Frækt lingeri

frækt lingeri

Frækt lingeri kommer i mange variationer

Vi bestræber vi os på, at der skal være frækt lingeri til alle kvinder. Ikke nok med at vores smag er forskellig, så er vores krop det i den grad også. 

Vi ved hvor vigtigt det er for kvinder, at "finde det helt rigtige". Lige netop det lingeri, man selv følger sig attraktiv i. Herunder har vi listet nogle af de kategorier, du kan gå på opdagelse i.

Frække kjoler

frækt lingeriVi har utrolig mange kjoler i mange forskellige stilarter. Nogle af kjolerne er meget afslørende, mens andre er mere pikante og velegnet til klubbesøg, hvor man ikke nødvendigvis ønsker at vise det hele.

En fræk kjole, er også utrolig praktisk, da den ofte er nem at tage af og på, løfte op i og bevægelig. 

Nederdele

frækt lingeriMed en fræk nederdel, har du mange kombinationsmuligheder. En forførende nederdel, kan gøre underværker for dit look - også selvom toppen er mere almindelig. Skal du forføre hjemme i soveværelset, kan en nederdel og en BH blive et utrolig smukt og feminint look, som kæresten med garanti vil elske.

En nederdel ser også utrolig fræk ud sammen med et par stilletter eller høje støvler.

Kvinder med Kurver

Vores katogori Kvinder med Kurver er lidt speciel, men en kategori som vi er meget stolte af. Her har vi samlet alt vores frække lingeri til "plus-piger". Det vil sige at i denne kategori, finder du frækt lingeri i størrelse XL - XXXXL. Vores udvalgt er stort!

Meget af lingeriet er skabt til kvinder med former og man slipper derfor for at ligne et telt. Det er lavet med kurverne i højsædet.

Bustier og camisetter

frækt lingeriØnsker du noget frækt, behageligt og elastisk, så er en bustier eller en camisette et rigtig godt bud. Her er der ingen stivere, men i stedet elastisk stof der gør det meget behageligt at have på. De er figursyet og sætter formerne i fokus. 

Sætter du lingeriet sammen med et par strømper, er det yderst feminint og forførende.

Corsager og korsetter

frækt lingeriCorsager og korsetter er yderst populære - de er virkelig smukke og feminine. Der er indbyggede stivere, der toner kroppen og giver kvinden den klassiske "kvindelige figur". I en corsage, er stiverne mere bløde og er ikke velegnet til taljereduktion. Ønsker du den smukke hvepsetalje, er det et korset du skal vælge.

Selvom lingeriet er utrolig smukt, så anbefaler vi ikke at det bruges til at have sex i, da stiverne nemt kan blive deforme.

Frække sæt

frækt lingeriSkal I ud og spise, så prøv at overrask kæresten med et frækt sæt indenunder kjolen. Han vil blive glædeligt overrasket og utålmodig ved synet. Vores sæt fås i mange varianter, former og farver. En hylde-BH præsenterer din barm flot og viser din kvindelighed frem.

For at fuldføre sættet, anbefaler vi at du tilkøber selvsiddende strømper, eller strømper til hofteholdere.

Wetlook til Kvinder

Wetlook er yderst frækt og kombineret med blonder, broderinger og gennemsigtige indsatser - bliver det råt og feminint på samme tid. Wetlook har en dejlig tendens til at gøre alting lidt frækkere, uanset om det er en kjole, bustier eller bare et par leggins. Denne kategori, er absolut et besøg værd og en sikker vinder i enhver garderobe.

Vi har også et stort udvalg af Noir kollektioner, som er yderst detaljerede og i god kvalitet.

Negligé og Babydolls

frækt lingeriI vores negligé og babydolls-kategori finder du de klassiske former for negligé. Her finder du for eksempel søde og frække natkjoler, der er mere løstsiddende. Her byder vi også på frække bodystockings og teddys, der er perfekt til forførelse.

Leder du efter en kimono til at slå om dig, har vi også det.

Stort udvalg af frækt lingeri

Frækt lingeri er meget individuelt. Vi bestræber os på at have noget for enhver smag, størrelse og formål. Skal du "peppe sexlivet op" og er nysgerrig på fetish tøj såsom lak, latex eller læder - så har vi også det. 

Vi har også et stort udvalg af strømper - både selvsiddende, til hofteholdere og strømpebukser. Strømper giver ofte en frækt og sensuel detalje til dit outfit, uanset om det skal bruges i soveværelset eller til fest.

Det kan være svært at vælge det rigtige lingeri - det ved vi. Derfor har vi lavet en størrelsesguide, der hjælper dig til at finde den størrelses du skal bruge. Skulle du være uheldig, at dit nye lingeri ikke passer, eller har en forkert pasform - så vil vi gerne bytte det for dig. 

Vi kan desværre ikke garantere, at det viste lingeri er på lager. Vores sortiment udskiftes indimellem og nogle varer udgår, når nye kommer til.