Kurv

Nysgerrig på swingerklubber?

Aldrig har 30 minutters køretid gået SÅ hurtigt.

Sommerfuglene i maven, var helt sikkert på steroider.

Han havde absolut ikke travlt med stå ansigt til ansigt med det ukendte. Tankerne fløj rundt og dannede billeder i hovedet. Men han var nysgerrig og glædede sig og ville gerne.

Nu var det altså nu!

Og vi åbnede døren til swingerklubben.

...

...

swingerklubber

Yes - det var faktisk sådan det var for Christian, den første gang vi tog i swingerklub sammen. Hvad kunne man forvente? Hvad ville der ske?

Ekstra: Lyt også til podcastafsnittet om Swingerklubber

Swingerklubber

Et emne som ALLE har en mening om og et emne, som er uudforsket og fyldt med fordomme for langt de fleste mennesker. Og det er jo egentlig fair nok.

For helt ærligt...

Det er sgu ikke lige helt almindeligt, at "gøre sådan noget"!

Vi har ofte hørt:

- Det må da være fordi, at han ikke gider knalde konen mere og bruger det som en undskyldning

- Så SKAL man bare knalde den første stive pik man ser

- Det er da utroskab

- Der er snusket og uhygiejnisk

- Så snart man træder ind ad døren, bliver man overfaldet

- ...og mange andre ting

Spørgsmål omkring swingerklubber

Hvorfor går man i swingerklub?

Der er mange der tror, at man går i swingerklub fordi partneren er blevet for kedelig, eller man ikke "kan få noget" i byen.

Faktisk er det yderst sjældent, at det er årsagen.

I en swingerklub, kan det blive meget socialt og samtalerne kører på løst og fast. Dem vi har talt med, går i swingerklub fordi:

  1. Det giver parret oplevelser, de aldrig ville have fået andre steder
  2. Det giver deres eget sexliv krydderi (fordi man gerne vil eksperimentere sammen)
  3. Der er ingen der dømmer en
  4. For at tale med ligesindede
  5. For at få tilgang til swingerklubbernes værktøjer og prøve forskellige ting af
  6. Eksperimentere med sin seksualitet, uden det føles mærkeligt
  7. Man har hjemmeboende børn og ønsker ikke risikere at blive opdaget i lak og latex
  8. For at prioritere sexlivet og blive inspireret

Swingerklubber er ikke for alle

... og det er fuldt forståeligt. Det er sgu MEGA grænseoverskridende. Heldigvis behøver man ikke være sammen med andre, end sin partner. Faktisk behøver man slet ikke at have sex - selvom stemningen, lydene og lokalerne indbyder til det. Det er okay at gå rundt og "summe".

Vi bruger primært klubberne til inspiration i vores eget forhold - ikke til at sex'e med andre (som man som udgangspunkt ville tro). Og det er okay. Vi nyder stemningen, inspirationen, menneskerne og at alle er "lige".

Går alle ikke nøgne rundt?

Og jo - det kan de godt, men størstedelen har lingeri eller boxershorts på. De fleste klubber har en dresscode der hedder "pikant påklædt" - eller oversat til godt gammelt dansk - det må gerne været lidt frækt og sexet.

Når man har pyntet sig og klædt sig lækkert på, så pirrer det også fantasien - hvilket er et klart plus, sådan et sted 🙂

Men har du lyst til at gå rundt nøgen, så må man også gerne det - men man SKAL ikke.

Hvad hvis jeg møder en jeg kender?

Umiddelbart så sker der ingenting. Måske får man lidt røde kinder, men det har kun lykkedes os at møde 1 person, der har mødt en de kendte.

Det var en mand (lad os kalde ham Anders), der mødte sin mandlige chef i klubben. Anders fortalte os, at selve øjeblikket var selvfølgelig lidt pinagtigt, men der har aldrig været noget siden. Faktisk har de haft talt om swingerklubber med hinanden, når ingen andre var til stede.

