Kurv

Fra ide til virkelighed – producering af piske

Det har bestemt ikke været nemt at nå hertil. I dette indlæg, lader vi dig få et helt unikt indblik i vores verden, og lader dig komme helt tæt på udviklingen af vores egne produkter - og specielt vores lille "hjertebarn", Satan.

Det hele startede med en drøm

Vi har hele tiden vidst, at vi ville lave vores eget udstyr. Vi har som privatpersoner, prøvet en del af (og ødelagt en del) og vi har hele tiden følt, at "det må kunne laves bedre". Vi havde en drøm om, at designe og producere noget lækkert og holdbart udstyr, i dansk kvalitet.

Vi var simpelthen blevet trætte af "Made in China"-varer, som ikke kunne holde til at blive brugt. Vi ville lave noget kvalitets-udstyr, som vi selv, som BDSM-udøvere ville blive glade for.

Økonomien, var dog ikke enig i, at vi skulle kaste os ud i at producere - det var dyrt!

Satan - den "førstefødte"

Christian havde længe leget med ideen til den første pisk. Tegningerne var allerede lavet til vores flogger "Satan" og fantasien om at få den produceret spøgte stadig i baghovedet, men der var hverken økonomi eller tid til det endnu.

Skæbnen ville dog, at Christian fik adgang til en drejebænk og en klump aluminium og så blev han kreativ 🙂

Han eksperimenterede derudover også med nye måder at samle en pisk på, for at gøre den mere holdbar og undgå at snerterne faldt ud.

Christian fik fremstillet vores første prototype af Satan. Den er blevet godt og grundig testet - og måske nogle af jer, har stiftet bekendskab med den på Erotic World eller til vores dildoparties og kurser.

Han eeeelsker simpelthen den pisk - og vores besøgende på messerne, har i den grad også virket begejstret 🙂

Satan - 1. prototype

Næste skridt

Derfor gjorde det ondt på os, når folk spurgte hvornår de kunne købe den, og vi ikke havde noget svar. Det skulle der altså laves om på! Den SKULLE i produktion!

Tiden gik og vi prøvede at skaffe økonomien til produktionen. Samtidig vidste vi ikke hvor vi skulle gå hen, for at få materialerne og hvor skulle vi få produceret håndtagene?

Vi tænkte at læderet, måtte være det nemmeste at få fat i - så vi tog den sværeste udfordring op først, nemlig håndtagene. Vi vidste godt, at et håndlavet aluminiums-håndtag, ville koste KASSEN at få lavet, men samtidig var vi også realistiske og var godt klar over, at Christian ikke ville have tiden til at lave dem allesammen. Derudover, så har vi heller ikke adgang til en drejebænk. Vi måtte lægge hovederne i blød.

Vi ringede og skrev til forskellige smede, klejnsmede, brugte et iværksætter-netværk og andre (fag)personer vi kunne komme i tanker om. Desværre blev vores bekendskab kort, da vi sjældent hørte fra nogle af dem. De få der vendte tilbage, fortalte os at det ikke kunne lade sig gøre. Det var DYBT frustrerende! Vi overvejede at skabe kontakt til udlandet, men vi var bange for, at der ville være for mange komplikationer undervejs og det ville blive en dyr affære, og håndtaget ville ikke komme til at se ud som vi ønskede.

Vi begyndte at tvivle på os selv, og om det overhoved var en god ide.

Men så...

en sen aften, fandt vi dog en ny mulighed. Vi vidste det var lidt af et "long-shot", fordi virksomheden absolut ikke beskæftigede sig med lignende produkter, men meget større ting, end vores små håndtag 🙂 Vi vidste dog, at de var en virksomhed, der arbejdede med aluminium, så det var værd at prøve (og så var vi ved at løbe tør for muligheder).

Vi ringede til dem den efterfølgende dag, og de takkede firmaet ja til opgaven! 🙂 Det var en kæmpe lettelse og vi kunne endelig komme videre. De ville producere en prototype til os til godkendelse og derefter ville de gerne masseproducere den. Fantastisk! Nu skulle vi skaffe læderet - og det kunne ikke gå hurtigt nok.

"Google er din ven", så vi kontaktede alverdens forhandlere af læderhuder, der kunne være interesserede i at indgå et samarbejde. Det, vi troede ville være den nemmeste opgave, blev lynhurtigt til endnu en frustration. Det er blevet til flere besøg hos forhandlere, men desværre skulle vi kæmpe imod fordomme omkring vores branche. Vi havde fornemmelsen af, at der blev rynket på næsen og forhandlerne tænkte: "vores læder skal i hvert fald ikke bruges til sådan noget snavs"-agtigt. Der er gået ufattelig meget tid med skuffelse og køre mange kilometer forgæves.

Nemt, skulle det bestemt ikke være.

Lyset for enden af tunnelen

Efter store skuffelser, prøvede vi at kontakte flere møbelpolstrer, for at skabe en kontakt. Vi tænkte, at de havde en forretningsforbindelse, der kunne hjælpe os med at skaffe læder af god kvalitet.

