Vibratorer – der kan lidt mere end det sædvanlige

Skal din vibrator også være en smule speciel?

Kvinder elsker vibratorer og de er heldigvis blevet forbedret en del, siden det "bare" var et lige skaft der kunne vibrere. Overfladen og materialet blev udskiftet, så følelsen var mere behagelig og der kom "rabbits", bølger, vibrationsindstillinger og en anatomisk korrekt form. Man er også blevet klogere på anatomien og hvad der skal til for at opnå orgasme, på den bedste og mest behagelige måde.

I nogle år, har teknologien også overtaget inden for denne verden. Der bliver udviklet utrolig mange lækre vibratorer og stimulatorer, og det er hulens svært at vælge. Mange af dem ligner hinanden og det er svært at gennemskue, hvis man står på egen hånd og skal vælge fra hylden.

Ønsker du dig en vibrator eller stimulator, som kan få dig op under skyerne og kan lidt mere end "de andre", så har vi listet 5 af vores specielle vibratorer herunder:

 

Teknologi og nytænkning

Vibratoren har to separate motorer, der styrer selve vibratoren og klitorisvibratoren. Dem kan du styre fra en app på din telefon og du kan også programmere din helt egen indstilling! 

Derudover er den fremstillet i silikone, har en fleksibel klitorisstimulator, den oplades nemt og så er den vandtæt.

Læs mere her

 

Et hoved der varmer sig selv op

Det specielle ved denne vibrator er, at den varmer spidsen op til 40 grader. Det giver en varm og beroligende effekt samtidig med at den pirrer g-punktet på livet løs.

Derudover er den lavet af lækker silikone, den stimulerer klitoris samtidig og den oplades nemt via en opladestation.

Læs mere her

 

Giver følelsen af en penis i bevægelse

Denne vibrator er særlig fordi den kan give små ryk frem og tilbage og simulerer altså følelsen af et samleje. Følelsen opnår du mens vibratoren er på plads og samtidig stimuleres på klitoris.

Derudover er den fremstillet i blød silikone, den kan oplades og vibrere med mange forskellige indstillinger.

Læs mere her

 

Klitorisstimulation i verdensklasse

Denne lille vibrator har fået verdens kvinder til at juble. Vælg imellem 11 lækre indstillinger og lad den tage dig op under skyerne. Den er fremstillet af silikone, den er genopladelig og så vil den få den øverste plads i din natbordsskuffe.

Læs mere her

 

 

Afgiver glidecreme

Nogle kvinder elsker en ekstra våd og glidende fornemmelse, når de bruger deres vibrator. Andre kvinder har svært ved at opnå den naturlige fugtighed og tilføjer ekstra glidecreme flere gange under legen. Denne vibrator kan hjælpe begge! Med et tryk på en knap afgiver den vandbaseret glidecreme - mens den er i brug.

Derudover har den en lækker silikoneoverflade, kan nemt oplades og de små beholdere med glidecreme kan let udskiftes.

Læs mere her