Der er fælles forståelse om diskretion, når man går i swingerklub. Man fortæller aldrig hvem man har mødt, set, rørt eller kysset på. Det er en gylden regel.

Og som Anders også fortalte os, så har vi jo "noget på hinanden". Så hvis chefen fortæller om, at Anders har været i swingerklub - ja så kunne man jo godt tænke, at Anders også ville røbe chefens hemmelighed 🙂

(Og ved at chefen fortæller det, har han nærmest indirekte skudt sig selv i foden, da den information om Anders må betyde - at han selv har været der. Hvor skulle han ellers vide det fra).

At kravle langs panelerne

Den første gang i en swingerklub, er fyldt med nervøsitet og spænding. Alle har haft deres første gang, og hos rigtig mange, står den stadig klar i erindringen.

Hvem går i swingerklub?

En swingerklub, kan virkelig ikke sammenlignes med noget andet - og man er næsten nødt til at opleve det, for at forstå. Det er nemlig ikke som et diskotek, en fest eller lutter smukke mennesker. Stemningen blandt gæsterne, er afslappet (utroligt nok) - bevares, lidt nervøsitet er der som regel at spore 🙂

Men i en swingerklub møder man ALLE slags mennesker. Lige fra den helt unge fuglebrystede fyr til den helt gamle med isse. Man møder alle utænkelige par-sammensætninger - lige fra dem der er skåret i granit til dem der har fået for meget god mad i et årti. Man møder kassedamer, direktører, SOSU'er, håndværkere, revisorer - ALT!

Og det fede ved det er - i swingerklubben er alle lige. Her kan du ikke se forskel på, hvem der tjener 5 millioner om året og hvem der er på kontanthjælp (det skulle da lige være bilerne på parkeringspladsen).

Hvis du vil have et eksempel på, hvilke mennesker der kommer i en swingerklub, så tag et smut i Bilka. Derefter stiller du dig sådan, så du kan se alle de mennesker der står i kø til kassen - og så forestiller du dig, at alle var iført lingeri eller boksershorts. Sådan ser menneskerne ud i en swingerklub - helt almindelige, som du og jeg

Bekymrer du dig om dit udseende?

Hvordan man ser ud, er faktisk mindre vigtigt. Har du et glimt i øjet og en dejlig personlighed, så er det i høj kurs. Bevares, en smækker-lækker mand eller kvinde er bestemt tiltalende, men i en swingerklub skal man ofte "scores". Man taler sammen, griner sammen og er omkring hinanden. Det er sjældent at man får "kød på krogen" ved at prikke en kvinde på skulderen og sige: "Ska' vi knep'?"

Det er en social ting og man vil gerne være sammen med en, man har kemi med.

Hvordan "får" man noget i en swingerklub?

"Går man bare hen til den man gerne vil knalde, og spørger"? og til det spørgsmål, er svaret: "både og" 🙂 (ja det skal åbenbart ikke være nemt 🙂 )

Som nævnt før, så skal man tage i swingerklub for at score og måske er man heldig. Man er ikke garanteret sex, selvom alle godt ved hvorfor man er der.
Hold dig social med de andre gæster. Det regel nummer ét! Smil til folk, komplementer deres valg af stilletter (eller noget andet, selvfølgelig). Og gør meget gerne noget ud af dig selv - du skal jo ud og score, ikk? 🙂

Til gengæld, er det en person som du har været seksuelt sammen med før og i kender hinanden, så kan du godt spørge meget direkte - hvis jeres interne jargon tillader det og kemien er der.

De fleste mennesker bruger en swingerklub, som et slags "frikvarter" fra hverdagen. Derfor er folk gerne med på lidt sjov, de er nysgerrige og har let til smil og grin. Det gør det heldigvis lidt lettere.

