Kurv

Introduktion til BDSM

Introduktion til BDSM: Få styr på fordomme og fakta! Her vil vi mane fordommene til jorden og fortælle om hvordan BDSM i virkeligheden er.

Vil du have styr på hvad BDSM er for en størrelse og hvilke forholdsregler man skal gøre sig?  Så er dette oplæg noget for jer. Vi kommer rundt om de vigtigste emner og giver jer en god og solid forståelse. Den viden som I tager med jer fra oplægget, giver jer et super godt fundament at bygge videre på.

Oplæg for virksomheder og institutioner

Er du på udkig efter noget helt anderledes til firmaets teamdag eller et anderledes kursus til dine medarbejdere/kollegaer – så klarer vi sagtens det. Kurset kan selvfølgelig tilpasses og I får en stor indflydelse på, hvad I ønsker vi fortæller om. Vi kan også sagtens tage udstyr, legetøj og forskellige piske med, så I kan prøve at have det i hånden.

Måske arbejder I med seksualitet, følelser eller livsstil og savner en anderledes vinkel fra folk i “det sorte univers”. Vi udvider jeres horisont og bryder tabuet om BDSM og fortæller hvordan det i virkeligheden er.

Er der fredagsbar i virksomheden og er I ved at løbe tør for gode, informative og sjove indslag – så er vi en oplagt mulighed. Vi arbejder inden for et felt med stor interesse, men med meget tabu og vi vil helt sikkert give dine medarbejdere noget at snakke om, i tiden efter vores besøg.

Vi vil i vores introduktion til BDSM komme ind på:

 • Hvad er BDSM?
 • Hvornår det IKKE er BDSM!
 • Skal BDSM indeholde smerte?
 • Sikkerhed og regler
 • Kommunikation
 • Den vigtige mentale del
 • Ny som Dominant eller submissiv
 • Sociale spilleregler i miljøet

Oplægget henvender sig til alle interesserede voksne – både nysgerrige, nybegyndere, samt let øvede.

Priser:

Grundprisen er 599 kr for 60 minutters oplæg.

Oplægget er for 1-6 personer og vi kommer gerne ud til jer. I får de første 20 km gratis. Er i flere end 6 personer, så kontakt os for en pris.

Vi bor i 4100 Ringsted på Midtsjælland – og I skal være hjertelig velkommen ved max 4 personer.

OBS – vi kan desværre ikke tilbyde undervisning i japansk bondage eller anden reb-undervisning.

Send os din forespørgsel her:

  Vi kontakter dig så hurtigt vi kan. Når vi sammen har fundet en dato, tid og sted, så skrives vi sammen om detaljerne, så vi kan få planlagt et grundigt og personligt kursus 🙂

  Husk at tjekke din indbakke (måske også spamfilteret) for svar fra os.

  Når du sender os en besked, giver du SMRS.dk ret til at se og opbevare de informationer du angiver.