Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

Kurv

Gratis fragt på sexlegetøj

Altid gratis fragt, uanset hvor meget du shopper for

De fleste webshops har et bestemt beløb man skal købe for, før man kan få gratis fragt på sexlegetøj og lingeri. Vi synes at alle vores kunder skal kunne slippe for den kedelige udgift til fragt og i stedet bruge pengene på det, som det hele drejer sig om - nemlig at få et sjovere sexliv. (Fragtomkostninger bidrager ikke rigtigt til det formål).

Hos os, kan du købe sexlegetøj og lingeri for 1000 kr eller for 1 kr og stadig opnå den gratis fragt.

gratis fragt på sexlegetøj

Derfor kan du få fri levering på din ordre

Vi går højt op i vores kundeservice og vi ønsker, at give vores kunder den bedste oplevelse. Fragtomkostninger, har det med at lægge en dæmper på glæden ved, at købe noget nyt og det er sure penge at betale.

Forkæl dig selv med gratis fragt på sexlegetøj og lingeri - hele året!

Vores gratis fragt-politik, er ikke et tidsbegrænset tilbud - det er gældende hver dag året rundt.

Lad dig inspirere af vores mest populære kategorier:

Leveringsmuligheder

Vi sender hele din ordre kvit og frit uden omdeling i hele Danmark. Efter vi har afsendt din ordre, så får du oplysningerne om din pakke fra PostNord. De sender dig dit track and tracenummer - eller du kan hente deres app og følge med der.

Skulle PostNords mail med oplysninger om din pakke, ikke nå frem til dig - så skriv gerne til os. Vi vil gerne hjælpe dig så godt vi kan med track and tracenumre og hvor den er i landet.

Få din ordre sendt til din hoveddør

Du kan naturligvis også vælge at få din ordre leveret til din adresse. Det gøres nemt, når du er i gang med at bestille. Vælger du levering til din hoveddør, så koster det 79 kr.