Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

 

Kurv

Vibratorer – der kan lidt mere end det sædvanlige

Specielle vibratorer

I vores moderne verden er vibratorer kommet for at blive - både til mænd og kvinder. Der er sket meget, siden de var lavet af hård plastik og nye materialer og moderne teknologiske funktioner er kommet til.

Der er dog stadig nogle der stikker lidt ud fra "normalen" - og dem kan du se her.

Goddess G-punktsvibrator med Dobbelt Silikone

Goddess G-punktsvibrator med Dobbelt Silikone er det perfekte eksempel på, hvor langt udviklingen er nået inden for vibratorer. Materialet er i en klasse for sig og absolut noget af det mest behagelige, man kan komme i nærheden af. Det er et dobbelt lag af silikone, som giver den den realistiske fornemmelse og som vi synes, er en utrolig positiv udvikling for materialer i sexlegetøj.

Ikke nok med det, så byder Goddess også på en lækker varmefunktion, der bidrager utrolig godt til en skøn oplevelse. Og så er den naturligvis både vandtæt og genopladelig.

G-Force Thruster

G-Force Thruster er en moderne sexmaskine, der stimulerer ved både stødebevægelser og vibration. Den er utrolig praktisk, da du kan vælge at bruge den håndholdt, eller montere den til en glat overflade med sugekop.

Maskinen er letvægtig og kræver ikke meget plads og er absolut et fedt sexlegetøj at have. Som en ekstra feature, så medfølger der en trådløs fjernbetjening. Det er utrolig smart, hvis du vil forkæle dig selv i den rette stilling eller du bare vil nyde synet af din kæreste der bliver stimuleret.

Zero Tolerance Sasha Stroker

Der er også sket utrolig meget med sexlegetøj til mænd. Det er Zero Tolerance Sasha Stroker et rigtig godt eksempel på. Her får du (næsten) alt, i én og samme masturbator.

Der er et blødt TPE-sleeve indvendigt og den er spækket med teknologi. Masturbatoren stimulerer nemlig ikke kun via vibration, men også via bevægelser, der følges meget livagtige.

Derudover så medfølger der earbuds som man kan indsætte i masturbatoren og nyde fræk dirty talk og sexlyde imens.

Vibe Pad Vibropude til Vagina og Anus

En vibrator er ikke nødvendigvis kun til indvendige fornøjelser. De kan skam sagtens komme i helt andre former til specifikke formål. Lad os præsentere dig for vores Vibe Pad Vibropude til Vagina og Anus. Den udemærker sig specielt godt til par - og måske især parret der er lidt ekstra legesyge og opfindsomme.

Brug den som en ekstra udfordring under middagen, på køreturen eller måske skal hun sidde og nyde imens fodboldkampen spilles færdig.

Der medfølger en trådløs fjernbetjening, så partneren altid kan være i kontrol.