I foråret 2018, tog vi kontakt til Kirsten, som er en lokal selvstændig møbelpolstrer (Møbelværkstedet), og hun tog i mod os helt uden fordomme og var faktisk ivrig for at hjælpe os 🙂 Det var en totalt omvendt oplevelse, i forhold til alle andre, vi havde mødt på denne "rejse". Hun var meget nysgerrig og selvom hun ingenting vidste om BDSM, så var hun kun glad for at lære noget nyt.

Hun gav os endda næsten et halvt ko-skind, som vi kunne teste på - GRATIS! Det var jo helt vildt! Hun skaffede os lynhurtigt det vi skulle bruge, og ville ikke selv have betaling for hjælpen. Hvor var vi glade for at have fundet hende! NU kunne vi for alvor snart komme i gang!

Produktionen er startet!

Hen over sommeren 2018 har vi godkendt håndtaget fra vores leverandør og trykket på "Go"-knappen til produktionen.

Læderet fik vi inden for en uge og vi gik hurtigt i gang med at skære snerterne. I de sene aftentimer, har vi skåret og skåret og det kostede da også Christian en tur på skadestuen en lørdag eftermiddag, da kniven sprang i hånden på ham, og der skulle en sytråd til.

Uventede forsinkelser

Håndtagene skulle være leveret d. 31. august. Det var perfekt, da vi så havde god tid til at samle piskene. Desværre var der "gået ged i den" hos vores leverandør, så vi fik den kedelige nyhed, at vores længe ventede håndtag, først kunne leveres d. 17. september! Der gik en masse frygtelige bandeord igennem vores private samtaler, og det var fordi vi nu var MAX tidspressede! Vi var trætte af flere komplikationer og endnu mere fordi vi var SÅ tæt på målet.

Vi havde planlagt et fotoshoot hos fotografen d. 6. september og det kunne ikke rykkes. Tid og penge spildt. Det ville være svært for os, at vise offentligheden vores nyhed, uden billeder. Der måtte da kunne gøres noget.

HELDIGVIS kunne vores leverandør "trylle" og efter 3 telefonsamtaler, var det hele på plads og vi ville få vores håndtag d. 6. september. SIKKE EN LETTELSE! De har været utrolig sympatiske og sat himmel og jord i bevægelse for, at vi kunne få håndtagene leveret hurtigere. Vi var SÅ taknemmelige!

Torsdag d. 6. september - En Glædes Dag!

Programmet for denne dag, var virkelig booket op!

Allerede fra morgenstunden fik vi opkaldet fra vores leverandør, at NU var håndtagene klar til afhentning! Det var jo fantastisk! Ind i bilen og afsted! Det kunne ikke gå hurtigt nok 🙂

Nede hos leverandøren, blev vi varmt modtaget. Som før nævnt, så laver de normalt ikke "sådanne ting", men store aluminiums-partier for store internationale firmaer. De fortalte os, at det havde været en sjov og anderledes opgave, og de var selv blevet glade for resultatet (selvom de absolut intet vidste om piske 🙂 ). De var nogle herlige gutter og vi er taknemmelige for, at de tog imod en anderledes udfordring.

produktion af piske

Den første pisk blev samlet!

NU havde vi det hele! Fra nu af, ville det kun være vores egen skyld, hvis produktionen blev forsinket. Fotografen ventede os senere samme dag, så den første pisk skulle samles. Det var en fantastisk følelse ENDELIG at have et færdigt produkt klar!

Og ved du hvad?

Næsten 2 år efter at tanken blev født, står vi nu med det færdige resultat. Hold kæft hvor er vi stolte altså! Vi klarede det sgu! 😀

(Lige her, så tillader vi os at give Janteloven fingeren) 🙂

 

Her ses udviklingen af Satan

fra ide til virkelighed producering af piske

Afsted til fotografen

Tiden var knap - og selvom vi lige havde samlet den første pisk, så var der ikke tid til at fejre det. Med vores nylavede "rigtige" pisk i hånden, tog vi afsted til fotoshoot. Der skulle tages produktbilleder og kampagnebilleder. Satan skulle for alvor sættes i spotlys.

Udover de obligatoriske produktbilleder, ville vi gerne have nogle billeder der var mere intense og sensuelle. Dog skulle de ikke ligne "alle de andre" og vi var overbevist om, at vi ikke ville bruge mænd og kvinder med såkaldte "modelkroppe".

Satan er til de helt almindelige mennesker, som nyder BDSM og ser helt almindelige ud - og man kan sagtens skabe nogle attraktive billeder, med "mor og far-kroppe" - de er bestemt også smukke! Vi ønskede, at vi selv kunne identificere os med de billeder der blev taget, og det ønskede vi også, at vores kunder skulle kunne.

En helt speciel oplevelse

Vores utrolige dygtige fotograf Annamaria Anhalt, formåede at fange vores ønsker og supplere op med hendes utrolig gode ideer. Billederne blev absolut fantastiske og laaaangt bedre, end vi turde håbe på.

Hun skabte et trygt miljø og krydrede det med hendes skønne personlighed. Hun er absolut et fantastisk menneske, at arbejde sammen med og kan varmt anbefales!

produktion af piske

Opdatering:

Messen er for længst overstået - men det var en helt igennem syrrealistisk oplevelse endelig at stå med sit eget produkt.

Satan blev en succes på messen og der er stadig stor interesse i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *