Indkøbskurv

 

Vi gi'r altid GRATIS fragt

 

Kurv

Online BDSM Kursus

Få et personligt Online BDSM kursus via video-opkald

Som noget helt nyt, er vi begyndt at have online BDSM kurser. Det er perfekt for dig som ingen bil har, bor meget langt væk, eller ikke ønsker at betale ekstra for transport.

Vi bestræber os på, at lave dit kursus ligeså personligt og skræddersyet, som havde det været ved personligt fremmøde.

Ønsker du at tage et online kursus, så kan det sagtens lade sig gøre, hvis du er alene eller sammen med din partner. Det er i sagens natur, ikke muligt at lave et "hands-on" slag-teknikkursus over et video-opkald.  I visse situationer, er det nødt til at være et almindeligt kursus, hvor du møder op hos os, eller vi kommer til dig.

Du kan få følgende kurser som Online BDSM Kursus:

Hvad koster et Online BDSM Kursus?

Prisen for et online kursus er det samme som fysiske kurser (1 person 299 og parkursus 449) - men ved online BDSM kurser, vil prisen stige med 100 kr. pr. påbegyndt halve time. Prisen vil IKKE stige ved fysiske kurser.

Ellers er fremgangsmåden som vi plejer ved vores kurser. Du booker dig ind i kalenderen og bliver sendt videre til en side med nogle spørgsmål, så vi kan forberede et fedt online BDSM-kursus til dig.

Hvilken platform afholdes kurset på?

Opkaldet vil ofte foregå over Zoom, men har du andre ønsker til hvilken platform du ønsker at bruge - så giv os gerne besked.

OBS - vi kan desværre ikke tilbyde undervisning i japansk bondage eller anden reb-undervisning.