermesteren har værnet om i huset i over halvtreds år – som eneboer? Er det virkeligt bare frosten, der får huset til at knage? Og passer de tinglyste tegninger på huset nu også helt med realiteterne?

Livet indenfor og udenfor Engstien 14 bliver hurtigt til to forskellige verdener, som Rasmus og Helle har svært ved at skelne imellem, og de må sande, at deres nye omgivelser udfordrer både deres forhold og deres identitet. Det eneste, de med sikkerhed ved, er, at deres liv havde set helt anderledes ud, hvis de ikke havde fundet skrinet med bogen på loftet…

julekalender engstien 14

Glæd dig til noget nyt og inspirerende hver dag op til jul

Lad julekalenderen forføre dig i december og giv dig selv lov til at blive inspireret til nye ting, nye fantasier og nye lege. Hver dag følger vi historien og afslører dagens produkt, som inspirerer os til dagens afsnit. Udover at dagens låge kan gemme på et produkt, kan der også være dage med helt specielle tilbud. Så følg med og få varmen i december.

Gå på flere eventyr med Davie Jones i Mesterlærebøgerne

GRATIS Fragt

Uanset hvor meget du køber for

Diskret Levering

Neutrale pakker og breve

Personlig Kundeservice

Masser af råd og vejledning

Sikker Betaling

Kreditkort / Viabill / MobilePay