Kurv

Juleshopping på SMRS.dk

Julen er hjerternes fest. Derfor er det også meget populært at købe en fræk julegave til kæresten, der pakkes op når I (endelig) er alene.

Her på siden vil du kunne se hvornår sidste frist er for bestilling, så gaven kan nå frem inden juleaften.

Vi har også fundet lidt lækkerier frem til dig, der kan give inspiration til den frække julegave.

Sidste dag for bestilling er d. 19. december

(Gælder ikke for varer på fjernlager, samt alle møbler og større maskiner)

Åbningstider mellem jul og nytår:

d. 24. - 27. december - begge dage inkl. : LUKKET
Torsdag d. 28. december : kl. 12-18
Fredag d. 29. december : kl. 12-19
Lørdag d. 30. december : 12-19
Søndag d. 31. december : LUKKET
Mandag. d. 1. januar : LUKKET

Vi ses i butikken igen tirsdag d. 2. januar 2024 kl. 12

- Vi sender GRATIS, diskret og hurtigt!

Godt at vide

For at postmanden kan nå at få leveret din pakke inden jul, skal du bestille inden d. 19. december. Langt de fleste af vores varer kan afsendes inden for 24 timer, uanset tidpunktet du bestiller på. Dog er der få undtagelser:

Varer på fjernlager

Nogle af vores varer hentes hjem på bestilling. Derfor vil du i nogle få tilfælde kunne læse i produktbeskrivelsen, om den givne vare er en fjernlagervare. Fjernlagervarer er 1-3 hverdage ekstra om at komme frem og derefter blive sendt ud til dig. Derfor gælder fristen på d. 19. december IKKE for fjernlagervarer.

Har du udset dig en vare der står til at være på fjernlager, så anbefaler vi at du bestiller så hurtigt som muligt, så den kan nå frem.

Møbler og maskiner

Mange af vores møbler laves på bestilling og kan derfor ikke nå at være færdig inden d. 19. december.

Inspiration til årets frækkeste julegave

Hvad enten du skal købe til din kæreste, din ægtefælle - eller måske bare er ude efter en sjov ting til pakkeleg, så kan du finde årets frække julegave til ham eller hende her.

Få den frække julegave i hus inden juleaften!

Sidste dag for bestilling er d. 19. december

(Gælder ikke for varer på fjernlager, samt alle møbler og større maskiner)

Den frække julegave til ham eller hende

Når december ringer på, så er der rigtig mange af os der bliver bløde om hjertet. Det er i denne måned at vi ofte forkæler lidt ekstra.

Er du på udkig efter en fræk julegave til ham, så har vi et væld af muligheder her på SMRS.dk. Se blandt andet vores store lækre udvalg af masturbatorer. Vores udvalg spænder meget bredt, helt fra den billige slags, til den der er proppet med tekniske funktioner. Eller gå på opdagelse i vores kategori til prostatastimulation.

En fræk julegave til hende kan være en lækker massageolie, eller måske en orgasmegivende stimulator. Tag højde for, om hun nyder indvendig eller udvendig stimulation mest. En Satisfyer eller Womanizer er utrolig populære - og meget effektive.

GRATIS fragt på hele din ordre

Vi sender hele din ordre gratis til nærmeste pakkeboks eller pakkeshop. Pakken vi sender vil altid komme i diskret emballage og afsenderen vil stå som "CP Company" og vil derfor ikke tiltrække sig opmærksomhed. Bestil dine varer inden kl. 12 og de vil blive afsendt samme dag.

Bytteregler

Har du købt en julegave, som kæresten ikke fandt ligeså fræk som dig - så skriv til os. Julegaver kan nemlig byttes eller returneres i hele januar med. Husk dog på at reglerne for varens stand ved fortrydelse stadig gælder.