Kurv

Black Friday 2017

Sexlegetøj på Black Friday

... Tjaa.. hvorfor ikke? Sexlegetøj kan være dyrt, så hvorfor ikke spare nogle penge og forkæle dig selv, eller kæresten lidt? 🙂

Vi er allerede begyndt at glæde os til Black Friday 2017. Igen i år er vi med på bølgen og tilbyder dig fri fragt (uden omdeling) på din ordre - uanset beløb.

Vi har dog også noget andet planlagt, men det afslører vi først på selve dagen 🙂

black friday 2017

Dog kan vi løfte sløret en lille smule...

... og vi lover, at der vil være gode tilbud til både kvinder og mænd - og der er i alle prisklasser. Måske du er på udkig efter en julegave, adventsgave eller måske bare ren forkælelse? 

Hvis ikke du allerede følger os på Facebook, så skulle du tage at gøre det 🙂 Så får du det direkte link til tilbudene i dit "news-feed", hvis du skulle gå hen og glemme det. Vi er trods alt kun mennesker allesammen.

Anderledes tilbud

Produkter fra stort set alle kategorier, kommer på tilbud. Dog bliver det lidt anderledes, end hvad du måske er vant til, men det er bestemt ikke dårligt for dig. 

Leder du efter en ny vibrator, eller måske noget til anal-leg eller et lækkert onani produkt til ham? Så skal du bestemt kigge ind på Black Friday 2017. Vi er allerede i gang med forberedelserne.

Black Friday-pakker

I år har vi lavet 9 lækre Black Friday-pakker, til meget billige penge. Vi har sammensæt produkter til pakker og sat prisen gevaldigt ned.

Du kan spare 26 - 37% ved at købe en Black Friday-pakke, end hvis du købte produkterne enkeltvis! 

Her får du et smugkig på indholdet, i en af vores lækre pakker:

black friday 2017

"Hvorfor hedder det Black Friday"?

Black Friday er et amerikansk fænomen og det er altid dagen efter Thanksgiving. Fænomenet har spredt sig og mange lande har taget Black Friday til sig og bruger det som startskuddet på julehandlen.

Black Friday, har fået sit navn efter trafikkaos og et mylder af mennesker: - "der er sort af mennesker", som man nok har hørt herhjemme. i 1980'erne, sagde man også at det er den dag på året, hvor forretningernes bundlinje "går i sort" i stedet for røde tal.