Kurv

Anderledes og sjove ideer til dates

Sjove ideer til dates og til kæreste-tid

Endelig weekend, Valentines day eller også er børnene blevet passet... og så kommer sætningen, som vi har hørt mange gange før...

"Hvad nu? Skal vi bare se en film og spise noget god mad"?

Og det er da også super hyggeligt, men ofte er energien og inspirationen der ikke, til at finde på noget nyt, sjovt og spændende.

Sjove og anderledes ideer til dates

Heldigvis har vi lavet en noget anderledes liste over ting i kan gøre sammen, som I måske ikke har prøvet før - og som måske er lidt barnlige... Men husk på, at voksne har også brug for sjov og ballade og det at grine sammen - giver et fantastisk bånd og nogle mindeværdige dates.

Find eventuelt også vores podcast-episode "Få eventyret tilbage i parforholdet". Her kommer vi med mange af de samme eksempler, men begrunder også hvorfor, de her forslag måske er til den barnlige side 🙂 - og andre gode tips.

EFTER den romantiske middag i byen

Tegne hjerter

... kan I på vejen hjem, tegne hjerter med kridt på fortovet og træerne, og skrive forskellige initialer. Folk der går forbi et hjerte, hvor initialerne passer i deres kærlighedsliv, får et smil på læben (og måske en lille undren, de vil tænke over resten af aftenen).

Fri fantasi

- Lav en aftale om, at I ikke må gå den normale vej hjem. Gå en vej I aldrig eller sjældent går sammen og opdigt historier om de fremmede mennesker I ser på vejen. Hvad kunne han hedde, hvad arbejder han med og hvad tænker han over lige nu.? (kan naturligvis også leges på cafeen, shoppeturen eller andre steder)

Leg nygifte

- Er I i bil, så læg et "Nygift" skilt i bagruden og få ekstra opmærksomhed

Konkurrence

- Frem med konkurrence-genet og tæv din kæreste i go-cart, laser-game, bowling, karaoke, dart, pool - eller tag i en spillehal eller hvem kan sidde længst på en rodeotyr?

Gaming

- Stjæl ungernes Wii (eller anden konsol) og lav en turnering imod hinanden (køb eventuelt et billigt spil sammen tidligere på dagen)

Brætspil med spørgsmål

- Spil brætspillet EGO - eller bare tag spørgsmålene derfra. Ønsker I at skrue lidt ekstra op på romantikken, så kig eventuelt på "Dig og Mig" brætspillet her på siden

Skattejagt i supermarkedet

- Gå ind i et større supermarked og lav en skattejagt. I løbet af 10 minutter skal I finde:

    • 1 ting jeres kæreste ønsker sig
    • 1 ting jeres kæreste hader
    • 1 ting som minder dig om din kæreste
    • 1 ting som ingen af jer har smagt
    • (find selv på flere)

Ideer til aktiviteter på jeres date

LIVE musik: På små spillesteder, cafeer og andre steder, er der især i weekenderne, nogle bands og musikere der spiller LIVE. Tjek jeres bys Facebookgruppe - der er ofte billige eller gratis arrangementer at finde.

Leg en tandem: Tag til den nærmeste storby og oplev den på tandem eller tag Margueritruten. I stedet for en tandem, så kunne en segway, el-løbehjul eller knallert også være en rigtig sjov ide.

Tag på miniferie: Tag en chance og tag til lufthavnen og køb den billigste weekendbillet, og se hvor det bringer jer hen. En fri-weekend med helt nye indtryk og fuld fokus på hinanden, giver jer masser at tale om og dele med hinanden.

Tag i teateret: Biografen har næsten mistet sin charme (hvis du spørger os). I teateret er der mere nærvær og giver ofte følelsen af en oplevelse i stedet for "bare en film", som man alligevel kan leje et par måneder efter.

Vend ting på hovedet: Legen her kræver lidt forhistorie. I som par, skal lege en hemmelig leg, hvor det kun er jer to, der kender til den. Reglerne er, at I besøger venner eller familie og så gælder det om for jer, at vende så mange ting på hovedet i deres hjem, som I kan - UDEN at blive opdaget af dem I besøger.

Det kan være fjernbetjeningen, saltbøssen, en uåbnet dåse i køleskabet, parfumen på badeværelset og så videre. Måske er I på et hurtigt visit, eller også fortsætter legen i en aftalt tid, som kun I ved. Vinderen er den der ikke bliver opdaget af de andre, eller den der har vendt flest til på hovedet, når I skal hjem igen. (Brug jeres sunde fornuft og lad skrøbelige ting være 😉 )

Legen er mega underholdende for jer som par (vi taler af erfaring)

Det må godt være barnligt

Nogle gange har vi voksne utrolig travlt med at være voksne. Faktisk har vi så travlt med voksenlivet, at vi tit keder os, bliver deprimeret og får en følelse af, at "græsset er grønnere andre steder". Ofte er det fordi vi kører i den samme rille, gør de samme ting og vores naturligt indbyggede nysgerrighed - bliver ikke "fodret".

Vi siger ikke, at alle vores sjove ideer til dates, er de bedste for jer. Det er slet ikke der vi vil hen. Men den større mening er, at vi skal udfordres noget mere, grine, få adrenalinen op at køre - og meget gerne sammen med vores partner. Forskning viser nemlig, at når man prøver nye ting sammen og har det sjovt, så styrker det forholdet imellem, og det er jo bestemt ikke nogen dårlig ting.