Kurv

At finde en BDSM partner online

Om at sælge sig selv som Dominant eller submissiv

Rigtig mange mennesker har svært ved at finde en BDSM partner online. I dette indlæg vil du lære, hvad du skal gøre og hvad du absolut IKKE skal gøre, når du søger efter en BDSM partner. Du får i hvert fald vores råd - og tanker og efterspørgsler fra andre Dominante og submissive.

Måske det kan give dig stof til eftertanke... 

Hør evt. også episoden “Online Casanova”, der er meget relevant for dette indlæg

Findes der en opskrift?

Vi tror ikke, at der findes en ideel måde at gøre det på. Der findes ikke en "to-do" liste, der fortæller dig nøjagtig hvordan du skal gøre. Der findes ikke en træfsikker metode, der får dig til at vælte i tilbud.

Men noget kan der gøres og det hele starter med dig selv - og et skud sund fornuft 🙂

 

Måske kender du til et af disse scenarier?

"Der er SÅ mange Dominante der opfører sig dårligt"

... Ja det er der desværre! Vi har længe fulgt diverse grupper og sider om BDSM på nettet. Ofte ser man eksempler på Dominante, der skriver til submissive og nærmest befaler dem, at være ham underdanig - uden at kende dem! Siger den submissive pænt nej tak, så bliver man skældt ud og talt dårligt til. 

At fortælle at man har 20 års erfaring og 22 cm stiv dolk, hjælper altså ikke frygtelig meget. Det er som om, at den Dominante udelukkende har fokus på selve sex-delen og ingenting andet. 

Husk der er mere i BDSM end selve akten. Følelser, tillid, tryghed, aftercare, kommunikation - bare for at nævne nogle 🙂

at finde en bdsm partner online

"De submissive svarer aldrig og bakker altid ud, når det kommer til stykket"

Ja.. det gør de måske. Desværre er de fleste submissive blevet "overfaldet" i deres indbakke og via messenger. Når der kommer en ny submissiv til, så strømmer det ind med tilbud. Desværre er der langt imellem de gode og reele tilbud. De submissive (kvinder) er blevet meget kræsne og har paraderne oppe, netop fordi der er så mange wannabe-Dominante der ødelægger det for de gode. Det er ikke helt fair, men de submissive beskytter sig selv.

Det er måske en meget naturlig adfærd, hvis man har haft rigtig mange dårlige oplevelser?

Vi er mere modige bag skærmen

Det kommer nok ikke som en overraskelse. Men mange tør mere, skrive mere og nogle giver sig også ud for at være noget helt andet, end de i virkeligheden er. I vores optik, kan den strategi ikke blive til andet, end skuffelse. 

Forestil dig, at du er i byen og du ser en smuk kvinde for enden af baren. Måske har I haft øjenkontakt, men kun lige hurtigt. Du tager et solidt greb om din penis og testikler og laver en lille "kneppe-bevægelse" og måske slikker du på dine læber. (Hendes ansigtsudtryk er ikke ligefrem positivt og hun kigger væk). Du stormer hen til hende og siger: "Du er pænt lækker og jeg kan se du trænger til en rigtig mand"!

Nej vel?

Men faktisk er det lidt på samme måde det foregår over internettets mange muligheder - desværre.

Mennesker elsker originalitet, personlighed og hjertevarme. Men det er som om at vi konstant skal imponere, når vi er på nettet og har glemt at opføre os ordentligt.

Ville du gøre noget anderledes, hvis du stod foran personen i virkeligheden? Hvis du virkelig mener at I skal mødes og skabe en relation til hinanden, så vil han eller hun jo nok opdage det før eller siden.

Leder du efter en submissiv BDSM partner, så husk

... at hun skal scores. Hun skal smøres og hun skal ses som et menneske og ikke som en genstand for dine fantasier og lyster. Den submissive er ikke DIN submissive før I (som minimum) har tillid og loyalitet. Derfor skal hun behandles ordentligt og du skal tage gentleman-hatten på, når du kontakter en submissiv - uanset om hun er "ejet" eller ej. En Dominant er altid en gentleman uanset hvad! Er du ikke en gentleman, så er du ikke en ordentlig Dominant. Punktum.

I legen er den submissive underdanig, men det er kun i legen! Hun skal behandles med respekt og som ligeværdig. 

Beskeder til den submissive

Igennem de forskellige fora og sociale medier, er vi blevet præsenteret for utallige beskeder til en submissiv. Nogle er bedre end andre, men her er et eksempel på beskeder, som ikke opnår megen respons. 

Hey tøs. Jeg har 15 års erfaring som Dom og leder efter en sub. Er det dig?

Jeg kan se at du er sub, jeg er Dom - kunne jeg være noget for dig?

Var det ikke på tide at du fik dig en ordentlig mand, i stedet for ham du har. Skriv hvis du har lyst. 

Hvis man som Dominant skriver sådan, så må man være indstillet på, at langt de færreste skriver tilbage. Hvis du får et svar tilbage, så er det gerne en besked, der beder dig om at uddybe. Eksemplerne ovenover er klassiske, men pæne eksempler. Andre eksempler er mere vulgære og til tider grove.

Inden du sender beskeden

bdsm partner

Det er ikke forbudt at henvende sig i en privat besked, men i mange grupper (især på Facebook), er det en regel at man spørger om lov først. Det vil sige, at der har været et opslag som flere har kommenteret. Nogle gange sker det, at der opstår en "samtale" inden i kommentarerne, og her kan man spørge om lov til at sende en privat besked.   