Ekstra tips, når du skal i swingerklub (måske for første gang)

Tema aftener

Har du en bestemt interesse eller noget du gerne vil udforske seksuelt, så kig på klubbernes hjemmeside efter tema-aftener. Det kan være rigtig givende (og nydende) at møde andre med samme interesse, eller der leder efter det samme som dig.
Det kunne eksempelvis være:

- Young swingers night (kun adgang for swingere under eksempelvis 35 år)
- Par-aften
- Fetish-aften
- Udklædnings-tema
- Biseksuelle aftener
- Gang bang
- Der kunne også blive afholdt et kursus i eksempelvis sprøjteorgasme
- Sanseaften med olie

... og en masse andre ting

Regler i en swingerklub

Et nej, er et nej. Det er nok den vigtigste regel der gælder, i ALLE klubber. Man bliver simpelthen smidt ud, hvis man ikke overholder det.
Sex med andre SKAL være med kondom, med mindre man er et fast par. Der står altid kondomer fremme, samt glidecreme og sprayflasker med rengøringsmiddel, så man kan gøre stedet rent efter leg.

Derudover, så gælder nogle bestemte regler for hver klub. Derfor er det en rigtig god ide, at komme med på en af klubbens rundvisninger (der må man have sit normale tøj på). Her vil man blive informeret om klubbens regler, hvor man må have sex og så videre.

Forberedelse

Måske overvej hvilket lingeri du ville være tilpas i, og hvis I er et par der har snakket om det - hvad må I hver især gøre i en swingerklub?

Det kan ikke understreges nok, at tager I afsted som et par - så skal I også kunne være et par efterfølgende. Har man ikke snakket følelser og hypotetiske situationer igennem først - så kan det skabe nogle rigtig ærgerlige situationer. Snak altid om, hvad der er tilladt inden I tager afsted, så I ikke bliver grebet af stemningen. Det er SÅ vigtigt at have klare linier.

Vi anbefaler at de første par gange, så er i kun seksuelt sammen med hinanden. På den måde bliver i stille og rolig bekendt med stedet, følelserne og hinanden på nyt område. Det værste der kan ske er, at det går for hurtigt og i skal træffe pludselige valg. (Eksempelvis på den første aften, spørger din kone :"Skat, må jeg gerne knalde Flotfyr70"?) Det kunne nemt ende ud i, at der mindst er en af jer, der får sårede følelser, hvis tingene ikke er aftalt og snakket igennem på forhånd. Tålmodighed, ærlighed og kommunikation er absolut et must.

Som single, kommer det lidt an på dig som person. Men husk på, at du har intet du skal nå. Måske er det en god ide for dig, at være i klubben og se stedet uden sex, den første gang. Så får du styr på nerverne og får syn for sagen (og muligvis afklaret nogle fordomme). Dit næste besøg vil da være noget nemmere og du vil have større overskud til at "score" og være social.

God fornøjelse

Swingerklubber er i den grad sjovt og meget anderledes end noget andet. Det er som regel ikke tilladt at have mobiler med ind i selve klubben - den skal pænt ligge og få et hvil i omklædningsskabet. Det gør, at vi møder nye mennesker og lever i nuet og ikke har en "sutteklud" i hånden, som vi altid kan kigge på og blive underholdt. Nu er du i den virkelige verden - og det er faktisk rart.

Vi kan kun opfordre dig til at prøve det af, hvis du har lysten til det. Det er grænseoverskridende, men også et kæmpe sus - og det kan bane vej for nogle fede oplevelser og skønne bekendtskaber. Vi har faktisk mødt flere mennesker igennem swingerklubber, som vi ses privat med, på venneplan.

Vi er også af den overbevisning, at vi som voksne mennesker gerne må lege. Vi SKAL lege og have det sjovt. Dermed ikke sagt, at det skal dreje sig om sex, men at gøre noget ud af sig selv, udfordre dig selv (og evt. din partner) med noget i aldrig har prøvet før. Det pirrer vores nysgerrige væsen og prikker til vores indre legebarn, som også er vigtigt for voksne 😉

Først set i Baglokalet

Indlægget her, er et længere uddrag af en swingerklub-serie, som vi kørte i vores email-klub Baglokalet. Skal du med? Tilmeld dig Baglokalet her.