Kurv

Når han kommer for hurtigt

Orgasmer er herlige – og for mange er det højdepunktet for sexakten. Men for nogle mænd, kan orgasmen komme rullende ALT for hurtigt og man føler nærmest, at man først lige er startet.

Det kan det være pinligt og frustrerende – ikke både for dig, men også for din partner.

Det kan også påvirke dit selvværd og forholdet til din partner. Måske bliver sex pinligt eller akavet at tale om, fordi I begge ved, at sangen fra anlægget ikke en gang er nået at spille færdig… – før du er.

Men der er heldigvis måder at forsinke orgasmen på, så du og din partner kan nyde sex i længere tid.

I dette indlæg, kommer vi med vores bedste anbefalinger til dig der kommer for tidligt.

Det her skal du prøve, hvis du kommer for hurtigt

Penissleeves og delay spray. Det er disse to hjælpemidler, som vi har allerbedst erfaring med selv – og selv har prøvet.

Her er produkterne vi anbefaler:

2 ryk og en aflevering – podcast episode

Vi har også optaget et podcastafsnit om emnet. Afsnittet kan også lyttes mange andre steder, der hvor du hører podcast.

Derfor virker det

Det der ofte sker, når man kommer for tidligt er, at penis er for følsom. Det vil sige, at vi skal altså finde en måde, hvor vi kan gøre penis MINDRE følsom.

Først skal der bruges delay spray

Delay spray er en utrolig nem og hurtig løsning, der ikke er krævende og i mange steps.

Det eneste du skal gøre er, at sprøjte omkring 3 gange på penis og lade det trække ind i huden. Det er vigtigt, at det får lov at trænge ind i huden, inden du trænger op i din partner. For gør du ikke det, så kan sprayen også bedøve din partner – og det ønsker vi som regel ikke.

Har du lige sprøjtet delay spray på, så kan du bruge “tørretiden” på at forkæle hende i mens. De fleste kvinder elsker oralsex eller opvarmning med sensation play.

Næste step : penissleeve

For nogle mænd, kan de allerede mærke en lille forbedring uden at bruge et sleeve. Men vi kan godt lide at gå med livrem og seler – bare for at få nogle ekstra minutters fornøjelse.

Når delay spray’en er trængt ind i huden, så kan du påføre et penissleeve.

Der er voldsomt stor forskel på penissleeves, for de kommer i mange former, størrelser og materialer.

Vi anbefaler:

  • Et blødt materiale – (vores bedste anbefaling er dette sleeve)
  • at der i penissleevet er et hul til testiklerne (det holder penissleevet på plads – og gør ikke ondt)
  • at du overvejer tykkelsen, specielt for hendes skyld

Og så er du good to go – forhåbentlig i længere tid

Du kan naturligvis sagtens bruge delay spray og penissleeve uafhængigt af hinanden.

Hvad er for tidlig sædafgang?

Ifølge en undersøgelse fra Journal of Sexual Medicine, er det at komme for hurtigt defineret som at ejakulere inden for et minut efter penetration.

Det er vigtigt at huske på, at der ikke er noget “normalt” tidspunkt for, hvor lang tid en mand skal “kunne holde” i sengen. Men i følge statistikker, så varer et gennemsnitligt samleje ca. 6,5 minutter.

Men hvis du føler, at du ikke kan opretholde et tilfredsstillende tempo, kan det være værd at overveje nogle af de anbefalinger vi er kommet med ovenover.

Hvad er en penissleeve?

En penissleeve er en slags hylster eller penisforlænger, der sættes på penis og øger dens længde og omkreds. Det kan også hjælpe med at forsinke orgasmen ved at mindske følsomheden.

Penissleeves fås i forskellige størrelser og materialer, og de kan også have forskellige teksturer og mønstre. Nogle er designet til at stimulere både dig og din partner, mens andre er mere fokuseret på at give dig mere kontrol over din orgasme.

Hvordan bruger man en penissleeve?

Det er nemt at bruge en penissleeve. Du skal bare smøre lidt glidecreme på penis, og derefter glider du sleeves på som en kondom. Sørg for at justere den, så den passer godt og er komfortabel.

Nogle penissleeves har også en vibrerende funktion, der kan øge din og din partners nydelse.

Hvad er delay spray?

Delay spray er en spray, der påføres penis for at mindske følsomheden. Den kan hjælpe med at forsinke orgasmen, så du og din partner kan nyde sex længere.

Sprayen indeholder normalt en lokalbedøvende ingrediens, som f.eks. lidokain eller benzocain. Det betyder, at du stadig vil føle stimulation, men din penis vil være mindre følsom.

Hvordan bruger man delay spray?

Det er vigtigt at følge instruktionerne på produktet, når du bruger delay spray. Normalt skal du påføre sprayen på penis ca. 10-15 minutter før samleje, men den vi anbefaler har effekten efter endnu kortere tid.

Eksperimenter også gerne om det virker bedre for dig at massere eller “smøre” det ind, i stedet for bare at lade det trænge ind.