Kurv

“Betyder hans erektion, at han har lyst”?

Kvindeguide til mandens erektion:

Som kvinde, kan mandens penis godt være svær at forstå. Nogle gange reagerer den ikke, som vi tror og andre gange reagerer den slet ikke. Husk på, at det er en generelisering og derfor kan din kærestes penis godt reagere helt anderledes, end det vi skriver her. I dette korte indlæg - taler vi om erektion.

Hans penis har sit eget liv

Indimellem kan det virke som om, han har trykket på "on-knappen". Den kommer hurtigt og hårdt op og stå og han er KLAR. Andre gange kan det (fra mandens side af), virke som om andre har trykket på knappen for ham. I disse tilfælde er det fordi, han ufrivilligt har fået en rejsning.

Nogle gange, har manden ikke 100% kontrol over sin penis og det kan til tider godt skabe pinlighed og akavede situationer.

Hans ufrivillige erektion, kan skyldes utrolig mange ting. Det er rigtig ærgeligt, at få erektion når han er på stranden sammen med sine børn, eller står i en forsamling af mennesker - men det sker altså. Det kan blandt andet have noget med temperaturer eller hormoner at gøre.

Det er et sundhedstegn at få erektion og man siger at manden får rejsning ca 11 gange i døgnet. 

"Hvorfor forsvinder hans erektion, når han slikker mig"?

Det kan være ret frustrerende for nogle kvinder, når de opdager at hans erektion forsvinder under forspillet. Det kan herefter være svært for kvinden at give sig hen og koncentrere sig om den nydelse hun får.

"Smager jeg dårligt"? "Er jeg grim"? "Hvorfor har han ikke lyst til mig mere"? -

Spørgsmålene hun stiller sig selv, kan være mange, men grunden til hans faldende erektion er IKKE på grund af dig.

Han HAR nemlig lyst til dig - og han ønsker brændende at du nyder det og giver dig alt sit fokus. Hans lyst er ikke væk og hvis du begynder at røre hans kønsdele, vil du sikkert se en forandring. 

Din kæreste tænder på at du nyder det. Han elsker at se dig sitre, høre dine lyde og opleve at du giver dig hen til ham. Det er et stort ego-boost for ham og det tænder ham mere end hvad du lige tror. Derfor kan han virke SÅ fokuseret, så hans erektion forsvinder midlertidigt - imens han tilfredsstiller dig.

Mange mænd er simple væsner - og fokuserer ofte på een ting ad gangen. Se eventuelt vores indlæg om mænd og kvinders forskelligeheder her

Når han gerne vil, men ikke kan

Der er næsten ikke noget værre for en mand, når hans bedste ven ikke vil samarbejde. Det kan for nogle mænd godt blive et problem, hvis han er sammen med en ny kvinde, som han holder meget af og gerne vil tilfredsstille. Han kan blive ramt af præstationsangst. Ligeledes kan han eksempelvis få problemer, hvis han er for træt, udmattet, usikker, stresset eller ikke føler sig mand nok til opgaven. 

Vil du undgå rejsningsproblemer, der opstår via psyken - så husk - at få din kæreste til at være afslappet i kroppen og få ham til at føle sig tryg og elsket. Forvent eksempelvis ikke en jern-hård stang, hvis han har arbejdet i 14 timer og i først kommer i seng ved midnat og skal tidligt op.