Og dine chancer bliver ikke større, hvis du sender et "dick-pic". Billeder af kønsdele, er som regel ikke særlig frække og bør kun udleveres, når man kender hinanden eller hvis man spørger efter det.

Har du adgang til civilstatus, så tjek det lige inden du sender beskeden afsted. Har den submissive oplyst at hun ikke er single, er det sjældent hun søger, medmindre hun udtrykkeligt har gjort opmærksom på det. Gives der intet udtryk i målinger, kommentarer eller opslag om at de er et søgende par, så skal du nok indstille dig at få et "nej tak" eller ingen svar tilbage. Din besked har altså været spild af tid og kunne have været undgået med lidt sund fornuft 🙂

Er man mere hardcore og tager livsstilen mere alvorligt, anses det også som god opførsel at kontakte den Dominante i stedet for den submissive.

Sådan finder du en submissiv BDSM partner

Vi er ikke dating-eksperter, men nogle gange er sund fornuft og kendskab til mennesker, et rigtig godt udgangspunkt, når du skal finde dig en BDSM partner.

  • Gå ydmygt til opgaven
  • Opfør dig pænt
  • Gør dig interessant i debatter, grupper, foreninger eller andet. Gør dig positivt bemærket
  • Selvom hun måske er submissiv, så er hun ikke dig underdanig. I hvert fald ikke endnu! Tal og skriv til hende som en ligeværdig.
  • At pirre kvinders nysgerrighed, kan være et vigtigt redskab
  • Brug vellignende profilbilleder, der er godt oplyst, og hvor man kan se dit smil og øjne. Du må også gerne bruge billeder hvor du eksempelvis er i gang med en aktivitet (sportsgren, et sjovt billede fra havearbejdet, eller andet der viser din personlighed). Lad være at brug profilbilleder, hvor du er neutral, ikke kan se øjnene og man kan se du sidder foran din computer i din mors kælder 🙂 - du forstår sikkert hvad vi mener 🙂
  • Nedgør ikke andre. Det gør ikke dig til et større menneske, at gøre andre små.
  • Sæt dig ind i hvad BDSM er
  • Tal med andre submissive om hvordan de ville ønske at blive kontaktet. På den måde får du nye ideer (og gode råd til hvad du IKKE skal gøre, i din søgen på en BDSM partner)
  • Husk at BDSM IKKE kun er sex - der er meget mere i det. Det nytter ikke noget, at være verdens bedste rigger, hvis ikke du kan kommunikere og yde god aftercare eksempelvis

Punkterne ovenover, er sammenfattet ud fra de sociale medier. Punkterne er skrevet af submissive kvinder, der er medlem af diverse BDSM-grupper.

Gode råd til den submissive

Som submissiv (og især som kvinde), får du sikkert mange henvendelser. Nogle henvendelser er måske mere "hjernedøde" end andre, men husk lige på at alle er mennesker. 

Husk på, at hvis du selv har meldt dig på banen som søgende, så får du mange henvendelser. Du må altså forvente, at din indbakke gløder. Selvom ikke alle henvendelser er tiltalende, så skylder du (i hvert fald de reelle og gode henvendelser), at svare tilbage. Et simpelt "nej tak, jeg håber du finder hvad du søger" - tager ikke ret lang tid at skrive. Måske er der et par generte mænd i mængden af dine henvendelser, og de skriver måske ikke til alle og enhver. De synes at netop DU er interessant og har siddet nervøst og skrevet beskeden til dig. De ved udmærket godt, at de ofte bare er endnu en bejler og frygter en afvisning.

Søger du egentlig en BDSM partner, eller søger du bare opmærksomheden? 

Det er helt okay, at søge opmærksomhed - det gør vi alle. Men det er ikke okay, at "lege" med folk. Gør det klart på de opslag, i din profiltekst og på dine billeder du ligger op, at du IKKE er søgende. Submissive kan hurtigt få et ry for at være "opmærksomhedskrævende" og bakke ud, når det bliver personligt, netop fordi de ikke melder deres intentioner ud fra starten.

Du ville selv blive død-irriteret og frustreret, hvis du havde set frem til at møde din "måske drømmefyr" og så han har tusindvis af undskyldninger for ikke at møde dig.

Hvor finder jeg en BDSM partner online?

Google er din ven 🙂 Men faktisk findes der utrolig mange muligheder derude. Der findes snart dating for hvad som helst og BDSM-dating er ikke ligefrem en nyhed. Der findes tonsvis af sider. En side der ofte bliver omtalt, er den internationale side fetlife.com. Selvom siden er på engelsk, findes der mange danske undergrupper, debatgrupper og faktisk også salgsgrupper. Der er mange der har fundet sig en BDSM partner derinde.

Der findes også grupper på de sociale medier. I Danmark er vi meget aktive på Facebook og der findes mange BDSM-grupper. Ofte er det lukkede grupper, men der findes også hemmelige grupper, som du skal inviteres ind i. Husk at læse gruppens regler, også inden du tager kontakt til andre medlemmer.

Har du mod på at bevæge dig ud af din dør, så er der gode foreninger og klubber rundt omkring. Der er mest aktivitet i de større byer, men det kan være en befrielse at møde ligesindede og skabe nye kontakter. Det kunne jo være... 🙂